Fix och röj

fullsizeoutput_21df

Fika på brunnslocket på baksidan efter ett dagsverk. Agnes älskade att ha picknick ute. Det får bli repris på den!


Är det redan tisdag? Vart tog helgen vägen? Dagarna bara rullar på och på söndag fyller Agnes 1 år! Snälla stanna tiden lite! Idag står bullbak och provtårta på schemat, tillsammans med en promenad i det härliga vårvädret. Den får man inte försaka när solen skiner!

I lördags var vi hos cateringföretaget och bestämde meny och andra praktiska detaljer till bröllopet. Så skönt att få det gjort! Det enda vi inte bestämt är dessert eftersom vi ska bestämma tårta först. Man vill ju inte att det ska bli ”kaka på kaka” smakmässigt.

På eftermiddagen hann vi inte med så mycket. Jag var ute och gick en runda med Agnes så att hon fick sova. På kvällen var vi nämligen bortbjuda och då vill man ju gärna att hon ska var någorlunda pigg. Hon höll ut bra till kl 20 och sedan däckade hon i sin vagn fram till halv tolv. Då vaknade hon och ville inte ligga kvar. Det var inte så mycket att göra förutom att åka hemåt. Det känns ju inte riktigt bra att låta henne sitta uppe mitt i natten i flera timmar. Det gjorde inte jättemycket eftersom vi skulle vrida fram klockan en timme.

Agnes vaknade kl 8 på söndagen (thank god!) så vi fick lite sovmorgon. Välbehövligt! Hela söndagen hade vi planerat att fixa massvis ute i trädgården. Rishögen skulle eldas upp och vi behövde rensa upp på baksidan. Väldigt lämpligt så sov Agnes 2×2 h så vi kunde jobba på ostört. Hon var säkert trött sedan kvällen innan. Spontant kom min kusin förbi på fika på förmiddagen, vilket var supertrevligt! Vi hann med nästan allt vi planerat och det blev sådan skillnad. Vi beskärde vinbärsbuskarna också vilket gjorde så mycket. De var helt förvuxna och många grenar döda. När spinningen var gjord på kvällen var jag slut som artist! Som jag sov sedan! Totalt däckad i 9 timmar. Agnes vaknade nämligen vid 07:45 igår. Hur underbart! Jag är så bortskämd med sömnen just nu!

Igår stod besiktning av bilen på schemat och på eftermiddagen var vi hos vänner och fikade, och vips så hade den dagen gått också!

Hoppas ni haft en härlig helg!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *