Stora löparboken för kvinnor

När en sådan här pärla är med på bokrean tvekar inte jag en sekund på att klicka hem den. Den får hoppa högst upp i bokhögen i vardagsrummet. Jag är ingen bokmal när det gäller skönlitteratur, men träningsböcker de läser jag från pärm till pärm på en dag. Helt klart kopplat till intresse. Den här riktigt längtar jag efter att lägga mig i soffan och läsa, Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa Sandström.

fullsizeoutput_1ed9

fullsizeoutput_1ed8

Löpning är något som jag faktiskt inte varit något större fan av genom åren. Jag har haft svårt för att kliva över tröskeln när det gäller att ta ut mig när jag springer. För knappt två år sedan hände dock något och jag vet egentligen inte vad, men helt plötsligt släppte det. När jag sedan blev gravid under sommaren var just löpningen en av de grejerna som jag längtade efter att få återuppta efter förlossningen. Nyckeln för att komma tillbaka för mig har varit styrketräningen. Så det är ett tips för er som precis fött barn. När du är stabil i bäckenet och bålen igen, det är då du kan springa avslappnat igen. Glöm för guds skull inte knipet heller, för vem har lust att läcka när man springer? Inte jag i alla fall!

Om ni gillar Jessica och Lovisa så måste ni lyssna på Träningspodden! Jag har lyssnat från start och blev hooked direkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *