VM i Längdskidor

fullsizeoutput_1eb7

fullsizeoutput_1eb9

Agnes är fortfarande trött sedan magsjukan och sover en sista stund för dagen, även om hon inte har några symptom längre, och jag tar tillfället i akt att fika inne vid TV:n och VM-sprinten som börjar alldeles strax. Jag och Mr K har klarat oss. Peppar Peppar! Underbart! Jag vet inte hur många gånger jag tvättat händerna den här veckan och hela tiden intalat mig: slicka inte på händerna, vad du än gör! Det ihop med vitpepparkorn morgon och kväll och en liten whiskey. Jag har också varit ute i friska luften minst en gång/dag och det tror jag också har hjälpt. Vi har städat, tvättat och vädrat här hemma också. Jag vet inte hur många maskiner tvätt jag kört med handdukar och lakan. Det lönade sig den här gången. Nästa gång är det inte säkert att det hjälper att vara supernoggrann.

På grund av att jag var förkyld i helgen har det gått ett tag sedan jag tränade, men igår körde jag styrka, egenkomponerat pass, och det kändes bra. Idag körde jag ett Jillian Michaels-pass på Youtube som har högre tempo och det kändes också bra. Så skönt att vara tillbaka! Nu längtar jag verkligen till spinningen på söndag. Imorgon hade det varit riktigt gött med en löprunda, men jag får se om det hinns med. Det beror på när Mr K kommer hem från jobbet.

Idag kommer Mr K hem jättesent på grund av ett möte med MTB-loppet som går här i september. Som tur är har Agnes varit på jättegott humör hela dagen och jag har fått mycket bättre sömn inatt. Bra förutsättningar! Ibland när Mr K kommer hem är jag så trött i huvudet att jag bara vill fly bort en kort stund för att ladda batterierna. Igår behövde jag verkligen det och gav mig ut på en promenad. Så skönt! Efteråt mår jag så mycket bättre och är en mycket bättre mamma. Känner ni också så ibland?

Nähä, nu börjar det snart här! Spännande! Hoppas det blir några svenska medaljer i sprinten! Jag hejar lite extra på tjejerna och då främst Hanna Falk som är här ifrån Ulricehamn. Jag måste säga att det känns konstigt att inte se Emil Jönsson på startlinjen. Han är ju Mr Sprint!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *