Klarar vi oss nu??

fullsizeoutput_1eaf

Idag har jag fått se glimtar av den här Agnes igen. Den uppfinningsrika, lite smågalna och envisa tjejen. Älskade Agnes. ♥


Agnes har inte kräkts på över 24 timmar. Jag har inga känningar än och inte heller Mr K. Klarar vi oss tror ni? Jag har svalt vitpepparkorn morgon och kväll idag också och snart blir det en whisky. Jag lämnar inget åt slumpen! Lagom när man slappnar av så kommer det och slår till en som en rak höger. Jag hoppas innerligt att vi klarar oss. Får jag det så får Mr K ju vara hemma från jobbet också. Allt blir ju lite jobbigare när man har barn och blir sjuk, i a f om barnet/barnen inte går på förskola.

Idag har Agnes varit mycket piggare. Hon har fortfarande velat vara nära, men orken har varit helt annan. Hon har levt på fruktpuré och rån. Ett framgångsrikt koncept. Vid fem fick hon lite vanlig mat, en fiskpuré som jag gjort själv på potatis, morötter, lax, purjolök och dill. Hon fick först typ 7 skedar och en timme senare kanske 10 skedar. Det funkade fint. Peppar peppar! Jag är livrädd för att ge henne något som hennes mage inte kan hantera, och för mycket mat på en gång. Hon kan ju liksom inte säga vad hon klarar av och inte. Däremot har hon tydligt visat när hon inte vågat äta något. Banan gick absolut inte, inte heller vatten ibland. Men nu i eftermiddag hände något och hon blev så mycket piggare. Jag tog med henne ut på promenad och då däckade hon i en timme i vagnen. Både igår och idag har hon sovit väldigt oroligt och inte sovit så långa stunder på dagen. En rejäl tupplur gjorde susen.

Håll tummarna för att natten blir bra och att ingen mer blir drabbad! Hatar verkligen kräksjukan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *