The wedding shoes

fullsizeoutput_1e4b

fullsizeoutput_1e4e

fullsizeoutput_1e4d

fullsizeoutput_1e4c

Det där med att hitta bröllopsskor är ju inte helt lätt. Jag visste på ett ungefär vad jag ville ha, men sedan är det ju en helt annan sak att hitta dem, och att hitta dem till ett rimligt pris. Jag började kolla de vanliga ställena på nätet, Zalando, Boozt, etc., men hittade inte några jag gillade. Jag ville inte ha några vita i tyg eftersom jag aldrig kommer använda dem igen. Samtidigt ville jag inte vara för otraditionell och välja ett par mörkblå, rosa eller röda, även om det är så himla snyggt. Jag ville ha klack, men inte för hög, och peep toe med någon dekoration.

Jag lät det gå några veckor och kollade sedan igen och klickade in på Spartoo av en ren slump. Där hittade jag de här från Marian som heter Esmeralda och som uppfyllde alla mina önskemål. Lägg till nedsatt pris till ekvationen. Beslutet var inte direkt svårt att ta. Det bästa är att jag faktiskt kan ha de här till ett par jeans och en topp på sommaren, likväl som på en fest/middag med knälång klänning. Win Win!

När jag fick hem dem satt de som en smäck och var riktigt sköna för att vara 11 cm höga (2 cm platå). Så nu pågår projektet att gå in dem så att de känns som sneakers på bröllopsdagen. Wish me luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *