Stockholm Fashion week del 2

Jag tycker att vi kör ett inlägg till och modeveckan i Stockholm, eller hur? Vi behöver mycket inspiration så här års. Vi kör igång direkt.

Stylein

Stylein kör på enkla linjer, off-shoulder, markerad mindja och maskulina kappor. Sammet, skinn och stickat hänger med. De gör verkligen plagg som funkar i de flesta kvinnors garderober. Gillar sammetskostymen som du kan skymta under kappan jättemycket.

Lindeberg

Även hos J. Lindeberg ser vi röda detaljer och till och med hela röda outfits. Me like! Jag älskar rött! De blandar material och även här ser vi den maskulina kappan och skepparkavajen. Som hos flera andra visar de att vi även till hösten ska vi visa våra axlar, t ex genom den breda v-ringningen.

Ida Sjöstedt

Älskade Ida Sjöstedt. Hon levererar igen, även om det inte kommer några direkta överraskningar. Hon fortsätter med sina signum i form av spets och applikationer. I’m in love! Om du vill vara en mer vågad brud och inte bära vitt är ju långklänningen i mitten längst ner här perfekt! Som en skogsälva.

Även här blandas det material och stilar. Sweatshirten ihop med tyllkjolen t ex. Hon tar också upp sammeten och armétrenden. På fötterna är det spetsigt och stövletter som gäller.

Idag ser jag främst fram emot Daisy Grace! De ska ha flugit in William från den norska serien SKAM. Jag längtar!

Bilder: fashionweek.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *