ViolKakan heter Anna. 37. Mamma till Viggo (4,5) och Charlie (1,5). Sambo med barnens pappa Johan. Tycker om choklad, kaffe och ugglor. Är en kreativ tös som önskar att hon hade lite mer tid till just det kreativa. Fotar med min iPhone och leker i fotoappar. Här är min vardag, lite foton och bara babbel. Välkommen!

Bäst att passa på att njuta av solstrålarna..

Viggo har varit hemma från dagis idag. Han vaknade toktidigt och var snörvlig och hostig, så jag tyckte inte det var nån idè att låta honom gå iväg. Vi tog en promenad till Apoteket och köpte nässpray till honom. I finväder! Solen har ju visat sig hela dagen idag! Ljuvligt! På vägen hem stannade vi till vid ån och matade ”ankorna” med en brödbit. Tyvärr hann min telefon dö innan det, så det blev inga bilder. Aja. Några hann jag få! :)

IMG_0329.JPG

IMG_0330.JPG

3 reaktioner på ”Bäst att passa på att njuta av solstrålarna..

  1. Aah den klassiska ”jag måste se det för att tro på det” :D Ja det är faktiskt lite svårt att tro på vissa grejer, men det här tror jag nog lite på och med rädsla. Kolla på Aftonbladets hemsida så ser du olika klipp, fasen vad läskigt det var när Alex känner och hör någon som andas på henne!! Kolla klippen och berätta om du vart berörd eller ej. :)

    Kram och du underbar bild! :) Den med ugglan. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *