VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FINT PÅ NÄSAN

Då har jag hämtat ut mina glasögon då. De här ska jag ha framför datorn, tror jag visst. Och så valde jag kontaklinser men hör och häpna. Det går inte att sätta in dem. Var på en utbildning i över en timme och det går inte! Alltså går inte. Stackars optiker på Specsavers. De får stå ut med mycket.

 

Jag fick ge upp och fick en ny tid för att träna.


Kommentarer


  1. Jeanette 24 juli, 2017 on 17:48 Svara

    Har också privat linser två ggr men har gett upp! Tog en kvart att få in en lins! Känns som ögat är för litet och jag blinkar hela tiden.

  2. Cath 24 juli, 2017 on 18:36 Svara

    Ja herregud! Jag har haft linser till och från sen massor av år! Bara då jag gått ut, vill inte ha linser på dagtid. Har burit mina glasögon men stolthet sen 4:e klass, fanns en tid då man tävlade om att se sämst?! Känner mig helt avklädd och naken utan glasögon men hade en naiv tro att jag skulle börja se bättre då ålderssynheten satte in att närsyntheten skulle plana ut men så fungerar det inte, nu ser jag vare sig på nära eller långt håll. Men linserna har iaf hjälpt mig med att våga ta mig i ögat, bara att öva. Men rekommenderar inte långa fake naglar, inte skönt haha men det har jag aldrig sett dig ha, så då är det bara att gräva vidare!

  3. Agata 25 juli, 2017 on 15:36 Svara

    Hejj Lotta. En viktig sak när man ska testa kontaktlinser: Ha en starkt förstorande spegel som du ser bra i, typ ggr 10. Då funkar det:-)
    Agata

  4. Christina 25 juli, 2017 on 19:55 Svara

    Hej!
    Jo det kan vara lite trixit med linser från början. Men det är som med cykling. När man väl kommer på ”hemlighten” så går det bra. Ge inte upp:)

  5. Anne-li 27 juli, 2017 on 09:51 Svara

    Är der månadslinser du provat? Jag bytte till endagslinser och dom är mycket lättare att få in. Och bara att slänga när du använt dom, du slipper hålla på med rengöringsvätskor. Det är lite trixigt i början , men ge inte upp! Så befriande med linser, att kunna se ordentligt när man sminkar sig t.ex.

  6. Kamilla 30 juli, 2017 on 21:14 Svara

    Har också linser som jag kämpar med. Är så tacksam att jag började med lite ”tjockare” linser när jag skulle lära mig, för de jag har nu är supertunna och mjuka, så de är i princip omöjliga att få att stanna kvar. Hade det inte varit för att jag först lärde mig stoppa i ”vanliga” linser hade jag aldrig lyckats få i dessa… Använder dem typ en eller två gånger om året, tar alltid en kvart att få i dem. (Och då ser jag ändå inte ens särskilt bra med dem i, pga omöjligt att få linser som korrigerar mina synfel helt.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *