VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JESPER

Jag träffar Jesper Blomqvist för en intervju. Väldigt mysig kille. Enkel, jordnära och ödmjuk. De flesta av de kända jag träffar är just det, väldigt enkla men jag tror att ”vanligt” folk verkar tro att offentliga personer oftast skulle vara på något visst vis, Tro de är förmer än andra, ha massa attityd och trams för sig.

Jag kan inte låta bli att tänka på en sak som  jag läste om Michael Nyqvist. Att när det skulle intervjuas i filmfestivalen i Cannes för Milleniumfilmen så satt Noomi Rapace i ett flott rum med massa blommor och svarade bara på frågor hennes management fått mailat i förväg.

Medan Micke stod nere i vattnet med upprullade jeans, kisandes i fjärran och småpratade med journalisterna,. Idag kl 14 begravs han. En sådan sorg,

 

 

flopp55-600x938

 

 


Kommentarer


  1. LN 21 juli, 2017 on 18:14 Svara

    Ja, så ofattbart sorgligt, så ung & så mkt kvar att göra, usch för denna vidriga skitsjukdom! Gillade f.ö inte Rapace i filmerna, svårt överspel i mitt tycke. Michael Nyqvist var superb i allt han gjorde ,äkta och verkade vara en väldigt fin människa privat.

  2. Mia 22 juli, 2017 on 20:54 Svara

    Sista gången jag går in på den här bloggen – haft känsla av osympatisk men inte velat trott på det med anledning av historiken men…

    • Anna 3 augusti, 2017 on 12:57 Svara

      Get over yourself Noomi.

  3. Elisabeth 22 juli, 2017 on 22:55 Svara

    Jag hatar cancer. För vad den gör och för vad den tar. Så många fina äkta genuina människor. Man får inte vara för snäll, inte för god. Det är då många ryker tydligen. Antalet änglar minskar på jorden och ökar i himlen. Jävla cancer

  4. Mimmi 23 juli, 2017 on 11:20 Svara

    Det är så lätt att döma andra vare sig man känner dem eller inte! Allt/alla har en anledning till hur o varför man beter sig och gör som man gör! Alla är vi små på jorden o klankningar på allt o alla säger mer om den som gnäller än den som man pratar om! Livet är för kort för att gnällas bort! Alla har vi våra livsöden och vi gör våra val utifrån förhoppningsvis vårt eget perspektiv! Att kunna välja vad vi vill läsa är ett val vi har! Det är bra! Men varför måste många tala om att de aldrig mer kommer att gå in på tex denna blogg! Vad beror det på och hur tänker man då?

  5. Mia 23 juli, 2017 on 17:41 Svara

    Det är därför Michel var så omtyckt,och sörjd av så många. Vem gillar personligheter som Noomi Rapace? Förmodligen ingen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *