VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”SOMMARKVÄLL”

IMG_9354(1) (1)

För någon månad sedan spelade jag in programmet ”Sommarkväll” i Göteborg med Richard Olsson. Det visas i morgon, lördag kl 20:00 i SVT för dig som är nyfiken, kanske inte främst på mig med Gyllenhammar var en härlig person tyckte jag.

Och så blev det en härlig dispyt mellan Katerina Janouch och Björn Rosengren som… inte var lika härlig som Gyllenhammar. Om jag nu säger så.

IMG_9399 (1)

I morgon kommer Sussi och Petra hit från Örebro. Sover en natt. Mysigt.

 


Kommentarer


  1. Kia,ängeln Simons mamma 9 juli, 2017 on 13:06 Svara

    Hej Lotta såg ”Sommarkväll” och tyckte det var bra Livet blir förändrat med cancer som överlevs och att ha mist ett barn i skiten Åldersskillnad??????Tycker att det inte angår andra hur man lever. Min man är 5 år yngre än vad jag är och……tyckte Gyllenhammar var bra när han fick frågan om vad andra tyckte om åldersskillnaden mellan han och frun ….Det skiter jag i…..så rätt han har.Vem har rätt att döma?Svar: INGEN,men visst kan folk tycka vilket sker varje sekund,minut dygnet runt.Ha det så jättefint i sommar. Kramar Kia

  2. Natural Beast 9 juli, 2017 on 13:11 Svara

    En fråga bara, och verkligen inte illa menat.Bara nyfiken. Varför denna Botox? Du är lika slät som en 20-åring i ansiktet, ser ju inte alls naturligt ut…

  3. Jonna 9 juli, 2017 on 14:08 Svara

    Jag tycker att du är skitsnygg Lotta! Om du vill köra botox är det väl upp till dig.

    • Natural Beast 9 juli, 2017 on 14:27 Svara

      Visst är det upp till Lotta.Och jag dömer henne inte, de flesta är slavar under skönhetshetsen på ett eller annat sätt. Tycker dock att det är synd.Några linjer /rynkor gör liksom till det naturliga åldrandet och kan vara väldigt vackert.

  4. Pernilla 9 juli, 2017 on 20:29 Svara

    Du är fantastisk och det du säger berör verkligen lite extra. Såg dig igår efter att jag varit på akuten pga buksmärtor och blödningar sedan 6 veckor tillbaka och försämrats. Träffar då en kirurg som säger att tänker jag cancer i tjocktarmen så kan jag vara helt lugn utan någon större undersökning innan,pga min ålder ? Fyllde 50 i år. Men heller ingen förklaring utan hem och vänta på kallelse till augusti med samma läge som innan. Så konstigt när man sen hör dig säga detta i TV. Tack det ger styrka att ta detta ett varv till .

  5. O. 11 juli, 2017 on 04:26 Svara

    Tack för påminnelsen om programmet! Jag brukar inte gilla Rickard Olsson, men då tänker jag på hans frågeprogram.
    Här var han riktigt bra! Och du också!
    Och PG, haha, vilken liten filur! Cool snubbe vid 80+, även om jag personligen måste få säga att jag tycker det är superegoistiskt att skaffa barn så sent. Och att sen att han typ avskyr kungahuset… nää, det är inte min melodi.
    MEN, Katerina Janosch… Gud så konstigt det blev med henne o Rosengren. Han erkände ju varenda grej som han gjort som han tyckte var fel. Men nej nej, hon hade ju inte gjort ngt fel.
    Men inte heller stod hon på sig så mycket alls. Såg mest rädd ut i soffhörnet när hon inte fick talan.
    Nä, jag hade tänkt läsa hennes böcker, men jag avstår nu. Enough med diviga kärringar.

    Kram på dig och tack för en härlig blogg!

    /O.

  6. Sara 21 juli, 2017 on 11:34 Svara

    Hej
    Hoppas du kan hjälpa mig har läst din blogg i flera år. Nör du var sjuk i cancer och när du separerade.Gripande att läsa om verkligheten.
    Tittar in sporadiskt och nu till min fråga??
    Då du separerade gjorde du om Lennox rum och länkade till vart ni köpt fondväggstapeten?
    Skulle bli hemskt glad om du kunde hjälpa mig då jag ska göra om sonens rum.
    Mvh Sara

    • vimmelmamman 21 juli, 2017 on 22:38 Svara

      Hej Sara, Den fanns på Mr Perswall men minns inte exakt vad den hette. du får leta igenom lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *