VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOS BOBBY

Mitt hår har blivit solgult och torrt av all sol. Bokat tid för längesedan hos Bobby Oduncu. Salongen ligger 30 steg från jobbet och det var Tilda som fixade mig. Tog bort mina extensions från Hairtalk och satte in nya. Klarar mig ett år på att sätta om, och om dem.

Två olika färger. En mörkbrun och en mer sand för att få en något ljusare färg. Blir väldigt fint när de blandar sig. Och klippte av en bit, som en lång page.

Första dagen efter semestern. Lika trött som jag var när jag gick, lika trött är jag när klockan ringer 6:30. Det blev jobbigt igår kväll när Lennox går  till Threst. När vi ska kramas hej då i hallen kan jag inte kontrollera mig. Tårarna bara sputar, och jag försöker le och skratta på samma gång.

Säga att att han ska ha kul och bada och äta massa glass medan jag grinar som en unge. Han är borta 16 dagar och så länge har han aldrig varit ifrån mig. Pass och shorts nerpackade för resa till Ibiza och Mallorca med Threst. Fy fan vad det här suger.

Hade tid hos tandläkaren 15 men det var ett olycksfall på T banan  som stod still och ringde till Stora Gungan i Globen och sa att jag blev sen. Precis när jag kommer fram ringer min tandhygenist och ber mig komma torsdag morgon klockan 7 istället.

Det tog tid hos frissan. Nästan tre timmar men jag var sista kunden och Tilda och jag pratar om allt mellan himmel och jord. Om medium bland annat och semestrar och om Bobbys och hans make Jimies fina kärlek. De firar ett år som gifta och har i helgen varit på Marstrand och haft det fantastiskt.

 

Var inte hemma förrän vid 20 och hungrig som en varg. Orkar faktisk inte laga mat så det blev popcorn till middag. Sådan man bara  kan göra de barnfria veckorna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om några veckor har jag semester igen. Litteraturen på vänt är blandad skara. Några av de här böckerna återkommer jag till hela tiden. Andra är helt nya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgon kväll väntar middag med Jonathans mamma. Men nu, godnatt.


Kommentarer


  1. Anette 4 juli, 2017 on 11:48 Svara

    Kör en frukt alt. grönsak tillsammans med popcornen.

    Du ökar energin och du behöver inte ”laga”…

    Håret blev superfint 🙂 Bra val av nyanser

  2. Louise 4 juli, 2017 on 13:35 Svara

    Vilka återkommer du till av böckerna som rekommenderas extra? Oxå skilt mig å behöver boktips till semestern. Men orkar inte läsa så många. Vill ha tips på de allra bästa ?

  3. Lena 4 juli, 2017 on 16:36 Svara

    Ledsen Lotta, men jag tycker dina jeans är superfula, kom igen du har ju så snygga kläder annars och du är ju faktiskt 50 år. Har du nån sorts åldersnoja eftersom du där såna jeans. Snygging är du annars !

    • Jojo 4 juli, 2017 on 17:54 Svara

      Snacka om onödig kommentar! Lägg bara ner om du inte har något trevligt/intressant att skriva.

  4. Cath 5 juli, 2017 on 01:28 Svara

    Misstänker att du är jämngammal med Jonathans mamma + eller – några år. Skulle vara intressant att höra lite reflektioner över det. Och nej ingen kritik, tänker bara själv hur jag skulle förhålla mig til om min dotter kom hem med en man i min ålder. Det kan ju ha sina fördelar, bäddar för god vänskap kanske, men tänker jag på dottern så hade jag nog önskat att hon träffat någon jämnårig, men kärlek är vackert oavsett var den uppstår.

  5. Agneta 5 juli, 2017 on 14:04 Svara

    Men vad spelar ålder för roll ? – inget jag reflekterar över, inget jag är nyfiken på. Det tillhör den privata relationen mellan dem det berör.
    Kärlek kan inte vara något annat än glädje – om man inte blivit lämnad förstås.Det är något man ska ta vara på och vara rädda om, för många får aldrig uppleva den, i vilken skepnad den än kommer och hur den än är paketerad. Och man ska värna om andra människors integritet och känslor – också det, är iallafall kärlek för mig.Att inte döma andra utifrån det du tror att du ser och det du tror att du vet.Utan glädjas med dem istället att de funnit varandra.Oavsett vilka de är. Så fint du skriver om Bobby Lotta – känner honom inte, men är så himla glad för hans skull!

  6. Carina 8 juli, 2017 on 21:06 Svara

    Härligt med starka kvinnor Tack för ett bra program hos Rickard Olsson ??

  7. Hanna 13 juli, 2017 on 21:04 Svara

    Just nu läser jag Himlen kan vänta, och ville så gärna ha ett ansikte på den person som jag just nu tillbringat några timmar med varje morgon via boken. Tack för du ville dela med dig av din erfarenhet, och lycka till i framtiden både till dig och Lennox. Bästa hälsningar Hanna.

  8. Josefin 30 juli, 2017 on 17:48 Svara

    När du sätter in löshår hur många gram är det ungefär? Ska själv till http://www.hairtastic.se snart och vill helst ha något liknande och naturligt resultat på hårförlängningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *