VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOL I LEKSAND

Vaknar upp till strålande sol, Tar en promenad till den lilla affären här. Glömt smör att steka pannkakor i. Barnen vill ha det till frukost. Det är inte speciellt tidigt. Klockan är 9 och på campingen börjar folk vakna. Lukas och Lennox sover, eller rättare sagt, jag sa att de var tvungna att vara uppe när jag kom tillbaka. Parken öppnar 10. Det var de inte. Vakna alltså.

Lennox började dagen med att köra BMX. ”Det är bra för uppvärmingen” resonerade han.


Och efter mycket om och men kommer vi iväg. Vädret är strålande, runt 19 grader men jag fryser som vanligt i munkjacka bland alla bikinklädda människor. Frusenheten blev värre efter cellgiftsbehandlingen, enda gången det är ok att bada är när jag är utomlands egentligen.

Lennox är överallt. Hoppar, badar, kastar sig i och testar allt. Nytt för i år för Leksand Sommarland är Wipe Out, som en hinderbana i gummi på vattnet, vackra Siljan. Där har han hängt minst en timme idag.

Iskallt i Siljan när man druttar i men superkul tydligen. Däremot har man varmare vatten i poolerna detta år.

 

Vi har ätit lunch och fortsatt bada. Jag är lite nojig med vatten och barn. Så sbannt ocj lätt hänt med en olycka. Vet att Thrrst och jag ofta diskuterade det där, när man egentligen kan räkna att de är helt simkunniga? Är det när de har tagit vissa märken? Simborgarmärket? Ovh hade jag pool skulle jag ha svårt att vara inne och fixa och inte se hela tiden. Barn drunknar tyst. Fäktar och låter inte har jag hört. Usch.

Lukas gillade hopptornet och i morgon ska vi åka Zipline. Men nu väntar middag. Jag ska fixa bakad potatis, sallad och fläskfilé med bea. Sedan tar vi nog en promenad och spelar minigolf.


Kommentarer


  1. Anette 29 juni, 2017 on 08:52 Svara

    Nyfiken på vilken kamera du använder.
    Dina bilder blir alltid suveräna…..

    Fortsätt njuta av semestern :=)

    • Elsa 29 juni, 2017 on 09:45 Svara

      Jag tänkte samma. Så härligt klara och skarpa foton.

  2. Lena 29 juni, 2017 on 11:18 Svara

    oj vad ni åker och far, men kul att ni orkar och fram för allt att ni har råd. Härligt. Leksand är toppen , jag kommer därifrån men har inte bott där som vuxen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *