VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIVSHJULET

Det här är Anna Hegestrand som har podden Livshjulet och förra veckan tog jag mig till Kungsgatan för att medverka i den. Det här är ett steg i lanseringen av boken. På lördag sitter jag i ”Nyhetsmorgon” tv 4 och pratar bok en hel kvart vilket är enormt mycket utrymme och timmarna efter på tåget till Göteborg för att vara med i ”Sommarkväll” i SVT med Rickard Olsson.

Det blir härligt, Jonathan följer med för att göra en v-logg och mysigt att få bo på hotell. Ha är väldigt duktig på film, ni som följer mig på instagram har säkert sett hans filmsnuttar där. Duktig på att klippa och redigera. En liten filmsnutt på en minut tar en stund att klippa och texta. Roligt att han vill hjälpa mig.

Det var så väldigt snyggt och tjusigt på a cast som producerar de stora poddarna i Sverige, urtjusigt. Satt och väntade en stund på Anna innan det var dags att bänka sig framför micken. Bra samtal om livet, hur jag får ihop det, varför jag skriver boken, vad som driver mig med mina projekt, mina ambassadörskap, smyckeskollektion och andra småsaker jag gör förutom mitt vanliga jobb.

Idag har jag varit på Sandhamn hela dagen och plåtat hemma hos, hos deckarförfattaren Viveca Sten. Vi har samma redaktör på Forum, John Häggbom, världens bästa John. Och hoppas jag får honom igen om jag skriver en ny bok vilket jag hoppas.

Anna är skön, vi känner varandra sedan länge. Hon tog sambo och bebis och tillbringade flera veckor i Thailand nyligen. Avsnittet sänds 7 juni. Livshjulet var det ja.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *