VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETTA PÅ ADLIBRIS!!

 

Unknown

 

Fantastisk! Tack vare er, som beställt boken har gick den raka vägen upp på Adlibris och hamnade etta! Det höll i sig i 12 timmar, sedan är det ju någon annan bok som säljer bättre för stunden men jag är helt chockad!

Mamma skickade blommor till mitt jobb igår. Så fina, hon vet precis vad jag tycker om….

Och i onsdags morse var det dags för Forums pressträff för att lansera några av deras nya böcker. Mycket press var på plats, tror drygt 50 media var där och nu hoppas man på att några går hem till sina redaktioner och vill skriva om vi författare som var på plats.

Härliga Jenny Strömstedt intervjuade och har läst boken fått den maila till sig,  för att ha ett hum  och hon tyckte mycket om den. Sa hon åtminstone. Någon jag känner bra trodde jag skrev den här för att hamna i rampljuset. Där ser man hur bra folk känner en. Nej. Att sitta i TV-soffor eller figurera i media är inte drivkraften.

Det är på tok för mycket jobb, alla kan inte få ur sig en bok. Det kräver ett visst mått av självdisciplin att göra jobbet och det är inte värt det för att stå rampljuset. Det slocknar fort. Det kommer nya böcker varje vecka.

¨

Ni är många som frågat, på insta också om man kan få boken signerad och vi ska försöka hitta ett datum, en lördag förslagsvis, där jag sitter någonstans, kanske i en  bokhandel och signerat.

Det skulle vara så otroligt roligt att få träffa några av mina läsare/köpare. Ska även försöka med det i Göteborg men lovar att mededela förstås vilka datum det blir.

Nu har jag och Lennox precis varit ute och joggat. Ja, han har har sprungit och jag har mest lunkat. Men tänker att vi träffas och pratar och att det är långt mycket mer värt än flåsandet. Det lilla i det stora.

I morgon kommer vänner från Örebro och stannar. Lennox går till Threst och den svarta veckan väntar. Jo. Så är det även om jag inte skriver så mycket om längtan och våndan efter honom, av respekt. Men det har knappast lättat något, sorgen över att han inte finns hos mig alltid.


Kommentarer


  1. Helena 27 april, 2017 on 22:23 Svara

    ♥️♥️♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *