VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svara gärna på undersökningen-om du vill

Stokholm 10 Octobre 2011

Just nu har Allt för föräldrar en undersökning på bloggen för att veta vem som läser den. Mest är det nog för att kunna rikta annonser, det är inte jag som lägger in annonser och jag får inte betalt för dem. Men jag tänkte fråga sen hur ni ser ut. Bara för min egen skull.

Ikväll kommer Alos bror, Moustapha på middag. Vi måste se när vi kan åka till Dakkar och han ska lämna lite saker Alos skickade med honom för någon månad sedan. Och i morgon, långfredag kommer Threst och hans mamma på en liten påskbuffé.


Kommentarer


  1. Irene 13 april, 2017 on 22:38 Svara

    Men Lotta, får du verkligen inga inkomster från annonserna? Vad är drivkraften då, varför lägger man så mycket tid och arbete helt ideellt? Vad är pay off?

    • Flipp 14 april, 2017 on 09:48 Svara

      Lotta bloggar på Allt för föräldrars sida. De får inkomster på deras annonser som ligger mellan Lottas inlägg rimligen. Sedan kan det vara så att Lotta får lön av Aff för bloggen eller är det ideellt. De reklaminlägg Lotta själv skriver borde ge henne nån form av inkomst. Typ så borde funka gissar jag.

  2. Irene 14 april, 2017 on 15:48 Svara

    OK, sponsrade inlägg kanske. Jag trodde man fick en slant varje gång någon klickade sig vidare från en blogg och köpte något som annonserades. Men det är tydligen mer invecklat än så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *