VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DU OCH JAG TILL TANZANIA?

swoty_797x398

 

Härliga Ingela. Hon vann ju 2015 års Glasögonbärare och vi hade roligt i Tanzania. Roligt men också minnesvärt för resten av livet. Ibland tänker jag på att jag har så många upplevelser. Allt jag fått göra, sett, alla människor jag träffat. Jag kommer inte ångra något.

Nu har Specsavers tävling dragit igång. Du kan läsa mer om den på länken här och som deras ambassadör reser jag med för fjärde året i rad till Tanzania i mitten av februari. Kanske blir det just dig jag får resa med!? Vinnaren får även en styling och en plåtning i Amelia samt glasögon från Bruunz Bazaar.

-3

Specsavers utökar sitt lokala engagemang kring sociala frågor med lokalt fokus.

”Att vi har kunnat bidra till bättre syn för så många människor i Tanzania är helt fantastiskt. Med vårt nya projekt, Ge Tillbaka, vill vi också engagera oss i lokala projekt här i Sverige. Det finns så många bra initiativ som drivs av frivilliga med väldigt små medel.

Vi tror att vi kan vara med och förändra på lokal nivå, där varje Specsaversbutik i Sverige får utrymme att engagera sig i frågor som de kanske brinner lite extra för, säger Marita Bertilson, Sverigechef på Specsavers.

Butikerna väljer själva sitt engagemang
Projektet Ge Tillbaka innebär att för varje par glasögon som skänks till Tanzania i en viss Specsaversbutik i Sverige, kommer butiken också att ge tillbaka till ett lokalt initiativ som bidrar till en positiv samhällsutveckling på orten. Butikerna väljer själva vilka projekt de vill vara med och engagera sig i.

Smart. Bra. I like.

Var med och tävla innan 3 september. Och lycka till!


Kommentarer


  1. Cath 18 augusti, 2016 on 23:49 Svara

    Väntar på att få se vilka som fick mina glasögon, hur lång tid brukar det ta?

    • Lotta 19 augusti, 2016 on 06:45 Svara

      Vi åker ju ner i februari och nästan omöjligt att veta vem som kommer få just dina. Men stort tack att du lämnar in

      • Cath 19 augusti, 2016 on 09:20 Svara

        Tack för ditt svar Lotta det uppskattas. Jag lämnade in inför förra resan och då fick man lämna personuppgifter för det hette att man skulle få en bild på den som hade fått ens glasögon. Förstår att administrationen måste vara enorm men det var så det var sagt och det är de bilderna jag undrar över, då jag lämnade in flera par? Förhoppningsvis var det något som passade.

        • Lotta Gray 19 augusti, 2016 on 09:43 Svara

          Ah. Såklart, du menade så. Ja, det ska mailas en bild till dig på din mottagare till dig förstås och den delen har jag inte hand om men utgår från att det ska fungera. Kram

  2. Maggan 25 augusti, 2016 on 19:22 Svara

    Min dotter fick glasögon när hon var dryga året, sen byttes dom ju ut regelbundet, är det intressant att få? Jag kan även-tror jag bistå med egna gamla bågar, är det bågarna som är intressanta eller båge+glas?
    jag frågar för jag har inte läst dina gamla inlägg om detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *