VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ME TARZAN-YOU JANE

 

Jag gillar att jobba mitt i sommaren. På redaktionen är det lugnt. En tidning ska ut varje vecka trots att kollegorna har semester omlott. Ingen väntan på hissen. Toaletterna är nästan alltid lediga och plötsligt finns tid för lite kärleksfullt gnabb.

På fredag åker jag med Birka Cruises till Gotland på en weekendtrip med Lennox. Vi ska sova två nätter på båten och sedan besöka  Lummelundagrottorna och jag har hört att det finns soldäck på båten och pool.  Det ska bli mysigt och jag hoppas på bra väder så det inte blir sjögång.

Ikväll: Bio. Tarzan.

I morgon kommer Karin hit. Det blir mysigt.


Kommentarer


  1. Yvonne 20 juli, 2016 on 00:15 Svara

    Välkommen till min Ö, vi får hoppas vädret som det är nu håller i sig och att det inte blåser upp!

  2. Carina W 20 juli, 2016 on 20:47 Svara

    Ja det finns pool med sol och en massa goda drinkar. Både med och utan alkohol. Köp de med alkohol på däck 10 kallad terassen där poolen är. Hälsodrinkarna finns oxå på däck 10 men vid deras spa det går utmärkt att ta med de drinkarna till poolområdet. Ha det så skönt på resan.

  3. Morsatill3 20 juli, 2016 on 23:00 Svara

    Går in här allt för sällan. men varje gång blir jag människa och rycks med av verkligheten. Du är så levande och fångar upp varje känsla och varje ögonblick.

  4. marianne 22 juli, 2016 on 11:26 Svara

    Jag förstår inte hur ni sthlmare står ut i Sthlm!! Mitt hus och trädgård är ett himmelrike. Men, tänk på att spara på vatten, det är slut efter almedalsveckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *