VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VECKAN MED L

  Jag var på Mari Jungsteds bokrelease. Södra teatern, Mosebacke. Träffade Tanya, nyskild, ligger några månader efter mig i processen men verkar må så mycket bättre än mig. 
  
Sedan har man ju ingen aning om hur folk väljer att dryfta sina känslor. Alla är inte som jag. Men kan bli avundsjuk hur en del har så mycket mer jävlar anama i sig. 

 Själv är jag helt handlingsförlamad. Känner mig inte alls självständig och stark, har tagit två kliv tillbaka. 
Men i morgon blir det middag i hennes nya lägenhet i Gamla Enskede, 10 promenad från mig. Lennox kom till mig idag. Det är bra att hennes Figaro får en kompis i området.  


Kommentarer


  1. Anna 21 maj, 2016 on 19:24 Svara

    Låt det ta sin tid och jämför dig inte, vi är ju alla så olika-där du är stark är ngn annan svag och vice versa och svag/stark är ju fel uttryck men bästa jag kom på en trött lördag. Stor kram Anna

  2. aa 21 maj, 2016 on 21:44 Svara

    Jag kan också känna att jag saknar det där jävlar-anamma-drivet. Jag är nog vad som kallas högsensitiv människa, på gott och ont. Har läst lite lätt om det och det mesta stämmer in på mig. Jag vill egentligen inte vara någon annan än den jag är men lite mer jävlar anamma skulle inte skada. =)

  3. biggan 22 maj, 2016 on 00:07 Svara

    Snälla Lotta, du är en vuxen, snygg kvinna, klä då inte ut dig i sådana där söndriga jeans. Det ser så fjortisaktigt ut – fast gräsligt även på dem. Och ett hån mot fattiga i andra delar av världen som inte har råd med bättre kläder.

    • aa 22 maj, 2016 on 00:23 Svara

      Såna där kommentarer väcker jävlar anamma i mig, du hånar oss som gillar en viss stil av kläder och din jämförelse speglar endast dina värderingar, kanske vi som har råd att köpa överflöd av kläder mer normaliserar, avdramatiserar och minskar stigmatiseringen av slitna kläder bland fattiga -om man vänder på det.

      • Siv 22 maj, 2016 on 18:32 Svara

        aa:
        ”Vi som har råd att köpa överflöd av kläder mer normaliserar, avdramatiserar och minskar stigmatiseringen av slitna kläder bland fattiga – om man vänder på det”. Jo, jag tackar jag! Där lyste total avsaknad av empati fram! Vad är det som är normalt med att inte ha råd att köpa hela kläder i fattiga länder? Du borde ta fram skämskudden ”aa”!
        Oavsett detta tycker jag det blir patetiskt när medelålders kvinnor försöker se ut som tonåringar.

        • aa 22 maj, 2016 on 20:14 Svara

          Så det är onormalt att ha slitna kläder?! Ja jösses man läser in det man vill haha ha en bra dag.

    • Nina 22 maj, 2016 on 01:23 Svara

      Tycker du har skitball klädstil Lotta!! Kör på!! Kram.

    • kaisa 23 maj, 2016 on 11:00 Svara

      Titta på Tanjas , sååå mycket bättre hon ser ut i sina vita HELA jeans ! !

  4. Annelie 22 maj, 2016 on 20:19 Svara

    Vad är det för ”ballt” med trasiga kläder? Inte ens min dotter skulle sätta på sig såna jeans. Tycker också att det är ett hån mot dem som har det så fattigt att de måste gå i trasiga kläder.

  5. Eva 22 maj, 2016 on 21:02 Svara

    Herregud, har ni inget annat att göra än att klaga över Lottas jeans!?
    Det är väl härligt att få klä sig som man vill utan att få en massa skit.
    Allt behöver väl inte dramatiseras och tas till ytterligheter om de stackarna som har råd eller inte råd med hela byxor. Nej, lägg ner och fokusera på viktigare saker! Carpe diem!

  6. Marianne 23 maj, 2016 on 16:54 Svara

    När man kommer upp i ‘kärringålder’ vill man se ung ut, så är det bara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *