VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TOUCHDOWN HELG

image8

Jag har köpt tofflor till Lennox.  Han fick ljusbruna. Mina mörkare har jag haft sedan stenåldern. Här sätter vi upp veckgardiner i köket. Hela helgen har varit väldigt oplanerad. Ingen innebandy. Lång, sen frukost. Till Systemet, handla. Middag för Threst bror som är här på snabbvisit och hans mamma, Lennox farmor.

image10

Fika med Eva på Läkarmissionen. Bra. Alltid bra att träffa Eva. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Oroligheterna i Burundi, renovering, Afrika.

image9

Och jag har lagat mat i veckan, tro det eller ej. Lennoxveckor betyder det. Jag kan inte äta bara  frukost och i bästa fall en kexckoklad på T-banan hem på en hel dag. Killen i Pressbyrån på Östermalmstorg sa till mig förra veckan. ”Jag borde lärt mig vid det här laget”, när jag kom och skulle ha min kexchoklad.

I morgon är det Alla Hjärtans dag. Glöm inte att tala om för dem du älskar, att du älskar dem. Syskon, mammor, barn, pojk/flickvänner, kollegor, vänner. Alla är värda lite kärlek ibland.

image9


Kommentarer


  1. Marianne 14 februari, 2016 on 10:14 Svara

    Fina tofflor, såna gav jag till min man nyligen och han gillar dem verkligen.
    Hoppas vi fått nog nu av alla elaka påhopp från mindre nogräknade personer här, det ena barnsligare än det andra. Det är ju Lotta som vi ska focusera på här.

  2. Carina 14 februari, 2016 on 13:27 Svara

    Härligt med lite lugn vardag. Att normalisera tillvaron. Det kommer säkert att bli så mer och mer framöver. Allt drama planar långsamt ut och vardagen infinner sig.
    Carina

  3. Cath 14 februari, 2016 on 19:38 Svara

    Varför inte laga och frysa in till din barnfria vecka? Ditt tänk kring mat känns så omoget. Alla säger att du måste vara rädd om dig och har man som du haft tarmcancer och är orolig över att få tillbaka den så är det väl inte fel att låta tarmen jobba och inte bara äta kexchoklad? Och nej jag varken hatar eller är avundsjuk, har bara lite svårt att förstå hur du tänker kring mat. Inte längesedan du skrev att du hade gått ner för mycket.

  4. tiptip 15 februari, 2016 on 10:39 Svara

    såna tofflor har vi också. och mat ja det ger sig men ingen bra diet med kexchokladen men det vet du ju så inget tjat om det.
    härligt att du får i ordning- jag är så sjukt avundsjuk på just det. kan aldrig prio sånt men önskar ibland att jag kunde lite mer

  5. Maja 16 februari, 2016 on 08:16 Svara

    kan du göra videos med Lennox

  6. Maja 16 februari, 2016 on 08:18 Svara

    kan du göra nån video med Lennox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *