VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FOTO PÅ CANVAS

Puss i soffa

Nu är allt så gott som klart i min lägenhet men väggarna är tomma. För mig är motiven klara sedan länge. Bilder på mig och Lennox, barn jag träffat på mina resor. Vänner, familj. Jag har letat runt på nätet efter ställen och inte varit så förtjust i canvastavlor. Har haft en stor på Lennox hemma i huset men den har Threst behållit. Men jag vill ha en stor ovanför sängen.

Och jag har så väldigt många bra bilder tagna med bra kameror genom åren. Det blir mycket ego hemma. Men nu är det såhär att det är min lägenhet och jag bestämmer vad som ska sitta där. Den här bilden av Micael Engström när Lennox var runt tre kanske. Jag älskar den. Och kommer att ha många sådana stora liknade hemma. Hittade en slags sajt där man listat olika canvasföretag, det är ju en djungel att veta men Canvas Online funkade och där hittade jag Canvas of Sweden. Så nu får vi se om de håller vad de lovar.

Om en stund, vid 20, kommer Lennox. Och stannar hela 13 dagar. Så vi får landa i ett liv lite längre än bara en vecka. Lägenheten blir ju annorlunda med ett barn. Mer liv, stök. Veckorna går fort, skola, jag till jobbet och så bara några timmar på kvällen innan läggdags. På lördagkväll  middag hos Yxkulls och på söndag är jag och Lennox bjudna på brunch på Radisson. Det råder ingen brist på saker att göra.


Kommentarer


  1. Diana 3 februari, 2016 on 21:16 Svara

    Kommer inte ihåg vart jag beställde min men det var nog från photobutik online, typ photobox eller vad den heter. Tre jättestora.

    • Caroline 3 februari, 2016 on 21:38 Svara

      Funderar på de som inte känner ngn proffsfotograf utan tar egna foton med kamera alt iPhone, hur blir de på canvas? Är det värt att prova eller blir det inget bra tro?

      • Martina 4 februari, 2016 on 09:02 Svara

        Jag har framkallat egna foton på canvas, som jag tagit med mobilen tex. Dom brukar säga ifrån om det är för dålig kvalité eller så på bilderna 😀

  2. Sara 3 februari, 2016 on 21:50 Svara

    Kom på en kul grej nån sa till mig, ha aldrig bilder på barnen i sovrummet om du vill så småningom vill träffa nån. Hahah kul men kanske sant

    • Cath 4 februari, 2016 on 09:57 Svara

      Jag har också hört det där med att man inte ska ha bilder på sina barn i sovrummet. Kommer inte ihåg anledningen, men det är klart man kanske inte vill ha barnens ögon på sig om man är intim med någon 🙂

  3. åsa 4 februari, 2016 on 12:52 Svara

    Önskar dig och Lennox två veckor av härlig vardag! Kram kram

  4. Jungfrumamma 4 februari, 2016 on 20:44 Svara

    Åh vilken fin bild verkligen!

  5. Bigitta 5 februari, 2016 on 17:31 Svara

    Så fina ni är på bilden. Önskar er två trevliga veckor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *