VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ TISDAG FÅR JAG NYCKLARNA!

IMG_3099På tisdag klockan 9. Då får jag mina nycklar. Men kan inte flytta in alls. Kök ska byggas, alla golv ljusas. Måla om överallt. Det är Threst och BST och dess underleverantörer som gör jobbet. Och han lovar att jag borde kunna flytta in 1 januari. En månads renovering. Det perfekta är att jag kan bo kvar i den här lånade ägenheten till 15 januari. Vilket gör att jag inte behöver bo och leva här när allt är kaos.

IMG_3106

Och det är tusen saker som ska hållas i huvudet. Bänkskivor, kök är beställt, jag har ring en gaskille som ska komma och koppla ur gasspisen under renoveringen. En instgramföljare ville ha det gamla köket och kommer och river det den 2 december. Och jag måste köpa en heltäckningsmatta, den måste skäras till. Är Mattvaruset bra? Någon som har koll. Jag måste köpa säng, ja hela Lennox rum måste köpas. säng till honom , skrivbord, ev bokhylla. På jobbet är det mer än någonsin att göra och någonstans landar jag  i mina resväskor på Nynäsvägen.

IMG_3103[1]Jag saknar längtet efter att få gå runt och titta på möbler, planera. Men jag vill bara att det ska vara klart. Önskar jag kunde blunda och snäppa med fingrarna så var det bara att flytta in. Att någon annan gjorde det. För jag har inte alls tiden. Den finns inte. Jag fattar inte var jag ska hitta den, utrymme för att gå runt i butiker. Just nu är det nätterna. Jag surfar på nätterna efter saker jag måste köpa.

IMG_3101

Är det någon som vill komma och hämta kyl och frys och diskmaskin som ni ser lite av här?  Betala en billig summa.   Hämtas 1 Dec? Maila mig under kontakt här bara. Måste få bort det.

IMG_3103[1]

Gillar hallen väldigt mycket. Stor, ljus. Alla rummen utgår från hallen. Gillar INTE spegelgarderoben men det får vänta. Badrummet likaså. Ska köpa ny komod och skåp. Lägga in en fin badrumsmatta. Har inte råd att göra badrummet. Det är svindyrt.

IMG_3104

IMG_3105 Och det är ingen insyn från något håll. Bara trädtoppar från alla rum i princip. Högst upp. Jo. Den kommer bli jättefin. Vill bara inte att Lennox ska landa här innan det är helt klart. Men det är omöjligt. Vi har varannan vecka. Han kommer att få bo här innan det är helt färdigt. Ska se till att hans rum blir klart först.

Nu fortsätter vi här i Sälen med skidåkning och glögg.

 


Kommentarer


  1. Diana 27 november, 2015 on 13:57 Svara

    OMG ser så härligt ut, är så glad för din skull!! Vad kul att få se sen om du lägger ut bilder, på hur allt blev, hur snyggt och fräscht det kommer att bli.

    Ha det bäst med skidåkning och härligt sällskap nu. 🙂

  2. GC 27 november, 2015 on 14:35 Svara

    Va fint du kommer att få det. Ditt nya liv tar mer och mer form. Lycka till 😉

  3. Yvonne 27 november, 2015 on 15:56 Svara

    Vad glad jag är för din skull, allt ordnar sig. Får även jag nyckeln till min nya lägenhet på tisdag, så jag känner igen mig. Men den är modern så det är mindre saker som målning och belysning att fixa. Men väntar även jag in så att hantverkarna får komma först och jag flyttar sen.

    • Vic 27 november, 2015 on 21:41 Svara

      Det gäller även mig. Nycklarna på tisdag… Så jag säger.. Hej Sickla, hej nya livet på egen hand. Hejdå livet som gift kvinna!

  4. Lina 27 november, 2015 on 16:13 Svara

    Tapetsera speglarna om du vill ha bort dem 🙂

  5. Cecilia 27 november, 2015 on 17:10 Svara

    Hej,grattis till din nya lya! hur bred är diskmaskinen? Skulle behöva en smal till bra pris till vår nya lgh som vi också just renoverat…!

  6. maria 27 november, 2015 on 17:28 Svara

    Vilken tur att du inte verkar sakna pengar! Det gäller att prioitera här i livet!

    • Helena 27 november, 2015 on 18:06 Svara

      …och den kommentaren var nödvändig för att…?

    • Mamma 27 november, 2015 on 19:11 Svara

      Jag måste ändå också undra. Inte för att jag lägger några värderingar i vad pengarna läggs på men undrar hur man kan (som tidigare skrivits på bloggen) ligga hos kronofogden och samtidigt renovera och åka på skidsemester mm. Kommentaren är inte av ondo men inläggen väcker en nyfikenhet.

      • Vic 27 november, 2015 on 21:46 Svara

        Varför i hela djävla världen måste du undra… Jag blir så sur på sådana som dig… som tror att du kan sitta bakom din skyddande skärm och lite överlägset sådär sätta dig till doms över någon du inte känner. Det är inte värdigt och det är visst elakt. Fy skäms…. Hoppas du är snällare mot dina nära…

    • Annika 27 november, 2015 on 20:01 Svara

      Vilken trist kommentar!!
      Är väl skönt som fan att det finns pengar att fixa allt för.

      Lotta: Skitskoj! Skönt för er 🙂

  7. Marianne 27 november, 2015 on 19:13 Svara

    Jag förundras över hur du orkar, kan det vara allt du gått igenom ?
    Men, du jagar efter något och får inte ro, varför.

    • Malin 28 november, 2015 on 09:39 Svara

      Är det inte bara så att vi har olika intressen? För Lotta är det viktigt att hemmet ser ut på ett visst sätt och då får hon energi av att planera och genomföra förändringarna hon vill se.

      Själv skulle jag aldrig orka eller ens vilja förändra en fungerande lägenhet, det har noll prio för mig. Men vi är alla olika.

  8. Rebecca 27 november, 2015 on 19:44 Svara

    Det låter som det kommer att bli fenomenalt snyggt Lotta!!
    Vi har byggt ut vårt hus i sommar och lagt in heltäckningsmatta i det nya gästrummet. Blev suveränt. Varmt och skönt. Vi köpte via Colorama. Inte billigt kanske men snygg och bra kvalité.
    Ha en skön helg! Kram

  9. eva 27 november, 2015 on 21:34 Svara

    ”Vill inte Lennox ska landa här innan allt är klart”!

    Varför kan han inte få känna sig delaktig med att typ inreda sitt rum?
    Tror nog han skulle gilla det! Han är ju ingen babys precis!

  10. Iben 28 november, 2015 on 06:34 Svara

    Hej jag tror också att Lennox skulle kunna tycka det är skoj att inreda sitt rum. Den där känslan att man först längtar och sedan känner hur bra det blev…en bra erfarenhet. Det blir så bra❤️

  11. Mio 28 november, 2015 on 10:15 Svara

    Härligt Lotta det här kommer att bli superfint.Ta nu några djupa andetag och
    koppla av.Det kommer att bli så bra när allt är klart.
    Ha det så bra i skidspåret.

  12. Eva 28 november, 2015 on 13:26 Svara

    Jätteviktigt att du inkluderar din son! Varför ska han skyddas, han är tio år och vet att ni är skilda… När jag skilde mig och flyttade med mina två barn, då 10 och 12, var de med och tittade på lägenheter och fick ha synpunkter. De fick känna sig delaktiga och, inom rimliga gränser, välja hur deras rum skulle se ut.

  13. Daisy 28 november, 2015 on 13:50 Svara

    Kul att du snart får ett eget hem!

    En sak undrar jag bara: du har ju oräkneliga gånger skrivit om hur du avskyr vinter, kyla och skidåkning, men ändå ”offrat dig” . Nu reser du självvalt(?) till Sälen!?

    Jag har ju märkt att du sällan eller aldrig bemöter kommentarer, men undrar i alla fall…

  14. Siv 28 november, 2015 on 19:21 Svara

    Så härligt Lotta! Åh, längtar nästan efter att flytta för att skapa något nytt. Visst, jag kan ju skapa nytt här hemma, men blir så bunden av hur det ser ut nu med de möbler jag har.

    En reflexion, som jag ser att flera har haft: Snälla, låt Lennox få vara med och bestämma hur hans rum ska se ut – även om det inte stämmer med din smak. Det är ju hans rum, där han ska kunna känna sig hemma. När jag vid 12-13 års ålder äntligen skulle få eget rum i källaren hos mina föräldrar, tänkte de inte alls i de banorna. Fick en väldig ”fin” och dyr engelsk rosentapet som jag verkligen, ja, verkligen inte ville ha, men kunde inte med att säga något. Mina föräldrar var ju glada att kunna ge mig den..

    Lycka till!

  15. tiptip 30 november, 2015 on 12:08 Svara

    ja alla har olika prio och jag skulle inte heller gjort ett dugg när jag flyttade in men möjligt om jag hade en exman som var snickare och fixare. klart det är skönt att allt är som man vill men jag skulle inte ligga sömnlös precis och leta möbler men jag vet att man är helt olika med sånt.
    det kommer bli superfint och du kommer att trivas och få ro att gå vidare

  16. Anka 1 december, 2015 on 17:38 Svara

    Du har fått nyckeln till din bostad. Vi läsare får ingen som helst nyckel till ditt mystighållna liv. Du skriver men ändå inte. Många vackra bilder av vackra dig. Är du på flykt och vart? Var har du tänkt landa sådär på riktigt?

  17. Marie 1 december, 2015 on 18:15 Svara

    Får också en konstig känsla av att detta inte är på riktigt……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *