VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kreativa Creative

IMG_9166.JPG

Frukost tidigt hos systrarna Nattis och Jossan  på en av deras salonger. Träffar Tilde och Maria, dricker en magisk juice från Blueberry och får tips om bästa produkterna från Redken.

Nattis, här med Valeries lilla dotter, är en entreprenör ut i fingerspetsarna. Hon driver tre framgångsrika salonger, är   relativt nyskild, har tre barn under sex år och låter bygga sitt drömhus i norrort. Puh. Jag blir helt svettig bara jag tänker hur många bollar hon har i luften.

Och idag kom Nattis och Jossan förbi jobbet med rosor till mig. Känner mig som en star. Att få rosor från sin frisör. Det är lite Hollywodfasoner över det.

I går kväll medverkade jag live i ”Karlavagnen”. Vi pratade fin och fulcancer, Lägger en länk här om du vill lyssna.

Kärlek.


Kommentarer


  1. Helena 8 oktober, 2015 on 19:25 Svara

    Jag hörde dig på radion påväg hem ifrån bion igår!! Jättefint❤️
    Kram

  2. Carina 8 oktober, 2015 on 20:24 Svara

    Jag tycker det är konstigt när du lägger in ”relativt nyskild” under beskrivningen av vilken fantastisk entreprenör hon är. En skilsmässa är väl snarast en tragedi och inte ett bevis på entreprenörskap? En tanke, bara…
    Carina

    • Gunilla 8 oktober, 2015 on 20:42 Svara

      Jag läste det som en del i att det är fantastiskt att hon får ihop alla delar i livet samtidigt som hon är ensam med barnen när hon har dem. Och dealar med allt vad en skilsmässa för med sig.

      • Isa 9 oktober, 2015 on 07:10 Svara

        Jag tänker likadant. En skilsmässa för med sig så otroligt mycket att det vore lite märkligt att inte nämna det i sammanhanget.

    • abu ava 9 oktober, 2015 on 18:25 Svara

      Snälla Carina gräv där du står istället:

      ”Hon driver tre framgångsrika salonger, är relativt nyskild, har tre barn under sex år och låter bygga sitt drömhus i norrort. Puh”

      Det är väl en i sammanhanget helt relevant reflektion eller? Maken till stark kvinna får man söka lite efter men du kanske mer är van att få allt serverat Carina eller vad du nu heter?

  3. Marianne 9 oktober, 2015 on 18:53 Svara

    Vad du ser ung ut!

  4. tiptip 10 oktober, 2015 on 15:11 Svara

    Hon är säkert superduktig men låter som ett fullständigt skräckscenario bland vardagsscenarios. Menar inte ebola krig och cancer.
    Men alla väljer ju sina liv och det var inget gnäll mer bara reflektion.

    • Carina 10 oktober, 2015 on 15:24 Svara

      Det är inte så lätt att reflektera här utan att få på skallen, märkte jag… 😉
      Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *