VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET TRÖTTA OCH HÅRET

   

Högdalens Skatepark. Jag har glömt filt att sitta på. Är så trött att ögonen rinner. Men Lennox och hans vänner är i sjunde himlen. Någon plockar tomburkar, jag ringer syrran och gäspar 10 gånger på fem minuter.
Håret. Är kort igen. Nästa vecka blir det längre och jämnlångt. Ser framför mig en ny frisyr men det kommer aldrig hända. Fegisen som bor i mig vågar inte. 

I dag väntar 50-års kalas. 50 år. Mina vänner börjar fylla 50. Inte undra på att jag är trött. ( någon elak jävel kommenterade att folk börjat tröttna på min blogg för det är så få kommentarer. 

Fel. Jag har sedan länge tagit bort kommentarsfältet så man inte kan se dem men jag kan läsa dem. Just nu har jag 63 ogranskande som jag inte släppt publikt. Just saying) 


Kommentarer


  1. Ella 22 augusti, 2015 on 07:42 Svara

    Varför har du tagit bort kommentarerna? Jag skrev till dig förut, det känns verkligen som du tappat gnistan, du verkar inte glad, utan bara fara runt från det ena till det andra men inget verkar egentligen kul? Jag har säkert fel, men jag har läst dig länge och det är så tydligt att den positiva Lotta inte är det längre. Men du bloggar och det gör att jag tror att du vill ha respons på det du skriver och delar med av, så jag fortsätter. Hoppas du får en fin helg, och hoppas att du släpper fram komentarerna snart igen, lite roligt att läsa faktiskt. Kram på dig!!

  2. Helena 22 augusti, 2015 on 09:31 Svara

    Vad trött jag är på elaka och avundsjuka människor!!!
    Ta hand om dig❤️
    Kram Helena

  3. Christina Janson 22 augusti, 2015 on 11:05 Svara

    Det kan ju faktiskt vara så att man läser men inte kommenterar varje gång som jag gör!!!

  4. Diana (La Madre) 22 augusti, 2015 on 11:22 Svara

    Herregud vad vacker du är.

  5. Carina 22 augusti, 2015 on 13:52 Svara

    Jaha, är det därför du haft så få kommentarer på sistone. Men en del syns ju?
    För övrigt; det är supersvårt att byta frisyr. Jag är snart 56 och har fortfarande tonårslångt hår, precis som jag haft i alla år. Jag varken vågar eller vill byta frisyr, håret är verkligen en viktig del av ens person, så jag förstår dig helt och fullt.
    Carina

  6. Karin 22 augusti, 2015 on 13:58 Svara

    Bra att du granskar kommentarerna. Jag tror nämligen att ”elaka” kommentarer föder varandra!
    Massa extra jobb för dig förstås men kanske kan det minska antalet otrevliga påhopp!

    • Elsa 22 augusti, 2015 on 16:33 Svara

      Jag tycker samma. Det är bra med censurering bland kommentarerna. Synd bara att Lotta ska behöva läsa och få dem. Varifrån kommer allt hat??

  7. Malin 22 augusti, 2015 on 19:17 Svara

    Fy vad folk kan vara elaka!! Fattar inte varför!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *