VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAT, GOLF OCH LITE CANCER

 

Måndag. Helgen har varit hektisk. Middag hemma i lördags. Någon slags Eurovisionstittande för barnen. Fast det är klart vi alla hamnade framför TV:n när det var 10 minuter kvar av röstningen.

 

Threst lagar all maten. Jag var i Sickla på deras matmarknad och Lennox på golfbanan. Det är nästan bäst att inte vara hemma när han förbereder maten. Hans kockfasoner sitter i och då är det bäst att hålla sig undan. Det  blev genomgående italiensk. Carpaccio till förrätt, delizie till huvudrätt och tiramisu till efterrätt.

 

Och så en mozzarella capresesallad men rostade pinjenötter, basilika och balsamico på.

Jag måste ta tag i det här med min röntgen. Minns ni att jag var på Stureby Vårdcentral och blev lovad en röntgen av buk och lunga? Det måste vara et halvår sedan snart. Måste ringa min husläkare och fråga hur det går. Jag tänker ju på det ofta. Att det är ett tag sedan nu. Och jag undrar hur min kropp mår. Om den håller sig cancerfri eller om något har börjar växa.

 

Sent blev det. Gästerna gick vid 2:30 och då började Lennox tvätta sina golfklubbor. Han tävlade i går. Har blivit helt besatt av golf vilket jag tycker är kalas. Mycket motion, frisk luft. I fredags gick han en 18-håls runda med en 11-åring och två vuxna som han aldrig träffat förut. Det tar ju ca 3 timmar nästan och man måste hålla reda på sitt scorekort, skriva upp, mental fokusering och allt det där. Jag satt på parkeringen klockan 21:30 i fredags kväll och väntade på honom på Ågesta. Lilla, stora Lennox.

 


Kommentarer


  1. Diana D (La Madre) 25 maj, 2015 on 09:11 Svara

    Ser ut att ha vart hur kul som helst, mysigt och trevligt.
    Sen att Måns vann, heeelt otroligt heja Sverige.

  2. Åsa 25 maj, 2015 on 10:58 Svara

    Nu vet jag vad du ska göra i sommar. Du ska anmäla dig till en nybörjarkurs för vuxna golfare så att ni sedan kan gå ut på golfbanan tillsammans ! Mycket frisk luft och motion och mental avkoppling. Och tillsammanstid med hela familjen.

  3. Camilla 26 maj, 2015 on 07:31 Svara

    Åh, vilka snygga byxor! Var har du köpt dem?

    Tack för en trevlig blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *