VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅSKEN I BILDER

Vi började i Västerås och avslutade i Örebro. Och vi åkte skidor i Romme. Jo. Jag. Åkte. Skidor. Jag kan inte säga att jag gillade det. Men ibland måste man för familjens skull ställa upp. Lennox blev själaglad och det var inte så vidrigt som jag mindes det. Inte riktigt. Men det där kalla vita är inte min melodi. Är trött på att känna mig som ett freak bara för jag inte gillar slalom, snö och vinter.

 

Det var strålande sol och plusgrader. Vi år våfflor i våffelstugan högt upp på någon topp och fikade någonstans. Från 9-15 åkte vi faktiskt och jag kände mig stolt över mig själv när vi packade in oss i bilen och åkte in till Borlänge för att sova en natt på hotell. Trötta som grisar tog vi oss till thairestaurangen i närheten för att äta, tog sedan bilen till ICA Maxi och köote massa godis. Threst stannade på rummet medan jag och Lennox gick ner till gymmet och han badade, noga övervakad av mig.

 

Så på påskafton satt jag i en simhall, bara jag och min son. Men det har varit mysigt. Vädret väldigt fint och vi har inte slagit ihjäl varandra, någon av oss. Det måste man ändå se som ett plus i kanten. Det blir ju väldigt dyrt, sådana här utsvävningar. Hotell, liftkort, äta ute, det ska handlas hela tiden. Men som sagt, kvalitet med familjen.

 

Nu är vi hemma. Åkte vidare till mamma och pappa i Örebro. Men det är ett annat inlägg.

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *