VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

image181
På bilden Ett något lugnare vattenhål

Jag bevakade "Ladys night"med Martin Stenmarck, Mikael Tornving och Kjell Bergqvist på Globen i fredags. Efterfesten hölls på Plaza och hela kvällen gick i regnets tecken. Det fullkomligt öste ner och jag S och M var som dränkta katter när vi väl kom till Plaza. Åt lite buffé och tog sedan farväl av varandra.

När jag småspringande tog mig till Sture och "Svampen" för att ta en taxi  slungades jag tillbaka i tiden med ca 5-6 år. När jag var ett självklart inslag i nattlivet och var ute flera kvällar i veckan. När jag piffade och puffade, planerade krogrundan och dansade till solen bokstavligen gick upp. När jag var tjena hej med varenda viktig dörrvakt och älskade att vara i centrum.

När jag passerar Spy Bar så möts jag av tjejer i vingliga högklackade skor, ljudet av musik som pumpas ut från Laroy och den ringlade kön till Sturecompagniet och jag saknar det inte ett dugg. Jo, ibland, fina sommarkvällar kan jag känna ett sug efter den gamla tiden när man var full av förväntan inför kvällen men inte annars.

Nu är det ett annat liv som hägrar. Ett roligare, jobbigare, mysigare, ansvarsfullare och levande liv. Tidiga mornar i parken. Bolibompa och byggare Bob. Junibacken och utsmetad youghurt på köksgolvet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *