VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Möhippedax

image140
På bilden Möhippan från Helvetet

Jajamensam. Jag fick min möhippa. Hade, helt ärligt inte förväntat mig någon eftersom det kanske blir bökigt när gänget i Örebro tror att gänget i Stockholm ordnar någon.

I igår morse när jag bakfull, efter en fantastiskt k middag hemma hos M och E, läg i sängen och blivit lovad en helt barnfri lördag när jag tänkte sova, städa och läsa så dyker plötsligt en lång man iklädd mc-ställ och svart hjälm och visir in i vårt sovrum och lämnar över ett brev där jag blir ombedd att ta med mig jacka, oömma jeans och sköna skor.

Iväg på fem minuter och vink vink till Lilla skorpan. Ut mot Ekerö och till en stor hästgård där hela gänget väntade bakom knuten. Där fick jag köra shettis (små hästar) i ett travlopp. Vi var väl ca 5-6 st som tävlade och det var verkligen skitkul!!! Jag kom tvåa. Sedan  fick jag baka pizza till alla iklädd mössa och  förkläde på Alviks Pizzeria. Jättesvårt och jag kommer aldrig mer gnälla över att det tar tid att få sin pizza.

Sedan bar det av in till stan där jag försedd med vin, fick sjunga in "Tusen och en natt" i en skivstudio. Tjejerna körade snyggt bakom. Vidare hem till C där flera slöt upp och vi åt libanesiskt och drack ännu mer vin och rökte som borstbindare. 

Vid 22: 30 placerades jag på en stol och en manlig strippa dansade och åmade sig runt mig. Han var riktigt gullig och hade den minsta lilla sötaste stjärt man kunde tänka sig. Till slut var han spritt språngande naken förutom en liten handuk mellan benen. Tjejerna tjöt ikapp.

Vi fortsatte festa, röka och dansa till framåt småtimmarna då syrran och jag stupade i dubbelsäng och sov till 12:30 idag. Självklart är jag riktigt bakfull och har bara legat och tittat på tennis medan Lilla skorpan har varit överallt.

Tack snälla fina som ordnat, fixat och planerat. Jag är så himla glad och har haft en toppenmöhippa!!!!!!
Puss på er!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *