VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med en fot i graven

image113
På bilden. Den dalande divan

Jesus Christ! Trodde Julio igår skulle vara sisådär men shit vad jag bedrog mig. Vi fick biljetter av C och tur var väl det för om jag betalt 450 kronor hade jag krävt dem tillbaka. Hur kan mannen sälja 163 miljoner album?

Överallt var det trånade kvinnor i 40-50 års åldern (Min ålder alltså)  som höll upp sina egengjorda skyltar med kärleksförklaringar på. Och Julio, den Julio, han besvarade dem genom den enda gest han kunde. Att smeka sig sakta på magen med utpärrade fingar. Sen lät han sitt sammetsvibrato svepa över Skansens förskrämda nordiska djur.

T höll på att somna på min axel. Jag planerade morgondagen och ville bara att det skulle ta slut.  Är dock tacksam, Tack C och C för biljetterna men jag trodde snubben var vid liv. Inte stod med en ben i graven.

Någon annan som såg ut som han sålt smöret och tappat pengarna var stackars övergina Fadde som stod och hängde i VIP-hörnan. Försökte få ett snack med honom men han smet innan konserten var slut. Det enda smarta mig veterligen han gjort.

Nej Jill, jag har fått någon 40-års kris. Förrän igår.


Kommentarer


  1. Jessica 27 maj, 2007 on 08:38 Svara

    Jag har aldrig gillat den gubben. Han är alldeles för smörig. Men jag förstår dom som har vuxit upp med honom om dom gillar det. Jag gillar ju vissa som jag har växt upp med..

  2. Kattis 27 maj, 2007 on 08:47 Svara

    Håller med dig! Är glad att jag fick betalt för att se (och höra) honom! 🙂

  3. Linda m Tova, Loke, Viggo o Saga 27 maj, 2007 on 09:32 Svara

    Julio är rätt sliskig tycker jag…usch…

  4. T 28 maj, 2007 on 20:30 Svara

    Fröken L
    Han har sålt 165 miljoner album inte 65 miljoner. Bra jobbat för en avdankad fotbollsmålvakt.
    Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *