VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Himlen på ett fat

image85
På bilden. Himlen på ett litet fat

Nyss hemkommen från Mallorca och Puro. Fantastiskt hotel med influenser såväl som från Marocko som Indien och Thailand. Linda Isacsson, Thomas Hanzon, Anna Sahlin m.f kindpussades, åt fantastiska bufféer och lapade sol i dagarna fyra.

Jag har aldrig varit en vän av det spanska köket utan föredrar det italienska och thailändska men åhh vad jag har ätit serranoskinka. Lufttorkad och salt men bara en kall cervesa till och möjligtvis melon. Jag har skottat i mig hela fat medan de andra har beställt in övriga klassiska tapasrätter.

Har försökt att hitta presenter till familjen och det blev en traktor till Lilla skorpan och en tunika till T. Själv fick jag ett par sandaletter med röd rosett och en metallic top.

Mallorca var fint. Men hade kanske trott att det skulle vara mer pittoreskt och genuint på något sätt. Vädret var hyfsat, ca 23 grader och växlande. Det enda smolket i bägaren var egentligen mitt munsår som alltid dyker upp vid väderväxlingar.

Ikväll blir det grillat hemma med primöret. Ett glas Rosso och så ner och kolla brasan på Enskedefältet. Borta bra men hemma bäst.


Kommentarer


  1. Kattis 30 april, 2007 on 18:41 Svara

    Låter som om du haft det ganska bra! 🙂
    Hoppas ni får en trevlig Valborg!
    Kramar från Kattis

  2. Jessica 1 maj, 2007 on 00:20 Svara

    Åh, vad det ser gott ut..

  3. Åh så underbart att åka utomlands, blir så avundsjuk på alla som åker iväg så… jag vill med….härligt med lite omväxling liksom. Men tyvärr kostar det en del och jag har inte ens råd med EN ynka biljett för mig själv ens…så det kommer nog inte bli av på länge. Skulle vilja åka med min 7 åring..hade varit jätteskoj för henne med ju och lära känna ett annat land.
    Just mallorca vill jag faktiskt åka till..

    Hoppas ni hade en trevlig valborg !

    Det är redan 1 maj idag, otroligt vad tiden flyger fram..snart sommar ju..
    kram

  4. s 1 maj, 2007 on 15:58 Svara

    hoppas ni hade det trevligt på valborg.Det hade vi vi var på en riktig grill kväll hos en förredetta RITZ kock. Nästa lika bra som T, bara nästan.Vi ses ju snart KUL.Men lite tråkigt Ella Fyller 5 på söndagen.K S

  5. lisa 3 maj, 2007 on 19:47 Svara

    Skönt att du är hemma syrran!

  6. Ovemai 8 september, 2009 on 09:00 Svara

    I really enjoyed it. You have done a great job.

  7. Carro 8 april, 2010 on 23:39 Svara

    Har läst din blogg ett tag nu? Kan inte låta bli att fundera över några saker. Du kanske tycker det är för privat men hela din blogg är ju rätt självutlämnande (och fin).

    Sörjer du att det inte blev fler barn? Syskon till lillen? När och hur träffades du och din man? Varifrån kommer han? Och sist hur lyckas du hålla ditt hem så städat och tipptopp med barn i huset? Jag misslyckas med det varenda dag! Hur ser en "städvecka" ut för dig? Hur gör du?

    Och sist: Din unge är GRYMT söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *