VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rapport från en söndagskväll

image81
På bilden. Mina favoritmänniskor är …vakna

Följande scenario utspelar sig i går kväll.

Jag åker och köper massor av sushi och blir fattig som en kyrkråtta. Hyr därefter en film med en 18 månaders som försöker sticka ner handen i varenda smågodisbox. Varför är dessa jäkla lådor så nära golvet egentligen?
Väl hemma njuter vi av sushin medan Lilla skorpan spottar ut.

Därefter görs de vanliga procedurerna. Byta till pyjamas, smörja kinder, fylla på vattenflaska, dricka välling, borsta tänder. Allt detta görs av mig. T har lovat att söva. Efter hejdå och godnatt puss försvinner mina älsklingar upp till sovrummen.

Jag tvättar mig och tamefan om jag inte smörjer in mig med min dyra bodylotion från Stella Mc Cartney. Sen slinker jag ner i min söndertvättade ljusrosa fleccemorgonrock.

Sätter mig framför datorn och googlar på Blocket efter cyklar. Äter lite smågodis och klappar Loppan som precis kommit in genom kattluckan. Förbereder mig på en mysig videokväll med regnet smattrande mot mina skitiga fönster. Klockan går. Från övervåningen hörs  skrik och skratt och nappar som kastas i golvet. Klockan blir halv nio. Nio, halvtio. Dörren slängs upp med ett brak och jag ropar "Hur går det".

När klockan passerat 22 smyger jag mig upp för att se vem som sover. Redan efter halva trappen hör jag T:s kraftiga snarkningar. Mycket riktig ligger han på rygg med armen över ansiktet och drar timmerstockar som om han hade betalt för det. Lilla skorpan ligger brevid och ser ut som en sovande docka.

Så mycket för den kvällen. Inte orkar T kolla film när man ska upp 06:30 och snopen stänger jag ner datorn för att borsta tänderna och gå till sängs.


Kommentarer


  1. www.dentatuerademamman.com 23 april, 2007 on 20:44 Svara

    jag har Stellas första parfym och den luktar väldigt friskt och gott så jag kan tänka mig att en bodylotion är kanon. Typiskt då att din kille skulle gå och somna så där….men det gör min man också

  2. Kattis 23 april, 2007 on 21:12 Svara

    De är väl för söta?! Hoppas allt är bra med er?! Kram från Helsingborg

  3. Lisa 23 april, 2007 on 22:15 Svara

    Synd på filmen, men det låter som en mysig hemmakväll i villa gråberg. Hoppas ni har det bra, saknar er mysmonster, puss.

  4. Johanna 18 maj, 2009 on 18:48 Svara

    Varför står det ett brännbollsträ bredvid sängen? 😉 lite roligt ändå. Sköt om dig, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *