VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En sång för mamma

image62
På bilden. Mamma och Lilla skorpan på BB

Mamma. Bli inte arg nu för jag tog den här bilden. Letade efter en med dig i gummistövlar men har den på skiva på jobbet.
Tack för helgen. Den var underbar men kort. Alldeles för kort. Därför skriver jag till dig nu och förklarar det jag inte hann.

Det känns som om vi har  kommit varandra närmare. Kanske är det Lilla skorpans förtjänst. Kanske våra egna men troligtvis det förstnämda. Hur som helst så hittar jag inte riktigt orden jag söker nu. Inte likt mig men känns viktigt att det känns genuint när du läser det här.

Du har blivit bättre. Inte för att du någonsin varit dålig men du känns mer glad och harmonisk. Jag har däremot blivit sämre. Tröttare och mer irriterad men du verkar ta det galant. Du servar och fixar, plockar och ställer alltid upp till 100% när jag behöver något. Du är helt fantastisk och jag uppskattar dig enorm även om jag är dålig på att visa det.

Tack för sällskap när T är borta. Tack för kloka ord när tanken tryter. Tack för din vilja att vara en engagerad mormor. Du är en underbar mormor. Kan inte önska mig någon bättre. Tack för din goda mat och logi. Och tack för fleccetröjan idag. Och jag önskar inget hellre än att du och Lilla skorpan får en tät och nära relation.

Pappa är också bra men det tar vi en annan gång.
Puss
 


Kommentarer


  1. Anonym 8 april, 2007 on 21:52 Svara

    ne va fin bild 🙂

  2. nathalie 8 april, 2007 on 21:53 Svara

    de va btw jag som skrev kom. innan, jag hann inte skriva under bara ;p

  3. Systeryster 12 april, 2007 on 22:17 Svara

    Mamma är bäst! Nu vet jag vilket stöd jag kommer att få i henne när jag själv (nån gång i framtiden) klämmer ut ett rosa russin 😉 Det får framtiden att se lite ljusare ut. Miss U

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *