VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Välhängda pendlare

image45
Lite gäspig efter gårdagen jobb. Invigning på en ny skönhetsalong där man kan kan få lite botoxinsprut på lunchen, Bara sådär.
Sedan vidare till Souk och en Playstation fest. Detta resulterade i 20 bilder.

Idag när jag klev på Gröna linjen så var det trång som vanligt. Enda positiva med t-banan är att Lilla skorpan blir helt paralyserad och lugn som en filbunke. Han har ju skvalpat omkring där i nästan tio månader.

Hur som haver. Blicken fastnar på en ledig plats men halva sätet upptas av ett manslår som fullkomligt vägrar att flytta på sig. Försiktigt sätter jag mig ytterst, ytterst ute på kanten och blir förbannad på mig själv att jag inte bara helt resolut tar plats.

Manslåret ligger kvar och min blick börjar söka sig mot ägaren till denna svällande kroppsdel. Den tillhör en ung man i de övre tonåren som stint stirrar ut genom fönstret. Nu börjar jag bli riktigt irriterad och suckar högt medan jag försöker få rum med min påse med lunch mellan mina fötter.

Mittemot mig sitter en spacklad dam med tuperat hår. Hon stirrar också ut genom fönstret. Killen med låret kanske har böjvecks eksem, tänker jag förmildrande. Eller så har han en skavsår på snoppen den jäveln. Jag är åtminstonde femton år äldre och måste sitta på kanten för han har kört hårt hela natten!

Detta är ett mycket vanligt fenomen på stadens tunnelbanor. Överallt ligger det manslår och dräller och jag hoppas Lilla skorpan får bra uppfattningsförmåga eller mindre kuk.


Kommentarer


  1. Magnus 10 april, 2007 on 23:30 Svara

    Kul att läsa din blogg.Kvällsnöje 23.30 en tisdagskväll.
    Må väl !

  2. Sune...the girl 29 juli, 2009 on 23:05 Svara

    Det är första gången som jag nu tänker gå igenom hela din blogg från början till slut. Jag har 4 dagar på mig som jag kan sitta här dag som natt, nej inte riktigt för jag har besök. Jag måste säga att det var länge sen jag har skrattat så mkt åt en blogg. Eller ja inte åt själva bloggen men dina målande meningar om saker och ting. Du har humor Lotta, tappa inte den nu. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *