VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

KOMMENDÖREN

Fredagkväll. Feedback möte angående boken. Nu kommer den tillbaka och ska struktureras om, vissa kapitel ska byggas om, andra minskas och jag ska flytta om stycken för att förändra dramaturgin. Lite sådant. Jag har februari på mig att göra det. Och det är så roligt att de verkar tro på att den kommer att lyfta, en stark, personlig berättelse helt enkelt.

Vid 17 möter jag upp tjejerna på en fördrink på Grodan. Här ovan är Åsa och Anna. Nedan Kristina.  Vi gick vidare till restaurang Kommendören, har aldrig hört talas om det. Snyggt, mycket bistrokänsla och grym mat men väldigt jobbig ljudnovå. mycket på grund av att mycket var kaklat, snyggt men ljudet studsar.

Några år hummertacos, jag tog tonfisk till förrätt. Och några glas vitt vin. Sedan gick vid vidare till Escalier, kan det heta så? Så väldigt mysigt att ses. Jag förstår bara inte att det är så svårt att få ihop det men alla är så upptagna, jobb, familjer, logistik.

Nu har jag sovit till 11, lyssnat på Fadime dokumentären på P3, bästa dokimentärerna och ska snart iväg på väögörenhetsgala, privat i Friends Arena.

Väntar på att den här Divigelen ska kicka in, hormongelén jag fått utskrivet. Det är sjunde dagen nu och mår bättre, absolut men inte alls som vanligt. Har ju lägsta dosen, 0,5,  mg en liten förpackning som ska smetas in på låren. Vad händer om jag ökar dosen? Alltså tar en till varje lår, alltså 1,0 mg istället? är det farligt att själv öka på dosen? Måste jag ringa och rådgöra med min gyndoktor? Vill bara börja må bra igen.

Kommentera (5)

Annons

SMYCKEN- P4 OCH LITE JEAN-PIERRE FÖRSTÅS

Unknown-1

Josefine Sundström. Vilken härlig tjej. Förra veckan var jag hos henne i P4 och pratade galor. Det är ju väldigt mycket galor nu i januari. ELLE-galan, Guldbaggen på måndag, Idrottsgalan som varit. Och det var ju nästan första gången jag missade ELLE, men herregud, sånt är livet.

Unknown-2

Fler och fler tidningar skriver om min kollektion KABALE, till förmån för Emma Kock och hennes barn i just Kabale. i samarbete med Familjesmycken. Alltid bra att få en extra skjuts förstås.

Unknown-2

Här är det PLAZA kvinna som lagt det på sina plocksidor. Tack!

Unknown-6

Det är fredag. Och jag känner mig lite lik Jean-Pierre Barda som numera bor i Israel. På eftermiddagen väntar manusgenomgång av min bok på Bonnier, feedback och sedan vid 18 middag på Grodan med Tessan, Micaela, Anna, Kristina och Åsa. Lennox går till Threst idag efter skolan, de ska till Romme i morgon och åka skidor. Så roligt för honom.

 

Jag och Jonathan ska på galan  välgörenhetsgalan ”We are one” på Friends Arena. i morgon Det blir en kväll med människor, hjälporganisationer och artister från världens alla hörn. Målet med galan är att visa att vi alla hör ihop, oavsett.

Vidare att skapa samarbete mellan hjälporganisationer och samla in medel som delas lika mellan de medverkande hjälporganisationerna. På scenen ses bland annat Nassif Zeytoun, Eva Longoria & Maria Bravo, Will Poulter, Albin, Nano, Jasmin Kara, Fristaden och High15.

Och söndag är det Fadime-galan för att heddra minnet av Fadime som dödades under hedersrelaterat våld. Puh. Ingen lugn helg direkt.

Omslagsbild

Kommentera

Annons

ÄRREN

Foto: Olympus

Jag fick en sådan fin 50-årspresent av Lennox och Jonathan.  De allra flesta skulle inte ha en bild på sin mage på väggen. Men mina ärr, har räddat mitt liv och det vill jag påminnas om.

Kommentera (8)

Annons

TIMESAVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En bra sak med att fylla 50, förutom den här helvetiska östrogenbristen då, är att man verkligen nu gör precis vad man vill, det finns lite mandat och känner mig tryggare än någonsin i det. Det går liksom inte att förkasta vad en 50-åring tycker, vi har ju faktisk levt ett tag, hahahaha.

Och jag är inte heller mycket för att spela vacker utan spackel. Jag använder både fillers, löshår och fransförlägning. Att förlänga fransarna är ju något som blivit helt accepterat, många, många använder den tekniken för att slippa sätta på mascara på morgonen utan kan vakna med mörka, fylliga fransar. Det verkar inte skapa någon större hysteri längre.

Var och varannan kvinna jag ser har inte sina egna fransar men däremot väcker botox och fillers fortfarande djävulen hos många, fast syftet är precis detsamma. Att framhäva, förändra, förstärka vissa drag hos oss. Det ena socialt accepterat, det andra inte.

Jag går till Vicky på Eyelash Design. Fransarna sitter någon månad drygt och älskar fylligheten.

 

 

Kommentera (24)

PR-MÖTE OCH ÖSTROGEN

Jag fick ju plåster utskrivet av min gynekolog men de görs inte längre av leverantören så då blev det gelé, alltså östrogen i gelform som ska smetas in på låren en gång om dagen. Divigel, och hoppas att de börjar verka snart för i fredags trodde jag att jag skulle vara tvungen att stanna hemma från jobbet och det är ju knas.

Jag kan inte tänka en enda rak tanke. Ställer in smöret i städskåpet, ögonen är torra av för låg östrogenproduktion. Det förstod jag först häromdagen då jag råkade läsa att det är vanligt.

FÖRST nu förstår jag varför de är så torra och svider de senaste månaderna. Och jag svettas och fryser om vartannat. Och mitt humör…Vill bara hänga mig i närmsta träd, en sanning med en viss modifikation. Minsta lilla bestyr är som att bestiga Mount Everest och det som förut var lätt, enkelt, är helt plötslig oöverstigligt att ta sig an.

unnamed-2

 

Idag har jag haft möte  med mitt PR-team kring boken. Det är min vän Lina, vi har ju barn i samma klass och ni har säkert sett henne på bloggen ibland. Klok och redig. Ska jag återfödas vill jag bli Lina i nästa liv.

Sedan Therese som kommer från Micael Bindefeld initialt men som nu bytt bransch och jobbar på Bonnier/Forum, med Pr bland annat. Vi har ju haft mycket med varandra att göra under de 16 åren jag jobbat på röda mattan och jag tror att vi alltid har haft en liten kärlek till varandra. Många gånger har vi funnit oss i samtal under galor och event. Så fint att ha människor omkring sig som det finns en historia med sedan tidigare.

 

Sedan har nu Charlotta Larsson kommit in på PR-sidan som sitter här till höger i bild med förläggare Carina Nunstedt. Känns så lyxigt att alla dessa personer  jobbar mot samma mål. och med lilla mig.  Att få min bok att lyfta framåt våren.
unnamed-3

Kommentera (14)