VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PIGGELIN

Jullunch hosCancerRhehabfonden, de gör så mycket bra. Tänk att man kan ansöka om att få resa bort en vecka för att få träffa andra, träffa dietist, få samtal, vila ut. 

En massa saker man behöver även efter att man blivit frisk. Man kanske är frisk i kroppen, men inte i knoppen. Som jag sa till Expressen häromdagen. 

Här är det sängdags. Svårt att få den här herren i säng men nu ligger han sedan en timme, drygt. 

I morgon kväll har jag bjudit honom på en överraskning. Stay tuned…

Kommentera (6)

Annons

ROTA RUNT I TARMEN

img_2356
Jahaja. Då var det dags att röntga tarmen på SÖS. Flera år sedan. Och nej, jag är inte så jätterädd för att det ska ha uppkommit en ny cancer där igen. Det känns helt osannolikt.

Min rädsla består av att det ska komma tillbaka i levern, eller i lunga. Kallelsen är i januari. Långt tid. En av utmaningarna jag lärt mig av genom sjukdom, skilsmässa och skit. Lev här och nu. Ta inte ut sorg i förskott och låt inte sorgens fåglar bygga bo i ditt hår. Men svårt, så svårt att leva varje dag utan att ägna en tanke på återfall.

 

Fint mail från en bloggläsare. Det gör mig så väldigt glad att min blogg kan hjälpa andra även om den numera inte lika mycket handlar om cancer så kommer det alltid vara ett ständigt återkommande ämne och en plats att hämta information och råd ifrån.

”Hej Lotta!

Jag läser din blogg regelbundet. Började läsa när min pappa fick cancer som han senare tyvärr gick bort i. Sedan har jag bara fortsatt eftersom jag uppskattar dina berättelser, din uppriktighet och ditt engagemang i saker som jag önskar att jag också hade drivet att engagera mig i.

Jag har också upplevt en skilsmässa. Därför har jag följt dina berättelser och dina tankar och funderingar igenom din. Kan i alla fall berätta att det kan bli hur jättebra som helst. Men det tar lite tid. Det måste det få göra när man har barn.

Som sagt, jag vill att du ska veta att du har en riktigt bra blogg. Blandade ämnen som berör dom flesta. Familj, problem, ekonomi, inredning, nöjen och vardag. Även om jag är en man på 50 år, ser jag alltid fram emot att läsa.

Du är en tuff, känslig, rolig, smart, söt, duktig och levande tjej. Du inspirerar och rycker tag i mig allt som oftast. Jag önskar dig all lycka. Ser mycket fram emot att få läsa din bok.

Ha det så bra och tack så jättemycket för dina tankar!”

 

Kommentera (3)

Annons

CECILIA

Cecilia Blanken var journalisten som bestämde sig för att skapa egna skor och lyckades bra med sin dröm. 

Nu bor hon i USA med maken Per och tre barn och vi har sprungit på varandra på diverse tillställningar. 

Alltid glad när det går bra för människor som kämpar för att nå sina drömmar. 

Här ska vi till Bounce och hoppa trampolin. 

Kommentera

Annons

EN SÅDAN FIN KALENDER

img_2318.jpg

Har ni hört talas om Snällkalendern? Ine jag heller förrän häromdagen. De som skapat den mailade mig och frågade om jag vill lyfta den här. 

Och nej, jag har inte fått någon ersättning, eller fått en kalender. Lennox är helt ointresserad av sånt men saker som ligger mig varmt om hjärtat vill jag förstås ska få utrymme. Inte svårare än så. 

Man ska göra en god gärning varje dag. Och sedan att de stöttar Friends som jobbar mot mobbning är ytterligare en fjäder i hatten.

Här kan du läsa mer.

 

Kommentera (2)

BRA MED RINGAR

Skärmavbild 2016-12-02 kl. 10.03.40

Faksimil Expressen

Tack för alla fantastiska kommentarer och berättelser som ni delat på instagram idag. Och glad att Expressen valde att lyfta en hel artikel på webben nedan. Ringar på vattnet ni vet…

http://www.expressen.se/noje/lotta-grays-starka-bild-efter-cancern/

 

 

Kommentera (1)