VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NÄR ÖREBRO KOMMER

Fredag. Kicki, Marre, Mellie och Sussi. De stannar hela helgen medan jag kravlade mig upp kl 8 efter att ha somnat 4:20. Ibland är det värt det. Igår var en sådan stund. 

Nu sitter jag här efter att ha varit och jobbat på Grönans öppning. Tog med Lennox och två kompisar trots att det är pappavecka. Passar på att ses när det går. 

Tjejerna är på stan. 

Kommentera

Annons

FULLSPÄCKAD

När jag kom hem från jobbet igår hängde blombud på dörren från CancerRhehabfonden. Så fin, somrig. Ville bara titta in och säga hej. Väntar besök från Örebro. i morgon är det säsongspremiär på Grönan,  jobb för mig, på söndag arrangerar alla klass femmor Valborg och jag ingår i infra-gruppen, ska hålla koll på eld, och på måndag är det Unicef gala, också jobb.

Hoppas du får en fin Valborg. Jag blev ju sjuk på Valborg för nio år sedan så har så dåliga minnen. Men nästa år. Då har det gått 10 år sen jag blev sjuk och jag blir alldeles pirrig när jag tänker på det.

Kommentera (9)

Annons

ETTA PÅ ADLIBRIS!!

 

Unknown

 

Fantastisk! Tack vare er, som beställt boken har gick den raka vägen upp på Adlibris och hamnade etta! Det höll i sig i 12 timmar, sedan är det ju någon annan bok som säljer bättre för stunden men jag är helt chockad!

Mamma skickade blommor till mitt jobb igår. Så fina, hon vet precis vad jag tycker om….

Och i onsdags morse var det dags för Forums pressträff för att lansera några av deras nya böcker. Mycket press var på plats, tror drygt 50 media var där och nu hoppas man på att några går hem till sina redaktioner och vill skriva om vi författare som var på plats.

Härliga Jenny Strömstedt intervjuade och har läst boken fått den maila till sig,  för att ha ett hum  och hon tyckte mycket om den. Sa hon åtminstone. Någon jag känner bra trodde jag skrev den här för att hamna i rampljuset. Där ser man hur bra folk känner en. Nej. Att sitta i TV-soffor eller figurera i media är inte drivkraften.

Det är på tok för mycket jobb, alla kan inte få ur sig en bok. Det kräver ett visst mått av självdisciplin att göra jobbet och det är inte värt det för att stå rampljuset. Det slocknar fort. Det kommer nya böcker varje vecka.

¨

Ni är många som frågat, på insta också om man kan få boken signerad och vi ska försöka hitta ett datum, en lördag förslagsvis, där jag sitter någonstans, kanske i en  bokhandel och signerat.

Det skulle vara så otroligt roligt att få träffa några av mina läsare/köpare. Ska även försöka med det i Göteborg men lovar att mededela förstås vilka datum det blir.

Nu har jag och Lennox precis varit ute och joggat. Ja, han har har sprungit och jag har mest lunkat. Men tänker att vi träffas och pratar och att det är långt mycket mer värt än flåsandet. Det lilla i det stora.

I morgon kommer vänner från Örebro och stannar. Lennox går till Threst och den svarta veckan väntar. Jo. Så är det även om jag inte skriver så mycket om längtan och våndan efter honom, av respekt. Men det har knappast lättat något, sorgen över att han inte finns hos mig alltid.

Kommentera (1)

Annons

OMSLAGET

Rätt

Så. Äntligen. Efter mycket om och men blev det ett omslag. Rent, enkelt, ett vitt linne och en stadig blick. Varför krångla till det? Glittret har aldrig varit min grej. Eller för mycket lull-lull. Taget av Thron Ullberg i en studio på söder under en tid av  två timmar med pressbilder.

baksida rätt

Magbilden på baksidan  av boken är tagen av Jonathans duktige vän Josef Peyre. Jag ville verkligen ha en rå baksida och styrde upp den själv utan inblandning förlaget. Men de blev lika nöjda som jag över resultatet.

 

Boken landar 31 maj i bokhandeln. Men redan nu kan du förbeställa den här.

 

 

Kommentera (6)

Annons

🌞🌞 SOLSKEN ☀️☀️

Inte mycket har gjorts den här helgen. Jag har varit i mitt gamla hus och tagit hand om Loppan, vattnat och tagit in post, dragit fram sopkärlket. Threst är någonstans, Och ja, jag gör allt gör att träffa min katt. Ännu konstigare känsla än förut.

Förra veckan medverkade jag i nätverket 4good living och deras podd. Det lustiga är att jag var med och föreläste på ett av deras inspirerade träffar för, sisådär 9 år sedan. Mycket har hänt sedan dess. Men väldigt roligt.

Vi pratat boken, lite skilsmässa, om att jag är en rätt pessimistisk person som alltid tror att allt ska gå åt helvete samt mitt jobb på röda mattan och att jag har världens bästa bloggläsare, allt ni betytt för mig genom åren.

Du kan lyssna på podden här. Klicka

Och tack för att ni tipsade mig lite hur jag ska tänka kring pappas arv. Bara att att tag i det där nu.

Kommentera (6)