VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FAIZA

Jag tar mig till söder efter jobbet. Är sugen på vietnamesisk och bokat middag med vännen Faiza. Det var bara en ren chansning att hon kan ses med en dags framförhållning. Och jag försöker boka in träffar med vänner nu när det finns tid.

Vackra Faiza som kom ensam till Norge på ett plan som 10-åring. En sådan Queen som låtit en tuff uppväxt bli till något positivt.

Vet du Lotta, jag är så tacksam i dag över det för jag har blivit så stark.

Sedan tar vi en kort promenad, max 1 minut, till hennes lägenhet där hon lever varannanveckas liv med med sina barn. Rakt över gatan bor exmaken Abbe.  Smidigt för logistiken.

Jag har funderat på stjärnor på min underarm och ville ha en speciellt i leopard. Så jag och Jonathan gick till  P-ink Tattoo. Det gjorde rätt ont men Lisa var superduktig. Jonathan ville ha texten Changes efter 2Pac:s låt. Nu har min tatuering läkt och jag mailade först några bilder på stjärnor jag gillade.

Unknown-1

Unknown-2

Unknown-3

Och såhär fin blev Jonthes

Unknown-4

Ikväll har jag en intervju för en tjej som ska skriva bok, ”Operation självbild”och ville ha med mig i boken, och sedan väntar efterfest för Robbie Williams som är i stan på lördag.

Tänker åka ut till lite möbelbutiker. Är så sugen på att göra om hemma. På jakt efter konsolbord i hall samt stor vintagematta 200*300 i vardagrum och ska även sälja mina vita sideboard från Åhlens, som jag har i hallen. minns inte vad de kostade. Men är du sugen på att köpa dem så hör av dig. De är ju bara 1,5 år gamla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istället blir det de här i hallen. Vill ha en stramare, modern stil hemma men försöker köpa budget förstås.

ikea_vittsjo_hyllor_03_480x460

Kommentera

Annons

TOMAS & SOFIE

 

Härliga Sofie och Tomas. De bjöd på middag igår i den fina sommarkvällen med grillat, lite vin och bubbel. Barnen hade blivit så stora och trots att vi var där i somras på Soffans 40-års fest var det längesedan jag såg dem. Stora Julie var inte hemma,. Men Anton och Noel.

img_8252.jpg

Magisk kväll.

 

Vi skulle alla upp och jobba, förutom Tomas så det blev inte speciellt sent men väldigt, väldigt trevligt. Och jag njöt av att sitta ute och äta under infravärmen.

Jag letar soffbord och valet står mellan det här råa, industriella  i svart längst ner, eller det i marmor som alltid är klassisk, tidlöst och ger en exlusivare känsla. Men är så velig och osäker. Vad tycker ni?

shopping

b

Kommentera (13)

Annons

ORON

egala7932

Foto: Malin Bondeson

Det är inte så att oron har släppt. Naturligtvis mer nu än 2009 och när jag intervjade curlingdrottningen Anette Norberg på Ekerö i går, sa hon enkelt:

– Visst finns oron där för återfall men jag känner mig lugn.

Och en del av mig känner mig avundsjuk på det där lakoniska. Fast jag vet att vi människor är så oerhört komplexa och möter motgångar på lika många olika vis som det finns människor som drabbas av dem.

Jag är extremt trött. Har ingen riktigt gnista. Och det gör mig rädd. Jag ska ringa min husläkare på vårdcentralen och likt en pundare på plattan tigga mig till en röntgen. Inte för jag tror att jag det är något återfall utan bara för att få det bekräftat. Att jag helt enkelt måste inse att jag inte längre är 25 och att jag behöver sova och ha lugn och ro omkring mig.

 

Unknown

Igår överraskade Jonathan mig med att själv ha byggt en soffa i vinkel på min balkong och köpt dynor som passade! Han vet hur mycket jag längtar efter uteplats och hur jag saknar min stora trädgård. Varje dag. Den här lilla plätten är vad jag har att förhålla mig till och bara att acceptera det och dra lärdom av  vissa saker. Många människor har inte ens en balkong men mera att jag saknar det här fria.

Så han fixade det här. Otroligt fint och omtänksamt.

 

 

Kommentera (8)

Annons

FINT PÅ NÄSAN

Då har jag hämtat ut mina glasögon då. De här ska jag ha framför datorn, tror jag visst. Och så valde jag kontaklinser men hör och häpna. Det går inte att sätta in dem. Var på en utbildning i över en timme och det går inte! Alltså går inte. Stackars optiker på Specsavers. De får stå ut med mycket.

 

Jag fick ge upp och fick en ny tid för att träna.

Kommentera (5)

Annons

HOS LILLEBROR

I lördags tog vi bilen till min lillebror Thomas och hans sambo Jennie i Dylta, utanför Örebro. Lennox har varit hos sina kusiner, eller sysslingar och det var dags att hämta honom.  Thomas och Jennie bjöd på lunch så min kusin Steve och hans Kicki tog med Lennox dit. En så härlig dag även om det började dugga på eftermiddagen.

Lennox har varit hos min kusin Steve, här med sin Kicki.

Vi ses ju sällan. Det är 25 mil hit men alltid lika trevligt förstås. En buffé dukades upp och vi sov över en natt, till idag söndag.

Min pappa kom från Fjugesta ensam för mamma, och min moster, alltså Steves mamma, var i Riga.

Smörgåstårta och goda ostar.

Thomas har byggt pool hela sommaren och nu bygger han däck, Jennis föräldrar var också på plats. Och så satt vi och drack lite vin framåt 24 innan vi gick och la oss. Såg solen gå ner över skogen och jag saknar ihjäl mig efter en uteplats.

Och vi måste ta ett snack om det här med barn och alkohol. Herregud så mycket barn som som dräller omkring medan packade föräldrar som står på beach-clubar och fester med handen i luften och där partyt är viktigare. Ungarna får somna bästa fan de vill, hur sent som helst och har bara ett nummer som ändå ingen hör i dunka-dunket och fyllan om något skulle hända.

Eller alla de middagar som urartar, där mamma och pappa raglar omkring och nyper barnen lite för hårt i kinderna, ger dem en massa godis så de kan få ha vuxenfesten ifred och det är klart att det ingen dör av det men det är inte ok när barnen själva kommenterar det.

Jag dricker absolut alkohol och jag kan bli påverkad runt barn. Men inte till den gräns att jag raglar, vinglar, knappt kan prata och tappar både humör och vinglas. Jag kan skjuta ut mig rejält och festa loss men väljer den kvällen då jag är barnfri.

 

Kommentera (3)