VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GALOR

Guldbaggen 2017

Foto: Malin Bondeson.

Januari.  Galornas månad. Och jag kör all in den veckan jag kan jobba hur mycket och länge som helst. Går till jobbet vid 8:30 och oftast stannar jag tills jag går raka vägen till ett event vid 18 för att gör röda mattan.

Sedan beror det på när jag är hemma men det blir väldigt långa dagar.

Här ovan är från Guldbaggen i måndags med min duktiga och proffsiga kollega Linnea.

Fadime Galan 2017

Maggie och jag på Fadimegalan i söndags.

Och de veckor kärlek är här åker jag hem vid 16. Lagar middag, läxor, hemmakvällar. Jag har pratar tidigare om det här livet med enorma kast. Att många separerade tycker det är bra, blir någon form av liv där man ena veckan kan slå klackarna i taket, göra vad man vill och hej och hå medan man andra veckan får rutiner och lugn och ro. Det bästa av båda världar som de uttrycker.

Blä, säger jag. Jag vill ha samma jämt. Har aldrig gillat tvära kast. Och då är det inte klackarna  i taket-livet jag vill ha bestående.

Just nu dricker jag två liter laxabon. Fy fan rent ut sagt. Som at dricka fiskrens, tjockt är det också. I morgon kl 14 ska jag till SÖS och göra en koloskopi av tarmen. Det görs cirka var 3-4 år för att se att ingen ny cancer, polyper har bildats. Och då måste tarmen vara ren från avföring.

Men innan dess på förmiddagen intervjuar jag ”Melodifestival”-aktuella Jasmine Kara, sedan raka vägen till SÖS och sedan väntar Danny Saucedos premiär på Börsen. Ett fullständigt galet tempo de här veckorna när Lennox är hos Threst.

Håll tummarna för en fin tarm i morgon.

Kommentera (1)

Annons

Se den ikväll! 

Ikväll Kunskapskanalen 21:50. Se den. Snälla ni. Jag varit där, på plats på Panzi, ätit lunch i Mukwges hus och setts hans enorma arbete. Och ikväll kan du få ta del av det jag ständigt försöker berätta här på bloggen.

Kommentera (6)

Annons

HELGEN I BILDER

Vi tar oss till galan ”We are one” i Friends Arena. Jag har aldrig varit där förut, inte i mall of Scandinavia heller för den delen. Och jag brukar sällan gå på saker, event privat. Jag jobbar så mycket och är på de här tillställningarna så ofta ändå så jag värdesätter mycket hellre att vara hemma eller på en middag eller så.

img_3451.jpg

 

 

img_3468.jpg

Köpte en så fin väska i skinn på Farraw. Billig. Faktisk bara 560 kronor. Inte min stil egentligen, alldeles för damig på något vis, gillar inte en här doktorsväsk-modellen men älskar gulddetaljerna ihop med svart skinn,( mamma , du ska få tillbaka din väska jag har här)

Putte Nelsson var konferencier bland annat och det är skönt att bara kunna luta sig tillbaka och njuta istället för att alltid vara på helspänn när man jobbar för att inte missa något. Galan slutade 21:30 och vi slank in på Gallerian och åt en sen middag på restaurang Klang.

 

Lennox är ju hos Threst denna helg och kommande vecka. Och den är fylld till bristningsgränsen med vimmel. Guldbaggen i morgon, barnfilmen ”Vaina” på tisdag, Danny Saucedous show på onsdag, ”Book of Mormons” på torsdag och Till minnet av Förintelsen på fredag. Inte en enda kväll ledig. Men så är det. Det är mitt jobb.

Nu ska här göras chokladbollar.

Kommentera (7)

Annons

KOMMENDÖREN

Fredagkväll. Feedback möte angående boken. Nu kommer den tillbaka och ska struktureras om, vissa kapitel ska byggas om, andra minskas och jag ska flytta om stycken för att förändra dramaturgin. Lite sådant. Jag har februari på mig att göra det. Och det är så roligt att de verkar tro på att den kommer att lyfta, en stark, personlig berättelse helt enkelt.

Vid 17 möter jag upp tjejerna på en fördrink på Grodan. Här ovan är Åsa och Anna. Nedan Kristina.  Vi gick vidare till restaurang Kommendören, har aldrig hört talas om det. Snyggt, mycket bistrokänsla och grym mat men väldigt jobbig ljudnovå. mycket på grund av att mycket var kaklat, snyggt men ljudet studsar.

Några år hummertacos, jag tog tonfisk till förrätt. Och några glas vitt vin. Sedan gick vid vidare till Escalier, kan det heta så? Så väldigt mysigt att ses. Jag förstår bara inte att det är så svårt att få ihop det men alla är så upptagna, jobb, familjer, logistik.

Nu har jag sovit till 11, lyssnat på Fadime dokumentären på P3, bästa dokimentärerna och ska snart iväg på väögörenhetsgala, privat i Friends Arena.

Väntar på att den här Divigelen ska kicka in, hormongelén jag fått utskrivet. Det är sjunde dagen nu och mår bättre, absolut men inte alls som vanligt. Har ju lägsta dosen, 0,5,  mg en liten förpackning som ska smetas in på låren. Vad händer om jag ökar dosen? Alltså tar en till varje lår, alltså 1,0 mg istället? är det farligt att själv öka på dosen? Måste jag ringa och rådgöra med min gyndoktor? Vill bara börja må bra igen.

Kommentera (6)

SMYCKEN- P4 OCH LITE JEAN-PIERRE FÖRSTÅS

Unknown-1

Josefine Sundström. Vilken härlig tjej. Förra veckan var jag hos henne i P4 och pratade galor. Det är ju väldigt mycket galor nu i januari. ELLE-galan, Guldbaggen på måndag, Idrottsgalan som varit. Och det var ju nästan första gången jag missade ELLE, men herregud, sånt är livet.

Unknown-2

Fler och fler tidningar skriver om min kollektion KABALE, till förmån för Emma Kock och hennes barn i just Kabale. i samarbete med Familjesmycken. Alltid bra att få en extra skjuts förstås.

Unknown-2

Här är det PLAZA kvinna som lagt det på sina plocksidor. Tack!

Unknown-6

Det är fredag. Och jag känner mig lite lik Jean-Pierre Barda som numera bor i Israel. På eftermiddagen väntar manusgenomgång av min bok på Bonnier, feedback och sedan vid 18 middag på Grodan med Tessan, Micaela, Anna, Kristina och Åsa. Lennox går till Threst idag efter skolan, de ska till Romme i morgon och åka skidor. Så roligt för honom.

 

Jag och Jonathan ska på galan  välgörenhetsgalan ”We are one” på Friends Arena. i morgon Det blir en kväll med människor, hjälporganisationer och artister från världens alla hörn. Målet med galan är att visa att vi alla hör ihop, oavsett.

Vidare att skapa samarbete mellan hjälporganisationer och samla in medel som delas lika mellan de medverkande hjälporganisationerna. På scenen ses bland annat Nassif Zeytoun, Eva Longoria & Maria Bravo, Will Poulter, Albin, Nano, Jasmin Kara, Fristaden och High15.

Och söndag är det Fadime-galan för att heddra minnet av Fadime som dödades under hedersrelaterat våld. Puh. Ingen lugn helg direkt.

Omslagsbild

Kommentera