VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I Karlstad hos familjen

Frank är världens finaste storebror och vi är inne i en mycket bättre period just nu. Jag försöker ge han tid och uppmärksamhet, men framförallt min kärlek. CB854AD5-96C3-4E0A-900B-2E2ACAE1E854CA1C02E0-5BA6-4BC5-BDEE-025A84995195Men när en sak är bra så dyker något annat upp.. jag och Simon har däremot haft en tuff vecka med många små onödiga tjafs, jag känner att tiden för OSS är saknad och den där romantiken o värmen.

För första gången så kände jag att det skulle göra gott för oss att vi skulle vara ifrån varandra den här helgen.

Ibland kan man behöva distansera sig från varandra för att se allt mer objektivt och komma varandra närmre igen.

Vi är alltså inte inne i någon relations svacka utan en vanlig småbarnsårs-vecka där det är lite extra tufft (ni som vet ni vet). ❤️ Så därför måste man då ladda om och försöka vända tillsammans.

D0EFD362-60E3-43BB-BAB8-16D621F216B4Väl framme i Karlstad så åt vi en snabb middag för att sen ta oss ner till stan där årets första ljusshow visades. Dock i regnet..men väldigt häftigt att få se! 🙂 vi åkte sen hem och hade fredagsmys. Nu är barnen nattade och vi tittar på idolfinalen. Imorgon ska vi hem till pappa för att fira han med en middag, han fyller nämligen år på söndag. Älskade pappa❤️

Ha nu en fin fredag och var rädda om er.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna