VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravid vecka 36

Gravid vecka 36 (35+6) 0A74F914-46A5-48AC-943F-3D143E3CFECB 5C460A8A-9339-41CF-ADB6-409F8682146C ED892363-955A-42E7-9C99-D5E35A261E36

Kulan har växt!

Bebisens utveckling: Bebisen väger ungefär 2,5-2,8kg just nu och lägger på sig ungefär 200g/veckan nu.. den har i stort sett utvecklats färdigt för ett liv utanför magen och är beredd på att komma snart. Men först from nästa vecka så räknas bebisen som fullgången och helt klar för ett liv utanför livmodern! 🙂 bebisen har antagligen sjunkit ner i bäckenet nu och kanske tom fixerat sig med huvudet.

Allmänt mående: Eftersom jag varit förkyld denna vecka så har mitt mående varit sämre än vanligt.. att vara förkyld samtidigt som man är höggravid och har en trotsig 2,5åring är TUFFT! Jag har startat varannan morgon denna veckan med spyor.. så jobbigt! Har även haft väldigt mycket halsbränna! Det har jag inte riktigt märkt av tidigare.. dessutom så har jag haft det svårare att tömma blåsan när jag kissat! ?

Veckans sömn: Jag fortsätter att svettas som en gris och när jag ska gå upp för att kissa på nätterna så är trosorna sjöblöta och det seriöst rinner svett mellan brösten.. så fräscht! Får vända på täcket och kudden sen när jag ska somna om.. får nog börja sova med filt ? det verkar som att kroppen jobbar på högvarv på nätterna nu.. jag drömmer även mycket!

Veckans träning: Små promenader bortsett från idag då jag har gått ca 5km, men blir tungt för ryggen och fötterna att gå märker jag. Man väger ju lite mer nu så fötterna är väl inte vana den extra vikten 🙂

Veckans tankar: Denna vecka har jag börjat känna mig lite stressad.. det är ju så mycket som vi vill hinna få gjort innan bebisen kommer! Vilket vi säkert hinner med ändå men.. hahah. Vore skönt att ha utemiljön klar tills dess att vi får bebis. Jag har tex lekstugan som projekt, den ska målas och pyntas. Kanske blir något att ta tag i nästa vecka om vädret håller i sig som det nu ser ut! 🙂 BB väskan ska även förberedas!

Veckans bästa vs. sämsta! Veckans bästa var min pappas bröllop, att jag hunnit hit en gång till innan det är dags för en nyfödd. Så att vi verkligen kunnat umgås och mysa tillsammans! Frank har ju såklart fått all uppmärksamhet och han har haft det så bra med mormor & morfar osv! Härligt.

Veckans sämsta har varit min förkyldning & Franks trotshumör.. den kombon med en höggravid tjej är inte att leka med! Så jag hoppas att vi får det lite lättare nästa vecka!:)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna