Världen enligt en blondin

Annons

Det blev inte som planerat

Sent på kvällen,  i fredags fick jag frossa. Kollar termometern… 39 grader.
Idag är jag ganska sliten, kroppen är öm och feber ger inte upp trots Alvedon. Aptiten är borta så jag dricker…L är så underbar.. Springer och kollar hela tiden, Walter resonerar att det är hans värsta dag, att han kan inte pussa på sin mamma och att då pappa måste vara extra kärleksfull. Med handen på hjärtat… Har aldrig varit så sjuk. Och den influensa jag minns hade jag för 10 år sedan.  Imorgon hade vi utvecklingssamtal för Walter… Måste avboka..

Plågeri fortsätter..

image

Annons
Annons
Annons
Annons

Reflection

Ahhh.  Klockan är 3 och jag har sovit färdigt!!?  Eller jaaa. Min hjärna. Den bara producerar,planerar, bearbetar. Helt plötsligt kom jag på ord jag glömde igår när jag skulle berätta reaktion jag fick på min gamla gamla arbetsplats på min framgång. Jag jobbade nämligen som kanslist innan en kollega har gått över gränsen med sina mobbnings texter. Hon kunde ha åsikter om allt. Att jag var mammaledig, att jag jobbade kortare dagar. Allt jag kom överens om med chefen om hade hon nåt att säga. Igår när jag skulle säga hej då, var hon på semester.  Lite synd för att jag ville tacka henne för hennes bitchiga sätt att behandla mig. Det var det som gjorde att jag vågade söka till högskolan.
Att höra ” har du gått och blivit så redig ” och sedan höra nån annan säga ”det skulle man inte tro” ( hmm skulle säga. . Det var inte på skoj…Det var ärligt talat en mening fyllt av en annan känsla) bevisade att mina val är absolut det bästa för min egen skull. Jag svarade med ett stort leende ” Det har jag väl alltid varit ”
Jag kanske har missuppfattat….??
Hur som helst så tycker jag att det är lite synd att det finns människor som inte tal nån annans framgång. Jag skulle vara superglad för nån annan…ärligt talat…Hur kan man sura för att någons drömmar går i uppfyllelse!!??  Kanske dags att ta tag i sina egna??

Jag är så lycklig så att det kryper i hela kroppen. Längtar till första dagen på min drömjobb.