VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tävlingen avgjord – vinnaren är……

OJ vad många som var med och röstade på fototävlingen som jag har haft på min blogg, jättekul!

Det var en del som röstade på själva inlägget om tävlingen men dom rösterna räknas inte, jag har uppdaterat inlägget med den informationen samt har även gjort ett extra inlägg om det, läs här. Dom rösterna som gällde var dom som mailade direkt till min adress.

Totalt fick jag in 527st röster till min mailadress (efter lite rensning av dom som hade röstat dubbelt) och det var spridda skurar på rösterna. Det bidraget som drog iväg lite i början blev omkörd och vinnaren blev tillslut med 27% av alla röster BIDRAG NR 3!!!!!

Grattis Mamma Maria och sin dotter Elin – ni har vunnit en BabyJogger City Mini 4 hjul i valfri färg, värde 3795kr!!!!

Här är bilden som vann!

Så här skrev Mamma Maria till fotot:

Mitt bidrag är en underbar ögonblicksbild som togs häromdagen då jag gick till gymmet o lämnade far o dotter hemma själva 🙂

Jag har fått händelsen berättad av min man som kände sig hur stolt som helst 🙂 Elin var tydligen inte på mathumör o började skrika när hon satt i sin matstol. Pappa kom då på den smarta idén att sätta henne i sin gåstol som hon älskar för att mata henne där istället. Till saken hör att Elin blir väldigt uppspelt o far omkring när hon sätts i denna samt att detta späs på när hon ser sig själv i ugnsluckan som var fallet nu. Nåväl, pappa försökte så gott han kunde att träffa Elins mun med skeden..resultatet ser du på bilden 😉

Behöver jag säga vem som fick tvätta hela gåstolen som stank av fiskbullar?? 😀

GRATTIS än en gång!

Ulrika


Kommentarer


  1. Sophie maj 13, 2012 on 8:59 e m Svara

    Haha vilken underbar bild!!

    Kul att du gillar på fejjan ;)) Hihi

    Kramis!!

    • ulrikatrendspanar maj 14, 2012 on 6:44 f m Svara

      Såklart att jag gör, hoppas ni alla får en bra dag!

      Kram!

  2. lillal maj 14, 2012 on 11:26 f m Svara

    Finally nu har jag svarat på din fråga igen 🙂 Passa på å boka nu innan 16 maj, då e det bra rabatter på Kanarieöarna 🙂 tror det faktiskt är det bästa ställt att åka till som är varmt i början av nov. Medelhavet har då börjat bli ganska svalt….alt Egypten 🙂 Ha en bra dag, kram Lina

    • ulrikatrendspanar maj 14, 2012 on 1:58 e m Svara

      Hej!

      Men så bra, tack! Är svaret på din blogg? jag ska in och kolla på en gång – Kanarieöarna låter ju perfekt, supertack för hjälpen!

      Kram kram Ulrika

  3. Rosita maj 16, 2012 on 8:41 f m Svara

    Hej Ulrika,
    jag såg din fråga hos Liniz Resor & Barn. För varierande reseinspiration för resor med barn vill jag tipsa om mitt webbforum Globetrottermamma (finns också på Facebook).

    Jag är 3-barnsmamma med erfarenhet av närmare 30 utlandsresor (!) med barn. http://globetrottermamma.com/ är maxad med skön reseinspiration. Du kan t. ex läsa om Sveriges (kanske) mest beresta 4-åring (läsvärt!), om cityresor, charterresor, resa med flera barn i olika åldrar m.m.
    I pipeline väntar ”London med barn”, att tillbringa föräldraledigheten i LA och ordna barn- och skolomsorg för de äldra barnen, i USA, att tälta med tre barn i Italien, att bergsvandra på Gran Canaria med spädbarn och mycket mycket mer.

    Kika gärna in vettja!
    🙂
    Hälsar Rosita

    • ulrikatrendspanar maj 16, 2012 on 1:35 e m Svara

      Hej!

      Men vad kul att du hör av dig – jag ska genast gå in och kolla på din sida och få lite tips, supertack!

      Trevlig helg!

      Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna