VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hallå alla som ska gå på Mammabloggalan, tävling för er – vinn en teutonia vagn!

Vi har anordnat en tävling för alla er som ska gå på Mammabloggalan den 5 maj – tävlingen går ut på att designa din alldeles egna teutonia BeYou! vagn (färgmässigt) och vinn den!

Det är inte alla som vet att man kan designa sin alldeles egna vagn, många köper en svart vagn, eller den vagnen som finns i butiken MEN som kund har du möjlighet att välja precis hur just DIN vagn ska se ut, riktigt häftigt att glida runt med en vagn som ingen annan har:). Fick min man välja så skulle vi ha haft en BeYou! vagn med NY Rangers färgerna hahaha.

teutonia BeYou! liggvagn ca pris 7990kr

Vi tävlar ut tillsammans med teutonia en BeYou! vagn – du får välja mellan att designa en sittvagn eller en liggvagn. Värdet på vagnarna är ca för en BeYou! sittvagn 7385kr och en liggvagn 7990kr.

teutonia BeYou! sittvagn pris ca 7385kr

Vinnaren presenteras under middagen på kvällen på Mammabloggalan – tävlingen är enkel, så här går den till:

1) Designa din egna vagn, du klickar in här för göra det. Vill du designa en liggkorg klickar du här och vill du designa en sittdel så klickar du här. När du är klar med din design så gör du en ”print screen” och skickar in den till adressen: [email protected] .

2) Motivering till varför just DU ska vinna en BeYou! och vad tycker du om teutonia. Även din motivering skickar du in till [email protected] tillsammans med din ”print screen”.

Tävlingen håller på till och med onsdag den 2 maj klockan 23.59.

Jag hade två Teutonia vagnar till Karma – var supernöjd, ett riktigt bra märke som har flera olika vagnsmodeller för att passa just era behov, den här vagnen BeYou! fanns inte när Karma var bebis – hade den det så hade jag absolut köpt en!

För att ni ska få mer info om vagnen lägger jag in en film här:

Kör hårt och lycka till!

Ulrika


 


Kommentarer


  1. Maria april 23, 2012 on 3:26 e m Svara

    vore kul och få lite nytt å fräscht kram hoppas på tur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna