VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tävling – vinn en unik väska från Skip Hop!

Nu är det dags för en tävling igen!

I mitt senaste inlägg skrev jag om våra fantastiska nyheter från Skip Hop, en hel kollektion som är designade av Jonathan Adler. Vi har fått exklusiviteten att sälja kollektionen som enda återförsäljare i Sverige, jättekul!

Jonathan Adler med en av hans kreationer - en vas som är en hand med V tecken:) kul!

Det finns bara 6st väskor av varje modell och design och nu kan en av dom bli DIN!!!

Väskorna är fantastisk snygga och när det gäller modellerna så kan inte 100.000 tals föräldrar ha fel – Skip Hop är en av världens största inom skötväskesegmentet, jag har själv en Skip Hop hemma och är fantastiskt nöjd.

Nu till själva tävlingen…..

Jag vill att ni svarar på en fråga, komma med ett tips och som sista grej – vilken modell och design vill ni vinna och varför. Ni tävlar genom att skriva svaret på frågan ge ert tips och vilken väska ni vill vinna som en kommentar i det här inlägget. Tävlingen håller på till och med söndagen den 11 mars klockan 23.00.

1) Frågan – Hur många färger finns det på väskan Skip Hop modell Studio – klicka här för att hitta svaret.

2) Tipset – Vad är totalt överflödigt i skötväskan, vad är det för nåt som alltid är med men som ni inte använder:).

3) Vilken modell och färg vill ni ha och varför – klicka in här för att se alla modeller.

Kör hårt och lycka till!

Ulrika

 


Kommentarer


  1. Lisa Hollsten mars 6, 2012 on 12:44 e m Svara

    1. Frågan: Det finns sex olika färger på väskan Skip Hop modell Studio.
    2.Tipset: Jag väntar mitt första barn vilken dag som helst nu så jag har ännu inte hunnit upptäcka vad jag inte kommer använda men om jag utgår från min vanliga handväska och allt vad jag bär med mig där, kan jag bara hoppas att en av de minst använda sakerna även i skötväskan kommer vara plåster.
    3.Modell, färg och varför: Jag vill allra helst ha skötväskan Skip Hop Duo Deluxe J.A. i färgen Wave Multi. Jag tror den skulle passa mig perfekt både till funktion – där kan jag säkert få med allt vad jag och bebisen behöver – och till utseende. En vacker och praktisk färgklick som kan liva upp vilket blöjbyte som helst!

  2. Jennifer Wall mars 6, 2012 on 1:13 e m Svara

    1. Det finns 6st olika färger.
    2. Alla rabattkuponger jag släpar runt på men glömmer att jag har 🙂
    3 duo delux yellow flame. Min gamla är sliten och 6år gammal. Mannen har sagt blankt nej till att köpa en ny skötväska, den gamla duger bra enligt honom, men han sa inget om att jag inte fick försöka vinna en…

  3. Sara G mars 6, 2012 on 1:14 e m Svara

    1) Den finns i 6 olika färger
    2) Jag skulle säga leksaker, det finns så mycket annat barnen kan leka med när man är iväg, inte är väl leksakerna man har hemma roliga när det finns en helt ny värld att upptäcka?
    3) Jag önskar mig Skip Hop Duo Deluxe i färg Nixon. Den skulle göra sig ursnygg till min helt svarta mountainbuggy. Gillar symmetriska mönster och färgerna svart/vit, kan det bli en bättre kombo?!

  4. Tereza Hellström mars 6, 2012 on 1:15 e m Svara

    Det finns 6 färger av modell Studio.

    En onödig sak är engångshaklappar. Köpte ett gäng, men har nästan aldrig använt dom sedan jag upptäckte haklappströjan från Ikea istället!

    Jag vill gärna vinna en Skip Hop Dash Deluxe Nixon. Har en ok väska idag, som jag fick köpt i all hast, då jag var tvungen att slänga min gamla. Jag råkade glömma en banan i den som inte bara ruttnat utan hjälp en hel koloni bananflugor att bosätta sig eftersom det fanns gott om mat! Jag skulle vilja ha en ny bättre och snyggare väska än den jag använder idag. Hittar aldrig det jag behöver utan måste jämt rota runt. Den svartvita färgen gillade även min man, samt att just dessa väskor verkar rymma mycket och ha bra fickor. Det behövs plats för dubbel uppsättning blöjor, ombyten och nappar nu när jag precis fått min andra lilla småtting!

  5. Therese Eriksson mars 6, 2012 on 1:38 e m Svara

    Det finns 6 st färger av modell studio.

    Dessa engångsunderlägg man kan köpa o lägga under bebisen vid blöjbute. Känns såå omiljötänkt! Min nuvarande skötväska har inget underlägg, därmed skulle jag behöva ha en skötväska där detta finns inkluderat så jag slipper vara en sådan miljöbov!

    Jag skulle vilja vinna modellen Dash Delux Nixon. Den skulle vara riktigt snygg och verkligen pigga upp min svarta emmaljungavagn!

  6. 1. Svar 6st!
    2. Jag är hopplös! Jag bär med mig allt, det kan ju komma till användning någon gång, kanske! Dom saker jag aldrig använder är tvättlapparna som man måste blöta under kranen eftersom jag alltid har med mig våtservetter. Nagelsaxen, vi klipper alltid naglarna när vi är hemma efter badet. Näsfridan, är vi snoriga stannar vi alltid hemma. Sen har jag alltid en bok med mig som jag tänkt att jag skulle läst redan innan lill skrutten kom, men fortfarande har jag inte öppnat den och inte lär jag göra det heller. Sen har jag alltid med mig en sked, vad jag ska med den till vet jag inte då jag fortfarande ammar.. Sen finns det säkert fler saker som jag inte ens vet om att jag har där i.
    3. Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Flame Yellow. Skulle verkligen vara perfekta väskan för oss så jag kan hålla ordning på alla de nödvändiga och de mindre nödvändiga sakerna i väskan, idag har jag bara två fack, ett till blöjorna och ett till allt annat och jag hittar ingenting utav det jag ska ha. Förutom alla fack så hade den ett riktigt snyggt mönster och är av bra kvalité så då kan jag vara säker på att den håller (på 4månader har vi bytt skötväska två gånger)

  7. Johanna - mamma till Leia mars 6, 2012 on 5:56 e m Svara

    1: 6 st olika färger.
    2: Har alltid med extra kläder, som tröja och byxor. Tar upp halva vår skötväska och jag kan inte minnas att jag nånsin behövt dessa. Har helt enkelt en ren liten tjej som inte skitar ner sig när vi åker iväg 🙂
    3: Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Flame Yellow. Tycker dessa väskors planering med fack är helt underbar! Dessutom skulle jag få med såå mycket mer än i vår nuvarande som är väldigt liten. Att den dessutom känns unik och exlusiv känns ju helt rätt! Funktion och utformning är perfekt!

  8. Jona Ohlsson mars 6, 2012 on 8:21 e m Svara

    1. Det är 6 färger.
    2. Min skötväska är så liten att jag använder allting som är i den, det blir kanske för många leksaker ibland. När jag fick mitt första barn köpte jag engångs haklappar och underlägg som var väldigt onödigt.
    3. Jag tycker Skip Hop Duo Deluxe JA. Wave Multi är helt underbar. Jag skulle bli otroligt glad för den.

  9. Jane mars 6, 2012 on 8:46 e m Svara

    1: 6 st finns det av modellen studio.
    2. Det mest onödiga i skötväskan är en tub med mjukgörande lotion. Den används aldrig. Precis som jag behöver smörja in min dotter när vi är väg men ändå tänker jag man vet ju aldrig och släpar med den. Borde göra en vårrensning!
    3: En Skip Hop Duo Deluxe färg Wave Multi, hade verkligen livat upp vardagen. Idag har jag svart svart svart. Hade behövt lite färg till den svarta vagnen och den befintliga svarta skötväskan. Hade varit kul att möta våren i den.

  10. Johanna - Mamma till Vincent mars 6, 2012 on 9:10 e m Svara

    1. Det finns 6 olika färger.
    2. Jag har ingen skötväska utan jag proppar ner allt i min vanliga väska. 🙂 Så mycket där i är onödigt…exempelvis en tandborste som fortfarande är oöppnad i sin förpackning. Sonen fick den när han inte ens hade några tänder, men nångång kommer den kanske till användning. 🙂
    3. Hade jag vunnit hade en Skip Hop Dash Deluxe i färgen Chevron suttit fint. Modellen är snygg och färgen passar väldigt bra till vagnen. Sen så skulle min son bli oerhört glad för en sån snygg skötväska att ha på sitt vrålåk, han fyller även 1 år nu i mars. Perfekt present! 😉

  11. Frida mars 7, 2012 on 5:51 f m Svara

    1) Modellen Studio finns i 6 st färger.
    2) Jag har flera onödiga saker i väskan: bindor och amningsinlägg till mig, engångshaklappar, våtservetter. Våtservetter trodde jag att det var något man var tvungen att ha i skötväskan men man har ju nästan alltid tillgång till en toa när man ska byta blöja eller så kan man ta med vatten i en flaska.
    3) Jag skulle vilja vinna denna: Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Nixon för att den är så snygg och ser så rymlig ut. Nu för tiden kör jag bara med en vanlig ryggsäck men den är ju svår att hänga på vagnen.

  12. Carola L mars 7, 2012 on 8:10 f m Svara

    1: 6
    2: Nu har jag ingen skötväska för tillfället, men jag vet inte om jag haft så mycket onödigt med mig. Plåster har jag alltid med, men har inte behövt använda speciellt ofta, men det är ändå inget jag vill vara utan.
    3: Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Nixon för att den är så snygg. till kommande baby behöver vi en skötväska eftersom den förra är toralt utsliten (BRIO årsmodell 1996)

  13. Susanne mars 7, 2012 on 8:51 f m Svara

    1. 6 färger
    2. Jag hade alltid något läsbart i skötväskan, en tidning eller bok men hade aldrig ro att läsa den. Hade en rastlös tjej som inte ville ligga kvar i vagnen så fort den stod stilla 😉
    3. Jag skulle gärna vilja ha väskan Skip Hop duo deluxe J.A. Nixon för den verkar ha allt jag kan behöva, förutom att den är snygg. Tror också att den skulle tilltala min man så han också kommer använda den 😉

  14. Annica mars 7, 2012 on 8:53 f m Svara

    1. Finns i 6 olika färger.

    2. Har alltid babyolja med varför kan man ju fråga sig. Har tänkt kan vara bra och smörja in med om de är torra fast har hudcreme med och använder det .Sen har väl tanken varit fall de har svårt att sova att jag ska babymassera dem med olja inte blivit så dock.
    Annars är det näsdropparna som heller inte blivit använda.

    3. Jag skulle vilja vinna Skip Hop Dash Deluxe J.A. skulle passa utmärkt nu när det är dax att byta från syskonvagn till enkel vagn. Har en Skip Hop för syskonvan nu och älskar den men den känns väldigt stor till en enkelvagn och ett blöjbarn och börjar tyvärr bli väldigt blekt.
    Vore kul med en ny med ett snyggt mönster har alltid haft enfärgade skötväskor.

  15. Elle mars 7, 2012 on 9:06 f m Svara

    Hej hej!

    1. Den finns i 6 stycken olika, snygga, färger!

    2. Pureévärmare – aldrig använt, för maten åker antingen ner i sin ursprungsburk eller i en annan låda som jag värmer på ett kafé eller på ngt lunchställe när jag själv skall äta. Den är lite otymplig och tar plats, men ändå får den följa med. 🙂

    3. Jag skulle bli överlycklig om jag vann en snygg Skip Hop Dash Deluxe Kol eller Röd, blir glad för vilken som helst. 🙂

    Kram Elle

  16. Elle mars 7, 2012 on 9:08 f m Svara

    Glömde ju skriva varför. 😉 Hjärnan är visst lite seg. 😉

    Jag skulle väldigt gärna vilja ha en skötväska i modellen Skip Hop Deluxe, då jag tycker storleken är perfekt! Perfekt att ha fast på vagnen, eller snyggt över ryggen. Det är många bra fack och just facket för nappflaskan är ju kanon. När lillen skriker och man inte har tid att fippla med lås och lock, då är den lätt tillgänglig.

    Jag gillar Kol, för färgen tilltalar även sambon, och den passar till det mesta. Men Röd, oj oj oj vad snygg. Det är som väskornas Ferrari!

  17. Erika Skalman mars 7, 2012 on 10:02 f m Svara

    1. Sex olika härliga färger

    2.
    Många gånger har jag bett,
    att ingenting under dagen går snett,
    Hjälpen har jag dock nära,
    om min lilla kille skulle sig skära.
    Första hjälpen väskan följer alltid med,
    i skötväskan längst ned.
    Fast så länge den är onödig är jag glá,
    hoppas den oöppnad kommer hem varje dá!

    3.
    Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon,
    smidig med bra funktion.
    Designad av världsberömd Jonathan Adler,
    behöver jag säga mer?
    Jag önskar jag denna väska vann,
    drömmen om en kvalitetsväska skulle bli sann!

  18. Rueben mars 7, 2012 on 10:42 f m Svara

    1) Det finns sex olika färger/modeller av Studio
    2) Alla opraktiska oanvändbara engångsmaterial
    haklappar, skötbordsunderlägg… för dåligt material
    och oerhört fula – alltid!
    3)Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Flame Yellow
    …för att dom andra modellerna var för fula!

    Tack för mig!

  19. Julia mars 7, 2012 on 11:18 f m Svara

    1. Finns i 6 olika färger.
    2. Har haft en benägenhet att packa med på tok för många små leksaker och ex bitringar. Nu när trean kom har jag minskat rejält och har inte lika tung skötväska att släpa på längre 🙂
    3. Skötväskan Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon, supersnygg och fullkomligt ÄLSKAR skötunderlägget och neccesären som följer med.

    Tack för mig!

  20. Nettan mars 7, 2012 on 12:42 e m Svara

    1. Dom finns i 6 olika färger.

    2. En hel neccesär med allt man kan tänka sig ”vara bra att ha” men det skulle räcka med en kräm för röda stjärtar och lämna resten hemma.

    3. Jag fastnade för Skip Hop Duo Deluxe J.A, Wave multi. Den skulle vara sååå tuff nu till sommaren när jag får min lilla bebbe.

    Hoppas på tur 🙂

  21. Åsa Abrahamsson mars 7, 2012 on 1:30 e m Svara

    1. Den finns i 6 olika färger.
    2. Extra kläder till dottern, hon sölar aldrig ner sig när vi är på språng. Boken vi fick på bvc för att skriva in vikt och längd samt info om barnet. Har aldrig använt den. Amningsinlägg, slutade amma för 6 månader sen. 🙂
    3. Skulle vilja vinna Skip Hop Dash Deluxe färg Chevron, då den skulle pimpa upp min gamla Briovagn och jag skulle få lite fräsch avslutning på mammaledigheten.

    Ser framemot en härlig vårprommenad med ny väska!

  22. Emma mars 7, 2012 on 1:32 e m Svara

    1) 6

    2) Tipset – Extrakläder i alla former. Har släpat med mig en uppsättning tröjor, byxor, strumpor och tjocksockar. Har aldrig haft användning för någonting av det.

    3) Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon. Varför? För att den är totalt galen i mönstret men fortfarande tillräckligt diskret för att passa vilken vagn eller jacka som helst. Dash verkar vara den optimala formen på en skötväska, sådär lagom som alla uppskattar.

  23. Anne mars 7, 2012 on 2:02 e m Svara

    1) det finns 6 st. olika modeller
    2) just nu håller jag på att förbereda hemmet och vagnen för ankomsten av mitt första barn. Än så länge har jag inte en aning om vilka prylar/vilken pryl som är överflödiga i skötväskan. Men jag är alltid tacksam för tips och råd om såna saker. 🙂
    3) jag blev väldigt förtjust i Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi. Jag har en fin färgglad vagn och väskan skulle passa perfekt!

  24. 1. 6 st.

    2. Mina vantar! Jag letar hysteriskt innan vi går ut & glömmer TOTALT att dom ligger i skötväskan, tills jag rensar ur den när det är sommar & dom inte längre behövs.

    3. Vill vinna: http://shop.alltforforaldrar.se/skotvaska-skip-hop-dash-deluxe-farg-nixon-jonathan-adler.html För att den skulle matcha barnvagnen perfekt (den är helsvart) & samtidigt sticka ut med sitt härliga mönster!

  25. Anja mars 7, 2012 on 2:05 e m Svara

    1. 6 färger/mönster

    2. Extrakläder. Fina nya kläder som bara ligger och ja, när skötväskan gås igenom är de för små utan att ha använts.

    3. Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Nixon. Snygg passar både killar och tjejer. Helt enkelt håller i längden det är ju några år som skötväskan dras på. Sedan kan den användas som picknickkorg

  26. Jennifer S mars 7, 2012 on 2:09 e m Svara

    1. 6 st färger
    2. Engångsskötunderlägg. Alltid med, aldrig använt!
    3. En skip hop Dash Deluxe J.A. Nixon. Så snygg färg, passar perfekt till sonens vagn och känns ju bra mycket bättre än att bara proppa ner allt i vagnens påse;)

  27. Dessie mars 7, 2012 on 2:09 e m Svara

    1. Det finns 6 olikafärger på väskan!
    2. Nagelsaxen! Har alltid en nagelsax i skötväskan men hur ofta klipper man naglarna på en bebis eller ett mindre barn borta? Det sköts ju hemma och skulle man glömma så behöver man inte göra det akut precis 😉
    3. Hade jag vunnit hade en Skip Hop Dash Deluxe i färgen Chevron passat perfekt! Dottern är 3 och har bara med ett extra ombyte i sin väska men om 0 dagar väntas Bebis komma och i den här skötväskan hade vi fått plats med båda barnens kläder och attiraljer 🙂

  28. Ewa (mamma till 6 döttrar) mars 7, 2012 on 2:11 e m Svara

    Det finns 6 färger 🙂

    Ja det onyttiga som alltid är med är min handkräm! Jag kommer ändå aldrig ihåg att använda den utan sen på kvällen så sitter jag och undrar VARFÖR jag inte använt den och var är den??

    Jag skulle mer än gärna vilja ha Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi. Bara för att bli lite ”vår-glad”..

    Känner mig trött hela tiden och vill verkligen ha lite färger som skulle ge mig energi in i livet!!

  29. Kim Wickström mars 7, 2012 on 2:13 e m Svara

    1. 6st färger
    2. Solglasögon – de försvinner och glömms bort. Puts väck när man letar som en tok efter dem överallt.
    3. Tycker vilken som hade varit superfin.

  30. Maria Klaesson mars 7, 2012 on 2:13 e m Svara

    1) Frågan – Det finns 6 stycken
    2) Tipset – Det som alltid åker med i skötväskan är självklart flera olika klädesplagg för eventuella ombyten. För mycket blöjor brukar jag också få med. Ofta tas det med 6-8 st för säkerhetens skull, men sedan används endast 2-3 st eftersom man inte var borta längre än 2 timmar. Nappar, nappflaskor och leksaker i mängder följer självklart alltid också med.
    3) Vilken modell och färg vill ni ha och varför? Den modellen jag skulle vilja ha är Skip Hop Dash Deluxe J.A. Detta för att den är unisex. Eftersom både jag och pappan har stor användning av en skötväska är det trevligt för oss att kunna ha en gemensam och därmed en som passar oss båda. Den är även enkel att kunna ha på axeln vilket passar utmärkt om endast bilbarnstolen är med och inte vagnen. Andra skötväskor är väldigt otympliga att bära med sig över axeln och är allt annat än snygga som en axelväska. Något annat som är väldigt positivt med skötväskan är att det finns mycket utrymme för allt som ska med, inklusive allt onödigt som alltid följer med!

  31. Helena mars 7, 2012 on 2:14 e m Svara

    1) Den finns i 6 olika färger.

    2) Det mest onödiga jag släpar på just nu är tamponger, eftersom jag är gravid lär det dröja innan jag behöver använda dom igen. Så jag borde lägga ur dom 🙂 Annars är det nog penna och papper för mina briljanta ideér som aaaldrig dyker upp 😉

    3) Skulle absolut välja Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon därför att den skulle passa våran vagn så fint. Den är snygg och passar definitivt mig men även pappan i familjen (som inte bär runt på vad som helst).

  32. Camilla Sandmark mars 7, 2012 on 2:15 e m Svara

    Hej!
    Såklart jag vill vara med!
    1. Det finns 6 st olika färger.
    2. Har inte haft något att packa än,men snart är det dags,så jag skata till mig här vad jag INTE ska packa..!!
    3.Jag väljer Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi för den får mig på så otoligt bra humör! Det pirrar i hela kroppen av denna glada färgexplosion och den andas helt enkelt glädje,lekfullhet och nyfikenhet.
    Precis så som jag känner just nu!

  33. Elin Johansson mars 7, 2012 on 2:15 e m Svara

    1, Det finns 6 st modeller och färger
    2, Till viss del extrakläder, men bara eftersom de bara ligger där och blir urvuxna. Man har en tendens att packa med sig alldeles för mycket. 🙂 Likaså såna engångsunderlägg, jag har ett ihopvikbart som alltid är med annars! 🙂
    3, Den multifärgade som finns här var supersnygg och passar både kille och tjej! 🙂 http://shop.alltforforaldrar.se/skotvaska-skip-hop-duo-deluxe-farg-wave-multi-jonathan-adler.html

  34. Anna Backlund mars 7, 2012 on 2:16 e m Svara

    1) Sex färger
    2) Däcklagnings-set till v agnen inklusive pump! Tack och lov aldrig använt. Men är redo!
    3.) Skip Hop Via Messenger Choklad! Underbart retro-snygg och superpraktisk ser den helt underbar ut jämfört med vår slitna gamla reaskötväska som överlevt 2 barn. Nu väntar vi nr 3 och jag har svårt att köpa nytt när vi ”redan har” även om det är, som denna väska fult, slitet och undermåligt redan från början. Tror dessutom att barnens pappa skulle uppskatta den.

  35. Rebecka mars 7, 2012 on 2:22 e m Svara

    1. Sex olika färger
    2. Majskrokar, för att jag tror att min dotter behöver det ”någon” gång.
    3. Skötväskan Skip Hop Duo J.A Wave Multi praktisk och färgglad kommer passa fint bland vårens alla blommor och blad!

  36. Sofia Palm mars 7, 2012 on 2:22 e m Svara

    1) 6st
    2) Tipset- Det onödigaste i min skötvästa är nog engånsgsunderlägg för blöjbyten eftersom det finns ett ”inbyggt” underlägg som är både snyggare och tusen gånger mer miljövänligt!
    3)Om jag vinner skulle jag vilja vinna Skötväskan Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi eftersom den har jätte fina färger som gör mej glad och jag får massor med vårkännslor!

  37. Sofie mars 7, 2012 on 2:32 e m Svara

    1. Det finns sex stycken modeller.
    2. Extrakläder! Väldigt tacksamt när det väl behövs. Min lillkille läckte mycket när han var mindre och då var de bra. Nu vågar jag inte vara utan dem. Man vet aldrig när olyckan är framme.
    3. Jag skulle vilja ha Skip hop studio Pewter. Snygg, rymlig och lite tuffare än den jag har idag.

  38. Emma Fahlberg mars 7, 2012 on 2:33 e m Svara

    1) 6 st olika färger finns det

    2) Har en napp i skötväskan fast att min dotter aldrig vill ta den… hihi Sen har jag läppstift o 2 pennor som jag aldrig rört… Kläder som alltid ligger och sen nät man ska ha dem är de för små. Morr!!!
    3) Jag skulle vilja vinna Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon då den skulle passa sååååå grymt bra till våran vagn. Den skötväskan jag har nu är från sist jag använde skötväska och den känns lite off och tråkig. Sen lite söndrig med så behöver verkligen en liten kick 🙂

  39. Camilla Rosberg mars 7, 2012 on 2:33 e m Svara

    1. Där är 6 st färger av Skip Hop model Studio

    2. Jag har en neccesär där allt smått hamnar. Allt ifrån salvor, oljor, lipsyl, plåster, klämmor och gummiband. De läggs där i istället för att ligga löst i väskan. Den bara ligger där och fylls på, varje gång man ska göra vid väskan hittar man ingen salva, lipsyl, blöjpåsar, då lägger man i en ny. Så de dröjer inte länge förän den är över full å man har inget av de hemma. En gång hittade jag ett halvårs gammalt kvitto och 100 kr. Snacka om att inte ha koll! 🙂

    3. Jag skulle vilja ha en Skip Hop Dash Deluxe J.A. Chevron. Skitsnygg å passar både till pojke och flicka. Till vår dotter som nu är 15 månader hade vi bara skötväskan tills hon var 4 månader och så sprack den i botten när vi var på Ullared (paniken utbröt). De var en emmaljunga fast den var begagnad. Fick inte köpa en babyrosa skötväska som de hade på babyavdelningen av hennes pappa (han vill ju inte få runder med en rosa väska när han har med sig henne). Så vi behövde ju en ny å köppte en lagom ryggsäck till henne för 60 kr bär vi ändå var på Ullared å behövde en akut. Så de har blivit att vi har haft den som ”skötväska”. Nu väntas de en lillebror och vi behöver en ny skötväska. Som storasyster kan få låna lite plats i för sina saker och Lillebror kan ha alla sina saker i. Och som pappa oxå kan vara stolt över att ha 🙂

    Hoppas på de bästa! 😉

  40. Cecilia Persson mars 7, 2012 on 2:35 e m Svara

    1. Skip Hop modell Studio finns i 6 olika färger.
    2. Jag väntar mitt tredje barn om 2 månader. Trots att jag haft blöjbarn tidigare (snart 7 och 14 år sedan) så tror dock aldrig att man lär sig att inte packa ner dom där onödiga, men ack ”så bra att ha sakerna”. Tur att det finns fina Skip Hop skötväskor som rymmer en del, både nödvändiga och onödiga! 🙂
    3. Blev förälskad i Skip Hop Dash Deluxe J.A Nixon 🙂 Jag och min sambo har inte varit eniga om någon skötväska och jag var nästan inställd på att hänga en ICA-påse på vagnen tills vi hittat en väska som föll oss båda i smaken 😉 Men här har vi ju skötväskan som vi vill ha till vår kommande bebis!!! 🙂

  41. Moa - mamma till Leia mars 7, 2012 on 2:35 e m Svara

    1. Den finns i 6 färger.

    2. Jag har alltid med mig ett babyschampo. varför vet jag inte, haha! Min dotter badar ca 1 gång i veckan och det är hemma, så vad ska jag med ett babyschampo till?! Man har alltid sina bra ideér om att det är ”bra att ha”..

    3. Jag vill vinna Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Chevron för att
    tänk va Leia skulle bli gla om mamma en ny väska fick ha.
    Den skulle muntra upp vårat dystra åk, vi skulle då börja gå nya stråk!
    Med en sådan härlig väska och med solbrillorna på, då är vi redo för våren och kan börja gå!

  42. Linda Dahlberg mars 7, 2012 on 2:37 e m Svara

    1) Det finns 6 varianter av Studio-modellen.
    2) Då jag väntar mitt första barn så har jag varken skötväska eller koll på vad man inte kommer att behöva packa ner i den än… Men på något sätt så lyckas man ju alltid fylla handväskan med saker som sällan behövs, så en ännu större väska lär nog rymma procentuellt sätt än fler ”onödigheter” :o) Men paraply är ju alltid skönt att slippa använda!
    3) Min favorit är Skip Hop Dash Deluxe – jag har gått och sneglat på Skip Hop-väskorna en längre tid nu utan att kunna bestämma mig, men gillar verkligen symmetrin i mönstret (och har alltid svårt att bestämma mig för färger, så svart-vitt är ett säkert kort).

  43. Marie Vik mars 7, 2012 on 2:38 e m Svara

    1. 6 st
    2. Min bebis har inte kommit ut ännu så jag vet inte men jag kan tänka mig att man proppar den full med saker och använder knappt hälften.
    3. Skötväska Skip Hop Dash Deluxe färg Cherry Bloom. Den hade varit sååå fin till vagnen som jag längtar efter att få köra runt med:-)

  44. Marlene mars 7, 2012 on 2:39 e m Svara

    1. Det finns 6 färger.
    2. Något som jag ALLTID har med mig men sällan använder är nog skål och sked. Jag tänker att det är bra att ha med sig när man väl sätter sig ner och käkar lunch eller fikar, men allt finns ju oftast på lunchstället/cafeet! De flesta gånger värmer jag bara en burk och lånar en vanlig tesked. Funkar lika bra det! 🙂
    3. Den här är ju bara sååå snygg!! http://shop.alltforforaldrar.se/skotvaska-skip-hop-dash-deluxe-farg-nixon-jonathan-adler.html Då vi har använt vår i 3½ år nu så känns det som att den börjar göra sitt. Dragkedjan har gått sönder, karborrbanden har lossnat, plasten inuti har lossnat på flera ställen (ser ut som den blivit attackerad av mal) och jag kan säga att väskan inte längre är svart utan snarare grå 😉 Då vi har en liten flicka under året så kommer vi behöva släpa runt på en skötväska ett bra tag till, så skulle bli såå glad om vi fick vinna den här fina och praktiska väskan! 🙂

  45. Hanna mars 7, 2012 on 2:40 e m Svara

    1. Det finns sex olika färger

    2. Jag tror jag snarare packar för lite grejer snarare än för mycket. Men det som används minst tror jag är pappersnäsdukarna, för servetter eller papper brukar oftast finnas nära till hands ändå, i alla fall där jag brukar vara 🙂

    3. Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon en snygg väska som passar hur än vagnen skulle se ut. Är även i behov av en ny då den vi har tog ganska hårt på en månads utlandsresa så det saknas nu lite knappar och så.

  46. Anna W mars 7, 2012 on 2:42 e m Svara

    1. 6 st

    2. Tops, Alltså dom där bomulls pinnarna man putsar öronen med, fattar inte att jag alltid
    ska trycka såna med mig när jag ändå inte har behov av dom, förutom hemma då:)

    3. Jag skulle vilja ha skip hop studio, färg: Choklad. Det är ju precis som gjord till mig,
    Så sjukt snygg den är. Och så passande namn, jag ÄLSKAR choklad!

  47. Veronica mars 7, 2012 on 2:43 e m Svara

    1) Den finns 6 färger.
    2) Hmm, jag har oftast inte med mig mer än vad jag behöver eftersom det inte finns plats för mycket just nu.. liten skötväska och 3 barn är ingen bra ekvation 😉 Men engångshaklappar plockar jag alltid ner trots att jag egentligen borde ta med vanliga ”hårda”. Barnen sliter av sig dessa haklappar innan första skeden landat i munnen. Inte så bra.
    3) Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ‘Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi’. Helt enkelt för att jag blev GLAD när jag såg den! Och jag tror att jag skulle få plats med mer i den.

  48. Linda- mars 7, 2012 on 2:47 e m Svara

    1. 6 stycken
    2. Har aldrig onödiga grejer 🙂
    3. Skip Hop Duo Double Deluxe då jag verkligen behöver en rymlig och stor skötväska nu när jag väntar vårt 3:dje barn

  49. Amanda mars 7, 2012 on 2:48 e m Svara

    1. Den finns i 6 färger

    2. Detta kommer låta helt fel men FRUKT! Nyttiga, medvetna föräldern packar nyttiga mellanmål i form av frukt men allt som oftast plockar jag upp svarta bananer eller äckliga äpplen ur skötväskan igen. Oftast stannar vi till och fikar hos någon eller käkar nått ute… Och då oftast i det onyttigare formatet – tråkigt men sant 😉

    3. Jag skulle vilja vinna en Skip Hop Studio – Champagne! Snacka om lyxigt!!!

  50. Andersson mars 7, 2012 on 2:51 e m Svara

    1. Det finns 6 st modeller och färger.

    2. Har faktiskt inget onödigt i min skötväska. Anledningen är att jag har två grabbar (2.3 år & 9 månader) så varenda millimeter måste fyllas med omtanke. Därför skulle det vara så skönt att vinna en väska där man kanske kan få i någonting onödigt, för en gångs skull, så mamma slipper ha allt i fickorna. 😉

    3. Skip Hop Duo Deluxe J.A. Nixon är den väska jag skulle vilja ha om jag har turen att vinna. Den skulle bli sååå fin på våran Emmaljunga tvilling/syskonvagn.

  51. catherine Åslund Oppegård mars 7, 2012 on 2:55 e m Svara

    1. Den finns i sex olika färger

    2. I vår skötväska har jag proppat ner bindor tills den dagen mensen har bestämt sig för att överraska mig. Hittills lyser den med sin frånvaro och en stor del av skötväskans fack tas upp av ett bindpaket som jag av hysteriska skäl måste ha med. BARA FÖR ATT ! 😉

    3. Då vi har en gammal, pinsam vagn av äldre modell med rutigt tyg så skulle en snygg stilren skötväska kunna lyfta hela vagnen. Då vill jag helst ha en svart Skip Hop Duo Deluxe =)

  52. tessan mars 7, 2012 on 2:56 e m Svara

    1.) det finns sex olika färger.

    2.) var nog alla extra kläder man packade ner, hade ju hört att de kräks så mycket så det va bra att ha en massa ombyten med mej. mitt första barn kräktes aldrig, så med tiden minskade ajg på klädemängden =)

    3.) jag skulle vilja ha skip hop duo deluxe i förgen choklad.

  53. Karolina mars 7, 2012 on 2:57 e m Svara

    Svar 1: Det finns sex stycken olika färger av Skip Hop av modell Studio 🙂

    Svar 2: Tipset – har släpat runt på en flaska med handsprit i skötväskan nu hur länge som helst.. Visserligen en vettig grej men jag undrar om det är mitt undermedvetna som spelar mig ett spratt där eller också så tror jag att jag är mer ”beroende” än vad jag är. Den är helt ny och oöppnad iaf & snart har jag haft den där i över ett år! Kan tillägga att jag är sjuksköterska… 😉 …

    Svar 3: En Skip Hop Dash Deluxe. Jonathan Adler <3 Färg: Nixon vore härligt att få vinna! Den är enormt snygg och man blir glad när man ser den! Behöver piggas upp nu efter en låååång vinter!

  54. Patience mars 7, 2012 on 3:00 e m Svara

    1; 6 stycken
    2; Såna regn skydd till hjulen.. Haha.. Aldrig använt dem.
    3; dash delux vill jag gärna ha 🙂

  55. Nina Deter mars 7, 2012 on 3:07 e m Svara

    1: frågan är att skip hop studio finns i 6 st olika färger!

    2: Väntar mitt första men erfarenheten jag hör av vänner och när man själv varit barnvakt är att mobil ”facket” sällan/aldrig används till mobilen utan till tutte o dylikt, kanske sätta en extra ficka med dragkedja istället?

    3: skulle vilja vinna en duo Deluxe i choklad eller svart! Den har tillräckligt många fack att rymma kläder, tuttar, flaskor etc etc och skulle passa så snyggt till vår bruna vagn 🙂
    Stor fin rymlig och behändig slänga över axeln när man inte kan ha den på vagnen!

  56. Linda Evaldsson mars 7, 2012 on 3:09 e m Svara

    1) 6 färger
    2) Det måste vara de hoppfulla ting jag packat ner till mig själv (!?) hör och häpna över en så egocentrisk mamma 😉 Men till mitt försvar är det i stort sett aldrig något jag haft varken tid eller fokus att använda…
    3) Toksnygga Skip Hop Duo Deluxe J.A. Flame Yellow gör mig glad och skulle pigga upp alla oräkneliga barnvagnsmaraton jag traskar. Roligt att ha en väska som sticker ut i mängden. Dessutom blir den perfekt till min man som snart ska vara pappaledig och gillar hur praktiska alla Skip Hops väskor är. Tänk, äntligen en väska som attraherar oss båda! 😉

  57. NadjaIsabelle mars 7, 2012 on 3:14 e m Svara

    Hejsan! 🙂 Vilken rolig tävling!
    Svaren på frågorna är;

    1) Den modellen finns i 6 olika snygga färger! 🙂
    2) Eftersom att jag väntar mitt första barn nu så vet jag inte riktigt vad det skulle kunna vara som bara ligger där i skötväskan. Men jag kan tänka mig att det skulle vara någon form av trasa för att tårka bort dregel eller en leksam som bara ligger där ifall man skulle behöva sysselsätta bebisen på något vis.
    3) Om jag vinner nu så skulle jag vilja ha en skötväska i modellen Skip Hop Studio – trendig lyx i färgen Champagne. Varför jag vill ha just den är för att den ser lite extra lyxig ut och inte liknar en skötväska allt för mycket. Jag tror även att man skulle känna sig lite extra snygg när man går med den väskan på stan. Skulle även vara roligt att få äga en så fin skötväska till sitt första barn. 🙂

  58. Åsa Isaksson mars 7, 2012 on 3:27 e m Svara

    1 Väskan Studio finns i 60färger.
    2 Vi har alltid en burk med grötpulver med oss. Den har inte blivit använd de senaste 6 månaderna. Så nu är det snart dags att byta ut grötpulvret efter som bäst före är i slutet av mars.
    3 Om vi vinner så vill vi gärna få Skip Hop via Messenger grå.

  59. Åsa Isaksson mars 7, 2012 on 3:28 e m Svara

    Blev vist fel.
    Studio finns i 6 färger

  60. Nathalie Eriksson mars 7, 2012 on 3:38 e m Svara

    Svar : 6
    Tips : Jag har alltid med ca 5st olika läppglans och läppstift fast att jag bara använder 1 åt gången 😛
    Jag skulle vilja ha Studio i färgen Champagne 🙂 Super snygg ! Den blev min favorit för att den ser inte ut som alla andra skötväskor den ser ut som en vanlig väska . Så sen när barnen blivit stora och man inte behöver en skötväska så kan man använda den som en vanlig handväska 😀

  61. Stina mars 7, 2012 on 3:52 e m Svara

    1) Skip Hop modell Studio finns i 6 färger/mönster – så läckra!!!
    2) Salvan till ömma bröstvårtor – har väl aldrig känt det SÅ nödvändigt att jag suttit och smörjt brösten in public…. Sen finns ju ett ombyte kläder alltid med, välbehövligt då lilla dottern kräker en del. Strumporna har hon dock aldrig lyckats kräka ner, och skulle hon göra det blir det nog till att torka av de hon har på sig, då extrastrumporna i skötväskan är så fula att de gör sig bäst i dunklet längst ner i väskan =)
    3) Skip Hop Via Messenger är ju underbar!! Även om Studio finns i läckrare mönster så får jag ju plocka fram självkännedomen som skriker ANVÄND MIG om Via Messenger ;o) Är en sucker för limegrönt, men vågar mig på att önska en röd om turen skulle vara min denna gång!

  62. Louise mars 7, 2012 on 4:01 e m Svara

    1. det finns 6 stycken olika.
    2. eftersom jag ännu inte behöver använda skötväskan så tar jag efter min handväska, och där tycker jag det är helt onödigt med alla dessa kvitton, papperslappar och skräp man bara stoppar ner i väskan..
    3. om jag vann, skulle jag vilja ha Studio i färgen Champagne, den skulle passa perfekt till vagnen vi beställt nu.
    De är en färg som verkligen är speciell, ingen trist som grå och svart.. ( ja är allergisk mot de) 😛

  63. Sara mars 7, 2012 on 4:37 e m Svara

    1. 6 st färger!

    2. Något som känns onödigt är engångshaklappar och engångsunderlägg om man ska tänka miljövänligt, Dock använder jag dessa ibland ändå 🙂 Annars använder jag nog allt i skötväskan. Dock skulle det vara super med en ny skötväska så man får lite ordning och reda, har länge velat ha en Skip Hop för dom verkar så praktiska! Dessutom är dom snygga!!

    3. Skulle jag vinna vill jag gärna ha Flame Yellow! Skulle passa bra på vår gråa phil & ted vagn 🙂

  64. SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :) mars 7, 2012 on 4:39 e m Svara

    Svar:
    1. Det finns 6 olika färger.
    2. En ”mamma necessär. En liten väska med ”mammabraatthagrejer”. (Tuttskydd, deo, plåster med mera). Jag har nog aldrig tagit nåt ur den, eller jo, nån gång har jag tagit ett tuttskydd… Jag block o penna i väskan oxå, har aldrig ens tagit upp dem. Om man får ett nr av nån eller nåt så skriver man ju in det i mobilen direkt…!

    3. http://shop.alltforforaldrar.se/skotvaska-skip-hop-dash-deluxe-farg-chevron-jonathan-adler.html
    Jag vill verkligen vinna denna underbara skapelse. Just nu så använder vi en väska från Stadium för 99kr, och den uppfyller egentligen inte alla mina krav, men jag har inte orkar tagit tag i det. Ännu..

  65. Sabina Pannwitz mars 7, 2012 on 4:44 e m Svara

    1.Skip Hop modell Studio finns i 6 olika färger
    2. Det som är överflödigt i vår skötväska (eller rättare sagt min handväska som just nu agerar i skötväska också) är engångsskötunderlägg. Vi använder aldrig dom och de tar alldeles för mycket plats.!!
    3. Om jag vinner skulle jag vilja ha Skip Hop Duo Deluxe J.A. Flame Yellow eftersom att jag tycker den är ursnygg & den hade passat bra till vår vagn. Dessutom hade det varit väldigt skönt att slippa använda min handväska som skötväska! 🙂

  66. Ulrika mars 7, 2012 on 4:45 e m Svara

    1. Studio finns i 6 läckra färger
    2.Skötunderlägget som följde med skötväskan plockade jag bort på en gång för det var
    stort, otympligt och tog upp halva väskan .Så det har jag lagt under liften för att kunna
    använda som sittunderlag.
    3 Synd att Bento i svart inte finns jag föll för facket man kan ha matburkar i för jag är så
    trött på att ha burkar i väskan som tar upp plats och riskerar att läcka om man inte
    stoppar dom i en extra påse.
    Så min önskan är en Skip Hop Versa Rose Flower med det härliga mönstret och att man
    kan få extra utrymme genom att öppna en dragkedja.

  67. Bella mars 7, 2012 on 4:48 e m Svara

    1. Det finns 6 stycken olika.
    2. Det onödigast i min skötväska är det lilla syetui i fickformat, inget kan väl gå så brutalt sönder att jag ställer mig och syr ihop det för hand ute på stan? En knapp mer eller mindre, men så akut är det inte. 🙂
    3. Jag skulle bli själaglad om jag vann Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi, den här helt i min smak med lite retro-look, färgglad och i det upprepandemönstret.

    Håller tummarna nu då! 🙂

  68. Emmi mars 7, 2012 on 5:04 e m Svara

    1. Sex st
    2. Engångshaklapparna man fick med i något gratispaket var en onödig lyx. Dels är det omiljövänligt och dels så fungerar en helt vanlig haklapp mycket bättre, men då ska det vara en mjuk en, hälsar dottern. De hårda rycks loss illa kvickt!
    3. Duo Nixon

  69. Åsa Eriksson mars 7, 2012 on 5:06 e m Svara

    1.Skip Hop modell Studio finns i 6 olika färger

    2. Det som är överflödigt i en skötväska är engångsunderlägg.

    3. Om jag vinner skulle jag vilja ha Skip Hop Duo Deluxe färg Chevron eftersom den pappar perfekt till vår vagn.Väntar mitt tredje barn som är en liten sladdis (8år sedan minstingen var baby) så nu vältrarajag mig i alla nymoderniteter.

  70. Anne Eriksson mars 7, 2012 on 5:17 e m Svara

    1. Det finns 6 st
    2. Extra kläder har jag fortfarande aldrig behövt använda. Min lilla tjej brukar varken kräka eller smutsa ned sig än så länge….:)
    3. Jag skulle HEMSKT gärna vilja ha en svart Skip Hop Bento! Vilken fantastisk väska!! Jag är en friluftsmänniska och kommer att ha många utflykter med mitt barn så den hade varit perfekt!! Är engagerad i Friluftsfrämjandet och ska rekommendera den till andra!

  71. Maria Emilsdotter mars 7, 2012 on 5:18 e m Svara

    Hej!
    Jag är gärna med! =)
    1.Skip Hop modell Studio finns i 6 olika färger.
    2.Jag har rätt mycket onödiga bra-ha-saker som aldrig används men det mest onödiga måste jag nog säga är alla dessa Metro tidningar!! Varför envisas jag med att ta dom när jag ändå aldrig hinner läsa dom? Tar otroligt onödig plats dags att rensa efter jag skrivit klart här 😉
    3.Om jag vinner önskar jag mig: Skip Hop Duo Double Deluxe färg Svart den skulle passa
    perfekt till vår syskonvagn.

    Många som skrivit här men jag håller ändå tummarna hårt nu rå!! 😉

  72. Leif Frank mars 7, 2012 on 5:29 e m Svara

    1.6St

    2. Jag tycker jag och min sambo alltid har på tok för mycket blöjor med oss, onödigt då detta bara tar en massa plats.

    3. Jag skulle vilja vinna modellen Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi och överraska min flickvänn med en snygg skötväska. (Hon har tjatat om en ny ganska länge nu!)

  73. Josefina Hein mars 7, 2012 on 5:35 e m Svara

    Studio-väskan finns i 6 olika färger.

    Nu är det nästan fyra år sedan jag använde skötväska, och jag kan inte riktigt komma på vad jag hade som var onödigt men jag minns att jag packade för mycket extrakläder vilket resulterade i att de ofta var för små när jag väl kommit till ”botten”!

    Jag skulle vilja ha en Studio i choklad! Ganska neutral och snygg även som ”vanlig” väska!

  74. Marie Björkman mars 7, 2012 on 6:54 e m Svara

    1. Det finns 6 st färger.

    2. Det jag använder minst i min väska e alvedonen men har jag inte med mig den så får säkert någon av barnen feber, och det andra jag använder minst e haklappar när jag ger den lilla mat kommer alltid på det när hälften av maten ligger på henne. 🙂

    3. Duo deluxe Cherry Blossom skulle jag vilja ha den gamla väskan blir 5 år gammal och börjar gå sönder i dragkedjan.

  75. Marie Björkman mars 7, 2012 on 6:56 e m Svara

    Kollade på fel väska jag vill ha den i plommon färg.

  76. Hiba Kozeh mars 7, 2012 on 6:59 e m Svara

    Hej !

    1: Det finns sex olika färger

    2: Jag har varit mamma i endast 5 veckor nu så vet riktigt inte ännu vad som är onödigt, men från vad jag sett från andra mammor är det man har i skötväskan kommer så småningom till användning någon gång. Vad jag har sett är det man glömt att lägga i väskan är det som man plötsligt behöver.

    3:Jag skulle vilja vinna Skip Hop via messenger i röd färg för att den kulle passa fint med vår röda barnvagn.

  77. Susanne mars 7, 2012 on 7:34 e m Svara

    1, det finns sex olika färger
    2, det som oftast är onödigt att ha med är nog alla leksaker man har släpat med sig.
    3, Jag väntar mitt fjärde barn skulle vara väldigt roligt med en ny väska,
    Då skulle jag vilja ha en studio i svart. 🙂

  78. Anna-Maria mars 7, 2012 on 7:36 e m Svara

    1. 6 färger
    2. Har ännu inte fått möjlighet att använda en skötväska, men om jag tittar i handväskan och ser vad jag släpar runt på men aldrig använder så måste det vara de tre kundvagnsmynten – eftersom jag alltid använder kundkorg (har plockat bort 2 av dem nu)!
    3. Jag önskar mig Skip Hop Dash Deluxe färg Nixon, Design Jonathan Adler eftersom den är stilren och har något klassiskt över sig och det gör att den kommer att passa perfekt till vilken färg och modell av vagn, samt egen outfit jag än må välja!

  79. Sandra Dahl Friberg mars 7, 2012 on 8:20 e m Svara

    1. Det finns 6st färger.
    2. Tuggummi! För jag glömmer alltid att de ligger där 🙂
    3 Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A. skulle jag önska mig, den är helt enkelt kanonsnygg!

  80. Mickan, Gravid v. 37 mars 7, 2012 on 8:38 e m Svara

    1. 6 färger
    2. Jag väntar faktiskt mitt första barn nu och vet inte ännu vad som kommer vara den där grejen som jag alltid bär med mig, men som aldrig används. Förmodligen blir det ett första hjälpen-kit, som sjuksköterska och nybliven orolig mamma så kommer det väldigt säkert alltid hänga med i skötväskan. Och jag hoppas verkligen att det sällan behöver användas.
    3. Jag skulle vilja ha Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi för att sätta lite mer färg på tillvaron. Svart är ju så tråkigt och vanligt. Jag vill minnsann vara lite unik och få min vagn att lysa upp i trängseln på stan.

  81. Sanna Westeson mars 7, 2012 on 8:47 e m Svara

    1) Frågan – Hur många färger finns det på väskan Skip Hop modell Studio – klicka här för att hitta svaret.

    Svar: Det finns 6 färger på Skip Hop modell Studio.

    2) Tipset – Vad är totalt överflödigt i skötväskan, vad är det för nåt som alltid är med men som ni inte använder:).
    Svar: Det som har visat sig att alltid finnas i skötväskan, men som aldrig har blivit använt. Det är att man haft med sig för mycket extrakläder – olika klädbyten. Kan vara smartare att kanske ha en uppsättning. Och oftast hamnar ”extrakläderna” längst ner, och blir bortglömda – sedan när man hittar (upptäcker) dom igen så har dom blivit för små…

    3) Vilken modell och färg vill ni ha och varför – klicka in här för att se alla modeller.
    Svar: Om jag vinner, önskar jag Modell Skip Hop Modell Studio i färgen Svart.
    Otroligt läcker väska, som man lätt kan missta för en ”vanlig” väska. Med ett ögonkast kan man inte se att det är en skötväska. Kan användas överallt, alltid. Perfekt!

    Nu håller vi tummarna 🙂
    Med vänlig hälsning
    Sanna Westeson

  82. Marie mars 7, 2012 on 8:48 e m Svara

    1. Den finns i 6 färger
    2. Det onödiga jag har i väskan måste nog vara hudkrämen jag stoppat ner…smörjer in barnens kroppar gör jag hemma. Så varför ligger den där? Har ju både idomin, bepanthen samt lypsyl om det skulle behövas akut någon gång:-)
    3. Som 4 barns mamma man nu är så är väskan rätt sliten . skulle vara underbart att få byta ut den man har mot en ny läcker Skip Hop Duo Deluxe J.A, Wave multi. Behöver lite färg i vardagen.

  83. Sara mars 7, 2012 on 9:25 e m Svara

    1) 6 st

    2) engångshaklappar då vi alltid använder den vanliga.

    3) Dash CHEVRON BLUE
    för har en röd Skip Hop duo. och det jag inte gillat när det regnat eller snöat är att den inte gått att stänga. Annars har den varit perfekt form då jag alltid haft med en termos.
    Och nu väntar jag en till, och blir det en kille är det lite roligare om den inte är röd.

  84. Linda G mars 7, 2012 on 9:26 e m Svara

    1. Väskan finns i 6 olika färger.
    2. Det absolut onödigaste jag har i min nuvarande lilla väska är amningskupor. Eftersom jag inte ammar ligger dom bara och tar plats men av någon anledning har de nu fått ligga kvar…
    3. Den väskan jag har nu har snart 10 år på nacken, är rätt liten (får pressa för att få ihop dragkedjan och ända ha en påse under vagnen med vatten till ersättningen och kräkhandduk). Dessutom har den bara ett fack så man får rota igenom allt för att hitta små saker som idomintuben. En Skip Hop Duo Deluxe färg Flame Yellow hade gjort mig överlycklig eftersom den båda matchar färgen på vagnen samt min nya vårjacka! 😀

  85. Maria mars 7, 2012 on 9:33 e m Svara

    1. Eftersom länken inte funkar där det står att man ska klicka, så vet jag inte om jag hittat rätt? Men jag anser att det finns 4 olika färger på de olika modellerna!

    2.
    Min väska är alltid till bredden full,
    Det behövs ju så mycket till mitt lilla gull!
    det mesta används men så finns det en grej,
    som aldrig använts av mig eller min tjej…
    En liten röd plastelefant som satt fast på en sko,
    varför har jag inte lagt ur den?? det är knäppt må du tro!
    Den har nu funnits med i solsken liksom ur och skur…
    och den börjar nästan känns som en figur som för med tur!
    Men onödig som få det är den absolut,
    Men det skulle kännas konstigt om elefanttiden tog slut…!?

    3.
    Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi önskar jag mig,
    Det skulle bli en färgklick åt lillan och till mig!
    Att sprida glädje med en väska känns plötsligt ganska lätt,
    Duo Deluxe J.A. Wave Multi känns bara helt helt rätt!

    • Maria mars 7, 2012 on 9:41 e m Svara

      Jag läste ju fel! Av studio finns det 6 färger!

  86. Nerma mars 7, 2012 on 9:41 e m Svara

    1. 6 färger finns det på väskan Skip Hop Studio
    2. I morse såg jag detta och tänkte skriva alla extrakläder men hade inte tid att skriva då o det hade varit en riktig lögn. För ett besök hos mormor idag slutade med 3 lortiga byxor och 5 tröjor och för att inte tala om alla haklappar då gullungen idag fick smeknamnet spybäbisen. Fick då tänka om och gick nyss igenom väskan för att se vad som fanns i den och trots att den bara använts i 4 månader fanns där massa kuponger som datumet gått ut på. Min tanke var att jag alltid har väskan med mig när jag är på stan och det stämmer ju men det betyder inte att jag kommer ihåg att jag har kupongerna där. Hittade även ett reservlinne till mig i väskan och den tanken var ju go men det var ju inte så smart med ett tunt linne vintertid och som sömmen gått upp på på sidan.
    3 Skip Hop Duo Deluxe, Flame Yellow för att det är den snyggaste väskan helt enkelt

  87. Maria mars 7, 2012 on 9:43 e m Svara

    1. Det finns 6 olika färger! (bortse från förra svaret)

    2.
    Min väska är alltid till bredden full,
    Det behövs ju så mycket till mitt lilla gull!
    det mesta används men så finns det en grej,
    som aldrig använts av mig eller min tjej…
    En liten röd plastelefant som satt fast på en sko,
    varför har jag inte lagt ur den?? det är knäppt må du tro!
    Den har nu funnits med i solsken liksom ur och skur…
    och den börjar nästan känns som en figur som för med tur!
    Men onödig som få det är den absolut,
    Men det skulle kännas konstigt om elefanttiden tog slut…!?

    3.
    Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi önskar jag mig,
    Det skulle bli en färgklick åt lillan och till mig!
    Att sprida glädje med en väska känns plötsligt ganska lätt,
    Duo Deluxe J.A. Wave Multi känns bara helt helt rätt!

  88. Karolina Andersson mars 8, 2012 on 8:12 f m Svara

    6 färger

    Alla extra kläder. Ett ombyte är befogat men kanske inte tre…

    Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Wave Multi hade passat oss. Jag brukar ha lite galna färger och mönster men har sedan min lille son kom bara haft en vanlig tråkig väska som skötväska,. skulle vara roligt att bli så här snygg och att få ha en ”riktig” skötväska.

  89. Nina Edwards mars 8, 2012 on 9:01 f m Svara

    1. Det finns 6 st olika färger!
    2. Min skötväska är alltid proppfull! Min första tanke var att allt jag har i väskan behövs verkligen där men när jag tittade ner i den upptäckte jag plåster. Det är ju bra att ha kan man tänka, och jo, visst är det så. Men dessa var stora, vattentäta specialplåster. Nej, det kändes något onödigt 🙂
    3. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha Dash Deluxe JA Nixon. Den Skip Hop-väskan jag har nu är köpt begagnad och börjar gå sönder. Denna väskan skulle passa både mig och min sambo. Han ska snart ta över föräldraledigheten och har varit noga med att vi ska ha en skötväska som passar oss båda och denna skulle han definitivt godkänna direkt!

  90. Emma S mars 8, 2012 on 9:17 f m Svara

    1. Den finns i sex olika färger
    2. Då jag inte använt skötväska själv än så kan jag ju berätta vad de i min närhet sagt, är även något som jag sett att de är fler som tagit upp. Engångsunderläggen. Så himla bra att man får lära sig sådant så man slipper göra samma misstag. Har även en vän till mig som berättat att allt som rör dig själv är sådant som blir oanvänt. Hon har burit runt på mascara, deodorant och hudkräm men inget av de har hon känt behov av att använda då de finns något som är så mycket viktigare. Det jag också fått höra från de i min närhet är att inte gå någonstans utan våtservetter så har startat upp det redan innan jag själv fått barn och måste säga att de är ovärderliga 🙂
    3. Jag skulle vilja vinna http://shop.alltforforaldrar.se/skotvaska-skip-hop-dash-deluxe-farg-nixon-jonathan-adler.html Skip hop dash deluxe i färgen nixon

  91. Christine mars 8, 2012 on 10:36 f m Svara

    1 – Sex olika färger.

    2 – Hm. Extra mössa har jag alltid med mig… Om det är mösstid så är det ganska osannolikt att sonen skulle smutsa ner sin mössa så pass att den behöver bytas. Är det inte mösstid…så använder man ju ingen mössa 🙂

    3 – Skip Hop Duo Deluxe färg Wave Multi skulle passa suveränt till vår bruna vagn. Hoppas hoppas!

  92. Kushtrim mars 8, 2012 on 11:47 f m Svara

    Hej Ulrika!

    Wow vilka väskor säger jag bra 😉 Detta är verkligen något som vi män med sinne för mode kan tänka oss att bära på axeln med stolthet!

    1) 6 olika fäger!

    2) Jag har inga onödiga saker i väskan. Här är det ordning och reda som gäller. Det som inte används åker ut direkt vilket gör att man slipper hasa med sig en massa onödigt.

    3) Skip Hop Duo Deluxe färg Nixon skulle passa utmärkt på min och min frus axlar samt vår Bugaboo då den är i samma fäger. 😉 Me like a lot!!!

    Tack och hej!

  93. Samra mars 8, 2012 on 11:52 f m Svara

    1) 6 färger.

    2) Jag har nyligen fått barn och inte hunnit med så mycket Det jag dock har lagt märke till är att den där Zinkkrämen för röda stjärtar aldrig har blivit använd. Likaså en massa leksaker, lilleman tycker att allt annat är roligare.

    3) Skip Hop Duo Deluxe i färgen Nixon är ju bara såååå frän. Jag älskar de moderna mönstrerna och klassiska färgerna. Väskan skulle klä till precis vilket outfit som helst.

    Nice work Mr Adler.

  94. Michael mars 9, 2012 on 9:47 f m Svara

    1 = 6 st
    2 = En borste som jag aldrig har andvänt, men som frun vill ha i väskan.
    3 = Skip Hop Duo Deluxe färg Nixon den skulle passa vår familj jätte bra.

  95. Linda Svensson mars 9, 2012 on 1:16 e m Svara

    1: 6 olika färger

    2: Jag är ny på det här med skötväska, väntar mitt första om ca 7 veckor, så jag tar till mig alla tips jag får i kommentarerna här av alla andra! (och hoppas på vinst ändå ;))

    3: Finaste färgen var DUO DELUX.

    • Linda Svensson mars 9, 2012 on 1:17 e m Svara

      Tillägg : Färg wave multi …

  96. Anne mars 9, 2012 on 4:08 e m Svara

    1. Tre stycken

    2. Väntar mitt första barn nu i maj så har inte hunnit packa någon skötväska än. Men kan tänka mig att jag kommer ha en massa kvitton i den för det har jag i min handväska. Totalt onödigt att spara på men har säkert 50 kvitton.

    3. Jag skulle vilja ha Skip Hop Duo Deluxe J.A. Flame Yellow

  97. Anette mars 9, 2012 on 8:28 e m Svara

    1. Väskan finns i 6 olika färger

    2. Vi väntar vårt första barn i april, och som de blåbär vi är gällande vad som ska med i skötväskan så förmodar jag att den kommer att proppas knökfull med saker i början, där hälften är helt onödigt men trots det kommer vi förmodligen ha glömt hälften av det som verkligen är viktigt. Det är dock perfekt att läsa allas kommentarer, så engångshaklappar, engångsunderlägg och krämer är struket från listan!

    3. Jag hade blivit superglad och stolt gått runt med min Svarta Skip Hop Dash Deluxe J.A om jag vunnit den. Jag håller tummarna stenhårt och hoppas den kan få pryda vår vagn ända från första dagen.

  98. Linda Källström mars 9, 2012 on 9:18 e m Svara

    1. 5 stycken
    2. Det mest onödiga jag har är två uppsättningar extrakläder, har inte behövts hittils iaf och tar väldigt mycket plats!!
    3. Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Chevron

  99. Sara mars 9, 2012 on 9:21 e m Svara

    1. Modellen studio finns i tre olika färger
    2. I min skötväska finns ett inbyggt skötunderlägg men det har jag aldrig använt. Om man skulle få för sig att använda det vecklas nämligen hela väskan ut till ett underlägg och var ska man då ha alla sakerna? Värdelös konstruktion men det tänkte jag inte på innan.
    3. Jag skulle GÄRNA vilja ha en Skip Hop Dash Deluxe J.A. i färgen Chevron. Framförallt för att den verkar vara oerhört praktisk ( till skillnad från den jag har nu som bl.a. Saknar dragkedja vilket gör att jag tappar hälften av grejerna) och för att den var otroligt snygg och skulle passa bra i vår och sommar. Modellen var dessutom så pass tuff att jag tror att min man som snart tar över föräldraansvaret med glädje skulle använda den!

  100. Karolina mars 10, 2012 on 8:25 f m Svara

    1) Modellen finns i 6st olika färger.
    2) Det mest onödiga i skötväskan är engångshaklappar och engångsunderlägg till skötbord som aldrig används då vi alltid packar ner en ”vanlig” haklapp när vi ska någonstans och använder det befintliga skötunderlägget som finns i skötväskan.
    3) Jag skulle gärna vilja ha en Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon.

  101. Jenny Albinsson mars 10, 2012 on 9:38 f m Svara

    1: 6 st
    2: Grötpulvret som bara blir för gammalt och dessutom ibland läcker ut i väskan.
    Sonen vägrar dessutom att äta gröten…
    Ibland har jag också alldeles för mycket extrakläder med till lillen!
    3: Jag önskar Skip Hop Duo Deluxe J.A. Chevron. Den är snygg och gör mig glad!!!

  102. Victoria Gahnström mars 10, 2012 on 9:54 f m Svara

    Hej!

    1. Kan inte hitta fler än tre olika färger på modellen Studio via länken så det får bli mitt svar.

    2. Jag har aldrig unnat mig en skötväska så det blev en större handväska med ett någorlunda organiserat kaos=)
    Som många har skrivit tidigare så va engångshaklappar nått jag aldrig fick användning för då de inte va särskilt bra utan jag packade alltid ner en ”vanlig” haklapp.
    Jag hade även ett par raggsockar och flera extra strumpor till min lilla tjejja som jag ALDRIG fick användning av.

    3. Skulle ju vara spännande att få uppleva en ordentlig skötväska nu när man ska få en till liten bebis! Jag fastnade för Skip Hop Duo Deluxe J.A. Chevron som jag tror kan ge ett lyft till min svarta barnvagn.

    Nu håller jag tummar å tår=)

    Ha det gott!

  103. Magnus mars 10, 2012 on 1:40 e m Svara

    1. 6 st
    2. Det onödigaste i skötväskan är bra-att-ha-tillhands-snacks! Det vill säga russin, riskakor, små banrkex, majskrokar…De hänger med ifall att lillen blir kinkig mitt i kön. Har aldrig använts och situationerna har löst sig ändå 🙂
    3. Vid vinst skulle jag vilja ha Duo Deluxe J.A. Nixon att möta våren i tillsammans med lillen och våra promenader!

    Ha en bra dag!

  104. Madeleine Lilja mars 10, 2012 on 7:42 e m Svara

    1. Den finns i 3 färger.
    2. Jag tycker alltid man släpar runt för mycket leksaker, oftast har man ju med skötväskan på små äventyr och då finns det så mycket annat spännande att se och upptäcka :)!
    3. Om jag vann skulle jag vilja ha en Duo Deluxe färg Nixon. Den svart/vita skulle passa utmärkt till vår färgglada vagn!

  105. Sadde mars 11, 2012 on 3:54 f m Svara

    1. Den finns bara i 3 färger.

    2. Det värsta man kan ha med sig är extra leksaker. För när barnen är små ser dom världen som en lekplats, tycker det är bättre att dom utforskar än att dom fastnar med leksakerna. Dock så är det väldigt bra att ha med barnets favoritleksak, ifall det skulle bli ledsna miner.

    3. Jag önskar Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon.
    Den önskar jag inte till mig, dock önskar jag den till mina goda vänner som snart ska ha barn. Efter en åtta år lång kamp för att få barn, har dom nu efter 7 provrörsbefruktningar äntligen lyckats, och barnet väntas vid midsommar. Vinner jag denna kommer det bli en fin present till dom. Det förtjänar dom efter att ha byggt upp en fritidsgård ideellt här i stan.

  106. Johanna mars 11, 2012 on 11:41 f m Svara

    1. Den finns i 3 färger.

    2. Vi väntar vårt första barn som kommer snart. Och allting är nytt och spännande. Så jag vet inte vad som är onödigt eller inte men det upptäcker vi snart. Finns säkert en massa saker som man packar på sig men som aldrig kommer till användning.

    3. Vi har ju dock ingen skötväska ännu så vi skulle vilja ha den snygga Duo Deluxe J.A. Flame Yellow skötväskan.

  107. Fadia mars 11, 2012 on 5:12 e m Svara

    1. 6 olika färger
    2. Många mediciner och salvor som jag har aldrig använt med mitt första barn. Nu har jag fått mitt andra barn och har fortfarande olika slavor i väska, vi får se om jag kommer att använda någon av dem den gången :).
    3. Jag ålskar, älskar, älskar modellen Wave Multi, den är so fräsch och färgerna är så glada. Jag drömmer om den väskan sen jag såg den. Om jag vinner den väskan kommer jag säkert att få frågan: Ursäkta, varifrån har du köpte din skötväska?:)

  108. Ingrid - Mamma till Zelda mars 11, 2012 on 8:11 e m Svara

    Åhh vilken supervinst, jag är supergärna med och tävlar!

    – Den finns i 6 olika färger.

    – Det mest onödiga jag alltid har i skötväskan måste vara alla kläder! Jag packar alltid ner jättemycket extra kläder, och sen får man knappt plats med nåt annat.. Känns ju aningens onödigt att ha både skötväska OCH påse bara för att få med sig allt när man har en massa kläder haha..

    – Om jag skulle ha sån tur så skulle jag önska mej Wave Multi! Den är så glad och färgsprakande, precis som min bebis 🙂

    Kram, Ingrid

  109. Sandra - mamma till Mollya mars 11, 2012 on 9:06 e m Svara

    Hej, jag är gärna med och tävlar! 🙂

    1. Den finns i 6 olika färger
    2. Det mest onödiga som hänger med i vår skötväska är nog zinkpastan. Vi använder en annan kräm mot röd rumpa och har gjort länge men ändå följer den med och packas ALLTID med om vi byter väska. Undrar varför? 😛
    3. Jag skulle vilja ha denna: http://shop.alltforforaldrar.se/skotvaska-skip-hop-dash-deluxe-farg-nixon-jonathan-adler.html som är otroligt fin i designen! Skulle matcha vår svart/gråa/röda vagn också! 😀 Pappan tyckte även den passar honom i designen 😉

    /Sandra

  110. Elisabet A. mars 11, 2012 on 9:59 e m Svara

    Finns i 3 st olika färger.

    Extraglasögon …

    Vill vinna Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A.

    Skötväskan Skip Hop är av rätta sorten
    tänder på designen & faller för komforten!

  111. Maria mars 12, 2012 on 9:26 f m Svara

    1. 3 färger
    2. Alldesles för mycket extrakläder och alla rabattkuponger som man tror sig kunna spara lite pengar med men aldrig kommer ihåg att använda…
    3. Skötväska Skip Hop Duo Deluxe J.A. Nixon. Varför? Den ser ut att vara väldigt rymlig och det passar bra nu när vi snart får vårt andra barn och de första ännu också har blöja.

  112. Elin Jonsson mars 12, 2012 on 3:20 e m Svara

    Hej hej klart att man är med och tävlar!

    1: 3 st olika färger.
    2: Alla dessa salvor eller extrakläder som ligger för länge så när de väl ska användas är de nästan för små.
    3: Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon. Alla facken är helt underbara! Har ingen skötväska nu då vi sålde våran med vagnen, så nu har vi en gammal väska som skötväska. Den saknar både fack och plats..Sen är ju skip hop så mkt snyggare!

    *håller tummarna*

    kRam

  113. Catrin Feymark mars 12, 2012 on 5:54 e m Svara

    1. Den finns i 3 olika färger.

    2. Det har jag ingen aning om alls, då jag aldrig haft någon skötväska förut. Väntar mitt första barn nu nämligen. Men har man en sån snygg och praktisk skötväska som dessa från Skip Hop, så lär man nog vilja fylla alla smarta fack som finns på den, så då kanske ett och annat onödigt lyckas slinka med 🙂

    3. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en Skip Hop Dash Deluxe J.A. Jag tycker designen på den är tidlös och stilren, men ändå rolig och lekfull, känns som ett perfekt kombination som tilltalar både mig som förälder och mitt barn.

  114. Emma-Lena mars 13, 2012 on 7:47 f m Svara

    Den finns i 6 färger.

    Det mest onödiga jag haft i min skötväska måste nog vara engångshaklappar. Fick dem i en gravidbox och de använder jag aldrig. De är dåliga i kvaliten och går sönder sen är de dåliga för miljön och dessutom har ja alltid med en haklapp till henne.

    Om jag vinner vill jag ha Skötväska Skip Hop Dash Deluxe J.A. Nixon för jag gillar formatet på väskan bäst. Sen har det ett snyggt, enkelt mönster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna