VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rulla in våren och nya leverantörer!

Japp nu är det dags – Rulla i våren med oss på Allt För Föräldrar!

Idag börjar vår kampanj ”Rulla in våren”, kan det vara en mer lämplig kampanj än det  just nu? Våren är här, man är ute och promenerar, åker bil till kompisar och familj – såklart vi ska ha bra erbjudanden för er som är på språng och alla er andra som gillar bra priser.

Jag kan stolt presentera en av våra nya leverantörer BabyJogger – jag är så glad att vi har fått in deras underbara vagnar i vår shop. Dom är helt otroligt bra – både komfortmässigt till barnen samt för oss föräldrar. Dom har en unik ihopfällningsanordning som man både kan imponera mormor och morfar med som kompisarna som knappt vet vad barnvagnar är för något. Man drar i handtaget som finns i sitsen och vips så håller man hela barnvagnen i handen – man kan hålla barnet samtidigt som man fäller ihop vagnen, hur smidigt som helst.

Så här enkelt är det att fälla ihop en BabyJogger vagn

BabyJogger har flera slags vagnar att välja mellan, klicka in och se vårt utbud på deras vagnar. Precis just nu har deras nya liggdel landat i Sverige – nu kan man även använda BabyJogger City Mini (tre och fyra hjuling samt dubbelvagn) redan från födseln om man köper till denna liggdel för 1695kr. Den går även att koppla på dom äldre modellerna av City Mini.

Liggdel som finns även i Grått - passar alla modeller av City Mini samt City Elite

Så här ser en City Mini ut med en grå Liggdel

En smidigare vagn för en nyfödd är svårt att hitta – fäller du ihop vagnen och tar bort hjulen så får du ta med vagnen som handbagage på vissa flygbolag, det gör ju att vagnen även är perfekt som en resevagn. Inga flygskador här inte!

Nu när vi har fått in BabyJogger i sortimentet så passar vi på att kampanja deras vagn City Elite – 500kr rabatt och nu kostar den 5795kr istället för 6295kr – även denna går det att köpa liggdelen till så man kan använda vagnen för nyfödda. Den här vagnen passar utmärkt om man bor på landet eller om man vill ut och gå i lite mer kuperad terräng.

City Elite som finns i flera färger, den här är färg svart/svart 5795kr (6295kr)

I kampanjen ”Rulla in våren” har vi även bra bilbarnstolar till kanonpriser från Akta/Garco till alla barn som behöver extra skydd i bilden – enligt svensk lag ska alla barn upp till 110cm sitta fastspända med specialutrustning i bilen.

För dom minsta barnen har vi två kanonerbjudanden – Babyskydd Logico S med bas 1595kr (1995kr) samt Duologic med ISOfix 1995kr (2995kr).

Sen har vi för dom lite äldre barnen bilstolarna Duoflex XTP 1895kr (2595kr) och Belogic med ett tillbehörspaket som har ett värde på 357kr.

För dom äldsta barnen har vi Bältesstolen Rally Sport för endast 995kr (1295kr).

Som om inte det räckte har vi även en superbra paraplysulky till ett bra pris Akta/Graco Mirage Plus 995kr (1250kr). Går även att använda som ett travelsystem om man köper till Babyskyddet Logico S!

Mirage Plus

Som ni ser så har vi ett par riktigt bra erbjudande till er alla som kommer i rätt tid – hoppas att ni hittar något som ni tycker om. Vi har en hel del andra varor också i kampanjen till bra priser som ni hittar under ”Vårkampanjen” i shoppen. Jag som är totalt väsk och sko tokig har såklart en favorit och det är Skötväskan Studio från Skip Hop – vilken goding, så snygg och så bra, nu har vi ett kanonpris på den bara 995kr (1149kr). Jag har en hel del väskor redan både skötväskor och andra….men jag tror nog att jag får plats med ytterligare en i samlingen (till min man – det här köpet ska inte räknas in till mig utan till lillan:).

Jag hoppas att ni alla får en underbar Valborg med vänner och släkt – hoppas vi får bra väder så jag kan vara ute och fortsätta med min ”härliga” gräsmatta….

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna