VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kickstart med Ulrika!

Ulrika_A-B-0_Omslag_singel_TitelNu finns den nya hemsidan klar för alla Ulrikas onlinekurser! Gå in och  gör ett besök på www.ulrikaskickstart.se och hitta den kurs som passar dig. Jag är kostrådgivare och jobbar med olika kostplaner för alla människor är olika. Det är skillnad på att vara frisk eller sjuk, ung eller gammal, kvinna eller man, aktiv eller stillasittande och det är skillnad vad vi har för gener. Du kan välja en kostplan och Kickstart som passar just Dig:

GI metoden, LCHF, 5:2 dieten, Detow och Rawfood och nya ABnoll metoden. Välkommen in i min HÄLSOVÄRLD!

I dag har jag medverkat på nyhetsmorgon på TV4 tillsammans med Dr. Mikael. Det är så roligt att Nyhetsmorgon snappar upp intresset runt blodgruppsanpassad kost. Jag har arbetat med att individanpassa kostplanen under 6 år och har tagit hjälp av den 70 åriga forskning som finns. Det är ett intressant mönster jag ser och detta får jag nu möjlighet att berätta om i min nya bok ”ABnoll-metoden” samt genom många artiklar framöver.

Dr. Mikael

Vill du veta mer kan du se en film på Youtube där jag berättar vad ABnoll metoden går ut på – kika här

Om du vill veta mer om olika kostplaner och vill bli
guidad och inspirerad vad du ska välja så kan jag rekommendera att du börjar prenumerera på Ulrikas Hälsokök på YouTube.TV4

Hälsningar Ulrika Davidsson/kostrådgivare och författare


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna