VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dessa personer ger mig inspiration och kunskap!

Under mina år som kostrådgivare har jag lärt mig mycket nytt om näringslära, om kroppen, om förbränning, om ämnesomsättning, om kalorier, om periodisk fasta, om lågkolhydratskost, om rening och detox och om råvaror och matlagning.

Det har varit 10 fantastiska år som kostrådgivare och helt underbart att jag har haft förmånen att jobba med att hjälpa människor att hitta sin lust, motivation och en glädje att vilja förändra sin hälsa.

De som har betytt mest för mig och som jag har lärt mig otroligt mycket av är:

  1. Mina kunder

Therese IMG_1101
Genom att jag har coachat tusentals människor med olika hälsostatus och olika behov har jag tvingats att hitta en lösning. Ibland finns inte svaren i läroböcker och inte heller i vetenskaplig forskning utan svaret finns inom en själv. Här är Göteborgstjejerna Helen som har gått ner 10 kg och Therese som har gått ner nästan 30 kg med mina Kickstartskurser!

  1. Thor Foseid

Thor och jag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är norrmannen som är lika envis som en Bisonoxe… Numera ägnar han sitt liv åt att hitta sanningen om näringslära genom egna studier och egen forskning. Han vet det mesta om hur kroppen fungerar och hur näringsämnen tas upp. Han kan näringslära på cellnivå och har de senaste åren fördjupat sig inom övervikt och relaterade sjukdomar.

Vill du följa med oss på en hälsoresa till Gran Canaria i vår – läs mer här:

3. Mia Lundin

IMG_0038Den här kvinnan är expert på kvinnliga hormoner och hormonella obalanser. Innan jag läste hennes bok ”Kaos i kvinnohjärnan” och lyssnade på hennes föredrag visste jag lite om detta område. Nu har jag lärt mig mycket om hormoner, obalanser och vad man kan göra åt det.

4. Brenda WatsonBrendaWatson1_t614

Jag träffade Brenda för flera år sedan när jag fick möjlighet att besöka hennes företag och hennes klinik Renewlife i Tampa i USA. Brenda har lärt mig allt om detox, rening och hur viktig vår tarmflora är för en fungerande kropp.

Brenda är mycket känd i USA, dels genom hennes stora produktutbud inom detox men också genom böcker och TV program. Under min vistelse fick jag gå en utbildning hos henne som har betytt mycket för mig. Jag fick också möjligheten att träffa Brenda i Göteborg för 5 år sedan då hon besökte Life kedjans kund och personalträff. Life säljer nämligen hennes produkter som jag tycker är de bästa detoxprodukterna på den Svenska marknaden.

Renewlifes filosofi grundar sig på att mag- och tarmhälsa samt förnuftiga kostval kan ge oss den näring och funktion vi alla behöver för att bibehålla optimal mental och fysisk hälsa. Renewlife´s enorma sortiment består av utvalda sammansättningar som är världsledande  inom mag- och tarmhälsa. På den svenska marknaden finns idag sju utvalda produkter med olika innehåll och funktion. Tre utrensningsprodukter, två probiotika, en enzymprodukt och ett fiberkomplex.

Samtliga produkter har rena och utvalda ingredienser som ger användaren en direkt och effektiv upplevelse.

Ni har säkert sett mig skriva om så väl Pure Cleanse och First Cleanse många gånger. Dessa har Brenda utvecklat tillsammans med ett hundratal andra produkter som ännu inte finns i Sverige. Vill du läsa Brenda blogg kan du göra det här

Vilka är dina förebilder?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna