Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Ny Kunskap och uppladdning för helgens Boothcamp

Måndag och just hemkommen från gymmet!
Har fått mig en omgång av PT Henke och känslan är ALLTID lika skön (efteråt:) Ha ha…. Nu undrar du säkert varför jag går till en PT när jag själv är utbildad ? Men det är ju så att även om jag har mycket kunskap så behöver även jag någon som peppar och justerar mig.
Helt ärligt så är det nästan roligare att träna med en PT idag ( som utbildad) än det var tidigare.
Jag får massor av mer kunskap och idéer på roliga övningar som jag i min tur kan använda på mina klienter.

IMG_1212 IMG_1211

Jag börjar sakta med säkert komma tillbaka efter mitt ryggskott och mentalt känner jag mig ÄNTLIGEN väldigt stark igen.
Skall dock vara lite försiktigare nu och inte lasta på för tungt. Jag måste inse att min kropp INTE är så stark som jag kanske hoppats på och framförallt behöver jag tokfokusera på min bålstabilitet.
Dålig bålstyrka är ofta grunden till ryggproblem. Bålen är alltså otroligt viktig och fast jag mer eller mindre alltid har tränat så har jag inte varit så noga med just bålen.
ÄNDRING på det alltså!!!!

I helgen har jag ännu en gång suttit i skolbänken i Sports Club Education ´s lokaler i Vallentuna.
Denna gången gick jag en fördjupning i träning för gravida som min vän och kollega Maria Wigbrant utbildar i och Såå mycket nytt och viktigt jag har fått lära mig.
Vi har slagit hål på massor av myter kring att det skulle vara farligt att träna som gravid och fått lära oss hur viktigt det är för den gravid kvinnan att hålla igång.
Att ligga och käka praliner och strunta i träning och motion bara för att man är gravid är alltså inte OK!
Det är lika viktigt att förberedda och bygga upp kroppen inför graviditet, förlossning och återhämtning som det är att förbereda kroppen inför ett maraton.
För Inte skulle väl Du köra en maratontävling utan att skapa dig bra förutsättningar ?

IMG_1168 IMG_1178 IMG_1177 IMG_1173 IMG_1203 IMG_1197 IMG_1198

Grymt nöjd och glad över denna utbildning 🙂

Till Helgen kommer jag och Maria (ovan ) att köra våran första träning ihop.
På LÖRDAG 23/9 kommer vi att befinna oss på LIDA GÅRD i Flen där vi skall skall hålla i en heldagsaktivitet med träning och föreläsning. Se schema nedan och anmäl dig redan idag genom att Swisha.

Bild1

FAb&Strong_Tanja

Vi hörs!

En reaktion på ”Ny Kunskap och uppladdning för helgens Boothcamp

  1. Hej!
    Vad är skillnaden på bootcamp (typ träninghelg/träningsläger) och som ni har boothcamp? booth är väl liksom ett bås av nåt slag?
    Tack för bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.