Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

En vecka på egen hand….

Efter ett dygn hemma i Enskede med tvättande, städande och uppdatering av jobb så packades väskorna och bilen på nytt. Nu är det Norrköping som gäller i två dagar framöver. Här skall jag chilla med mina syskon och syskonbarn. Känns tomt att inte ha Figaro med mig på denna utflykt då flera av kusinerna är på plats,  men nu är det Gerts veckor att få umgås och trivas med lille F.

IMG_9928

IMG_9931 IMG_9939

Vi alla hunserar hos lillebror Micke och frun Ida och deras nybyggda pool och jacuzzi fick sig en skön invigning. Själv har jag inte badat än i år men kanske jag skall kasta mig i här imorgon:)

På Torsdag bär det av tillbaka till Huvudstaden igen och jag försöker planera min sista semestervecka. Mallorca eller Gotland ? Det är frågan ? Min kropp och själ behöver sol och värme , något som detta landet inte verkar kunna tillfredsställa hos mig. Jag tycker fortfarande inte att sommaren är här på riktigt! Kanske jag har varit på fel ställe men dom riktigt varma och soliga dagarna jag upplevt hittills kan jag lätt räkna på en hand.

En av dessa fina dagar var i Söndags då vi    Befann oss i Skärgården och begav oss ut i ytterskärgården till ” Ängskär ”och den årliga sommarfesten. Jösses vilken dag! Vi cruisade i karavan över böljan den blå och angjorde Ängskärs brygga framåt eftermiddagen.

IMG_9841 IMG_9845 IMG_9847 IMG_9849 IMG_9853 IMG_9855 IMG_9856 IMG_9857IMG_9870 IMG_9871 IMG_9874 IMG_9876 IMG_9881 IMG_9883 IMG_9884 IMG_9888 IMG_9892 IMG_9899 IMG_9902

Här snackar vi Skärgårdidyll☀️

Så fantastiskt vackert!!! För att inte tala om hur kul vi har i detta goa, glada och härliga gäng. Alla bjuder verkligen på sig själva och det är alltid nära till skratt.

Tack underbara Åke & Eva för er otroligt generösa fest. Sköna vänner, Bubbel, Nyfångad rökt flundra och nubbe på er skärgårdskobbe är svårslaget 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.