Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Paket på rymmen och nyhet om Juicing

Oj! Vilken underbar dag !
I morse var jag uppe före tuppen för att hinna med alla mina måsten. Började med att jaga ett paket som försvunnit med DHL. Detta paketet innehåller kläder som är till morgondagens ” Moulin Rouge ” fest och efter dagar av väntan på leveransen så är nu paketet totalt borta…………..
Verkligen dålig tajming då jag nu måste hitta en ny lösning för min outfit 🙁

Efter jobb och fix i hemmetsvrå tog jag mig ut i det helt underbara vädret och rattade till Hammarbybacken. Dax att toppa formen inför kommande bikinisäsong så min utmaning blev idag några vändor i denna djävulsbacke. För ett år sedan sprang jag på lätta ben, men idag kändes detta som ett minne blott.
Ha ha! Snacka om mjölksyra….
Men jag har lärt mig att träning som gör ont och är jäkligt jobbig också ger resultat, så det är bara att köra så det ryker:) Den bästa träningen är den som blir av och det var såå skönt att komma ut en stund.
Ikväll jobbar jag åter bakom kulisserna på Lets Dance så det börjar bli dax att fixa till sig inför detta.

IMG_7623

Måste avsluta med att berätta om en ny rolig kurs som Ulrika Davidsson just lanserat.
Det är ett Juicing program med start 15 Maj, passar perfekt om man snabbt vill lätta några kilon och boosta sin kropp.
Nedan hittar du länk och info om denna nyhet.

Ulrikas 3 dagars juicing! 

Boosta dig med en 3 dagars rening där du dricker näringsrika, utrensande juicer som är lätta att fixa samt får du Ulrika som coachar dig igenom denna effektiva juiceplan. Istället för att beställa dyra, färdiga juicepaket för runt 400 kr per dag kan du lätt, med dessa recept, göra dina egna juicer hemma – så färska och fräscha!

Att juica är ett bra sätt att bryta dåliga vanor och få ett snabbt resultat på vågen och måtten, dessutom rensar du ut slaggprodukter och toxiner. Det går att likna med en städerska som kommer in och gör lite rent och fint!

Känslan som infinner sig efter en 3-dagars juicing är härlig och det är en bra start för att fortsätta en hälsosam livsstil.

Ulrikas 3- dagars juicing innebär att du trappar ner 1 dag före och efter din juicing och då äter soppor , smoothies och lätt mat. Du får färdiga menyplaner och alla recept varje dag samt coachning i en privat facebookgrupp tillsammans med andra som följer samma kostplan. Du får veta allt om juicing genom intressanta dokument och inspirerande filmer. Du får goda juicerecept som du använder dig av när du gör iordning din dagsranson under juicedagarna. Du dricker 6 olika juicer varje dag som alla har olika innehåll och effekt på kroppens organ samt påverkar din juicing på olika sätt.

IMG_0513

Du behöver INTE köpa en råsaftcentrifug men behöver köpa eller låna en blender/mixer, gärna en med hög hastighet så att du kan mixa även äpplen och morötter.

En blender är att rekommendera att ha i hemmet även för framtiden så det är en bra investering!

Du kommer att bjudas in till Ulrikas FB sida 5 dagar innan vi startar så du kan i god tid planera för att vara startklar på måndagen. Då trappar du ner för att på tisdag starta en 3-dagars juicing. På fredagen trappar du upp med lättare mat som jag hjälper dig med och då kan du känna de härliga effekterna efter denna Juice Kick!  Facebooksidan kommer att vara öppen under 2 veckor (5 dagar innan start och 5 dagar efter start).

1 IMG_0544 IMG_0493

Boka Dig HÄR för endast 159kr

Go Helg:)

 

2 reaktioner på ”Paket på rymmen och nyhet om Juicing

  1. Hej Tanja. Detta kan vara den vackraste bild jag sett på dig. Sååå vacker. Du är mycket snyggare med tunna bågar på glasögonen, tycker jag. Ha en bra dag.

  2. Hej Tanja!
    Låter nyttigt med dessa 3 dar.
    Jag undrar om fb är nödvändigt för att gå in i programmet? För.8 dar sen vägt in mig i viktväktarna och ca 10 kg ska bort:-) kostar att sluta röka!
    Vill även fråga dig om power! En del ger pekpinne för varje dag! Har du ett råd till mig/Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.