Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Skapa Vardagsfrid och ta hjälp med städning!

Jag har länge gått och funderat på att ta städhjälp och NU har jag äntligen gjort slag i saken. Att städa kan för många vara terapi men min terapi får gärna innehålla något annat är att skura och feja. Dyrbar tid hävdar jag! då det finns andra saker jag vill göra och lägga tiden på. I dag Fredag har dom varit på ett första besök och provstädat mina 61 kvm i Enskede. Vi gick igenom rummen tillsammans (det är ju inte så många :)) och jag fick visa var saker och ting hade sin plats.
Jag lämnade sedan glatt städpatrullen och gav mig iväg på jobbmöten i stan.

Företaget som jag anlitat heter passande nog  Vardagsfrid  vilket jag lätt kan säga att dom ger. Vem har väl inte bråkat om vem som skall städa, varför hen inte städar ordentligt, damm i hörnen och allmänt kaos ? Tror nog att vi alla har råkat ut för detta. I min och Gerts relation satsade vi tidigt på just  Vardagsfrid.
Vi insåg tidigt att ämnet och utförandet av städ skapade alldeles för dålig stämning, så vi köpte in denna tjänst.
Nu lever inte jag och Gert ihop längre, men det hade som du säkert förstår inte med städningen att göra 🙂

IMG_7650 IMG_7651 IMG_7652 IMG_7654 IMG_7655 IMG_7656

Dessa två pälsbollar  Rufus & Messi lät sig inte störas av allt städande.

IMG_4878

Nice and shine!!!!

IMG_4779 IMG_4781 IMG_4782

Vardagsfrid är ett värderingsstyrt bolag som har som mål att skapa arbete för 250 personer. Dom ser individen och dess potential.
Har man en känsla för service och vilja att prestera så utbildar dom medarbetarna till en hög nivå. Då Vardagsfrid har kollektivavtal (ALMEGA och Kommunal) kan man ha rent samvete och vet att alla löner och ersättningar är kollektivavtalade och schyssta. Dom har ca 30 nationaliteter i bolaget och arbetsleder på svenska – det är inga poesikvällar man kan ha men städsvenskan fungerar efter att blygheten satt sig 🙂

Vardagsfrid är ett av Stockholms mest välrekommenderade hemstädningsbolag med flera hundra rekommendationer på reco.se/vardagsfrid. Dagens Industri utsåg dom till en av de snabbast växande Gasellbolagen i Stockholm 2016.

Nu har jag provat vad dom levererar både i städ och fönsterputs (vilket var mycket välbehövligt).
Jag kan lätt säga att känslan av att komma till ett rent och fint hem, med skinande fönster en Fredagseftermiddag är så LYXIGT!!!! Gå in och boka en provstädning du med 🙂 I maj månad erbjuder Vardagsfrid alla nya abonnemangskunder i samarbete med mig städutrustning för 700 kr. Läs mer HÄR.

Happy Friday & Happy Family 🙂

Inlägget är i samarbete med Vardagsfrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.