Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Ett beslut mot högre höjder, Kebnekaise nästa!

Hör och häpnad!
Tror knappt själv att det är sant!!! Men jag har i dagarna hoppat på ett äventyr som jag nog aldrig trodde att jag skulle göra 🙂 Första helgen i September skall jag och ett litet tjejgäng bestiga Sveriges högsta berg Kebnekaise.
Vi kommer då att flyga till Kiruna för att därifrån åka buss till Nikkaluokta, därefter en båttur och en liten vandring till fjällstationen som blir basen innan vi startar våran vandring.

Tanken är att vi ska leva friluftsliv med tranga kök, nudlar, pasta, gröt,  försvarets konservburkar, torrsoppa, sova i sovsäck, bada i bäcken & torka oss med mossa:) Skall bli kul att se hur vi grejar detta, Ha Ha
Kommer nog bli minst sagt minnesrika dagar med detta härliga gäng 🙂

Det är ju ett tag kvar men förberedelserna är redan i full gång då det skall göras diverse inköp av kängor – ryggsäckar – bära vin skumpa i  och annat nödvändigt……

Själv har jag ALDRIG tidigare vandrat så det skall verkligen bli spännande, Har bara två saker som oroar mig! Det ena är om det är mycket mygg och det andra är om det är kallt. Jag är extremt frusen av mig och lider verkligen av kyla.

Unknown мм43 images-6 images-1 images-5 images-4 kebnekaise-fjallstation images-3 images-2 images

Det ser verkligen så vackert ut!!!

Har du vandrat någon gång ? Om du har några bra tips så får du mer än gärna dela med dig av detta ?

Ja det är inte utan att man längtar efter ljuset, solen och vacker natur. Idag har det verkligen varit grått och ruggigt. Denna Söndag har jag jobbat och tillbringat dagen på Nacka Modecenter då Nya kollektionen från Betty Barclay anlände. Nu väntar 1,5 veckas arbete med införsäljningen av nya heta plagg från Betty B (Höst 2017).

Önskar Dig en riktigt skön Söndag 🙂

En reaktion på ”Ett beslut mot högre höjder, Kebnekaise nästa!

  1. Choklad är livsviktigt. Mörk choklad gärna med russini. Vi brukar också göra brödbaser till bakpulverbröd i plastpåsar som man bara tillsätter vatten i. Torrfodret blir oftast bra men höjs av ett på glöden eller en het sten nygräddat bröd. Glöm inte frön i.
    Sen har vi en liten egenhet till första kvällen, belöningen till första dagens strapats. Det är ju den som är värst. Har en halv kaka, lagom till 4 som vi brukar vara. Oftast chokladkaka. I en tupperwareburk med gradering och en rund vinge i som man kan skaka grädde i, häller vi vispgrädde och sätter i ryggan, när vi kommer fram är grädden oftast vispad. Bara njuta till snabbkaffet och belöna sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.