Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Konferens på böljan den blå…..

Har just landat i hemmets vrå efter en tur på böljan den blå. Vi har varit iväg i ett dygn med Birka Cruises och haft konferens, en givande sådan måste jag säga. Vi är ett väldigt skönt och glatt jobbgäng och våra hjärnor har varit härligt kreativa. Nu har vi planerat och strukturerat upp första halvan av 2017 och alla är laddade för ett nytt spännande år med Ulrikas Kickstart.
Det är kul det här med kryssningar! Kan inte låta bli att tänka på min vän Roger Nordins teori om att 75% av resenärerna INTE sover i sin hytt, Ha ha!!!! Och med gårdagskvällens syn i minnet så tror jag bannemig att han har rätt i sin teori….Det raggas verkligen rejält ombord, är du singel så är du nog nästan garanterad en date:)

Älskar min cabin väska från märket Oiliy, finns hos Inreda.com
IMG_6030

Gott & Trevligt mottagande:)
IMG_6034 IMG_6040

Kvällens outfit blev kavaj från Filippa K, Linne från HM och skinnbyxor från Frontrow.
IMG_6049

Efter kreativt möte åt vi årets första julmat och blev lite glada i hågen, lyckan blev ju fullkomlig när jag hittade MIN bock 🙂 Årets Julkort !!!! Dock synd att vi inte tog en bild på hela pensionärsskaran som satt mittemot och skrattade glatt åt våra tokigheter 🙂
IMG_6048 IMG_6047 IMG_6050

Kvällen gick mot natt innan detta gänget kom till sängs, men summan av resan är många bra ideér och många goa skratt 🙂

Vi hörs!
Ps: Vet att jag lovade att bjuda på en nyhet om ett nytt projekt som jag har framför mig, detta kommer i morgondagens inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.