Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

April,April….

Oj vilken helg det varit!
Den nya månaden har verkligen startats upp med festligheter , så idag Söndag får det verkligen bli en lugn och soft dag på hemmafronten.
I Fredags var det återträff med resegänget från förra årets Cypernresa som tidningen Connoisseur anordnade. Det blev ett mycket kärt återseende när vi alla samlades i en lägenhet i Gamla Stan.
Kvällen bjöd på många härliga skratt och vi är verkligen ett riktigt kul gäng, är så glad över att jag åkte på den där resan förra året.
Tack vänner ni är underbara:)

12936488_10153976327031271_4480967220066227160_n image

Bloggkollega Lotta Gray( Vimmelmamman), Lasse Andersson, Jag och Stefan Sauk pratade resor, så om allt går som jag vill så blir det en resa till Afrika nästa år.

image

Vackra Vax ljus från Enjoy Candles, finns att köpa hos INREDA.COM

Under Fredagskvällen blev det också lite fokus kring vännerna Camilla Läckberg & Simon då dom båda väntade på att lilla dottern Polly skulle anlända.
Underbart kul att följa hennes inlägg när hon befinner sig på BB mitt i barnafödandet och krystningar:)
Hon är verkligen en kvinna med en rejäl dos av humor…..HA HA

GRATTIS Camilla & Simon

Simon Sköld och Camilla Läckberg några dagar innan kläckning. Foto: IBL

Simon Sköld och Camilla Läckberg några dagar innan kläckning. Foto: IBL

IMG_9605-650x776

Välkommen till Världen Lilla Polly 🙂

image

Jag och vännen o bloggkollegan  Åza tog på oss uppdraget som städtanter efter Fredagens kalas och städning behöver faktiskt inte vara så tråkigt:)
Med lite bubbel i glasen så gick det galant 🙂

12809741_10209415191196455_518459544118882511_n

  Lördagskvällen bjöd också på festligheter då vännen Lisa Von Garrelts firade sina 40 år:)
Så jag och Figaro gjorde oss redo för party och begav oss till Skeppsholmen där festen ägde rum.
Som ALLTID så åker vi LONDON CAB, jag gillar verkligen dessa bilar, bra pris och man sitter jättebra upptill 5 personer.
LONDON CAB 08-68430200
image

image

Stort Tack Lisa & Niklas för en otroligt generös fest:)

Så med alla dessa partyn i baggaget blir det alltså en lugn och Skön Söndag här i det Fylkingska hemmet. Uppladdningen inför en ny spännande vecka börjar.

KRAM:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.