Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Hasta la Vista…..

Då har vi ÄNTLIGEN landat i Spanien efter lite drama då FIGARO´s pass hade gått ut…..
Det var tack o lov Gert som upptäckte detta igår kväll, så hela familjen fick kasta sig ut till Arlanda för att göra ett provisoriskt pass. Tur att resan var billig, för ett engångspass kostar ta mig tusan 995kr. Sjukt dyrt och jag fattar inte svårigheten att göra ett vanligt pass när dom ändå gör ett pass??? Någon som har en vettig förklaring på detta?
Ja ja, det är bara att betala och se glad ut för vi var ju ändå väldigt glada att vi upptäckte det innan avgång:) Förstå vilket drama det skulle blivit! Om inte Figaro skulle få åka….OMG! vågar knappt tänka tanken , han som har längtat så himla mycket.
Kl 03:30 i natt ringde klockan och det var dax att bege sig till Arlanda IGEN då planet lyfte 06:30.
Vi var i god tid, då jag inte gillar glädjekalkyler i samband med resor. Verkligen inte värt att komma med andan i halsen….

IMG_0360 IMG_0361

På Flygplatsen blev det en god kaffe och frukost i väntan på våra vänner Terece & Marcus med sonen Beppe.IMG_0362

Sedan styrdes kosen upp i himlen den blå…..:)
IMG_0367

Landade säkert på Spansk mark och hämtade upp våra underbart gulliga bilar av märket Fiat 500 Cab, som en liten leksaksbil:) Bagaget rymde en resväska så det blev två fullpackade bilar som brummade iväg. Även här väntade det lite drama då vi tappade bort vännerna Terece & Marcus i en rondell och inte visst vart vi skulle.
Tålamodet fick sig en rejäl prövning då jag körde och Gert läste kartan….och vi kom totalt fel hela tiden!!! Efter 40 minuters vilsekörning tvärstannade jag bilen och fick lugna hjärtat med att andas och ta kontroll på kart situationen. Ett tu tre så var vi framme…..:)
IMG_0379 (1) IMG_0373

Nu har vi njutit av en lång lunch och grabbarna skall bege sig till fotbollsplanen med småkillarna. Själv skall jag hälla upp ett bad och ett glas Cava och fira att NU har semestern börjat:)

Vi hörs snart igen:) Kram

En reaktion på ”Hasta la Vista…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.